Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

лелеее, ти си златна, де да намирах и аз ей така по 1000 партитури :rockon: ще се радвам да ми пратиш Pink Panther, summer time и Hello Dolly.радвам се че все още има такива хора, които така да споделят нотен материал :tomato: но да знаеш, че по някое време да ти искам и още нео, щото тука в нашия младежки духов оркестър страдаме от липса на ноти :P

иначе мейла ми е : ri4i_d@abv.bg

отново ти благодаря

• 4 months later...
  • Отговори 66
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено
zdraveite na vsi4ki iskam da vi pozdravq za krasiviq forum , i iskam da pomolq assia ako moje6 da mi izprati6 pone polovinata ot tezi partituri 6te ti bada mnogo blagodaren skype mi e konami1112, blagodarq ti predvaritelno

дай мейл на лични :cheers2:

Отговорено

Къде изчезна мила душичко?Ей сега ти създадох работа.Пращай всичко!100 кила ракия давам само да ги притежавам!

agokadir@abv.bg...че аман от кючеци! :)

• 1 month later...
  • 2 weeks later...
Отговорено

Да попитам нещо на Горан Брегович има ли? Например Underground кючека? :) Също така искам да попитам ако някой има ноти за

<--(ей тая песен), то за трумпет предимно ама се надявам някой да му се намират нотичките. ;) Та ако ги имате тея неща , моля пратете на e-mail: seksapilen@gbg.bg.

Благодаря предварително!

-- А ако ви трябват народни - http://trillian.mit.edu/~jc/music/abc/Balkan/

http://www.dunav.org.il/balkan_music_scores.html

http://www.folkloretanznoten.de/

Отговорено

Здравей, Ася! Интересувам се от всякакви ноти, понеже ми ограбиха къщата и покрай другите неща ми откраднаха и касетите с музика и много дискети с музика и всичко. Става дума за изнасяне на цялата покъщнина. Нещо невероятно - не си бях в къщи около три месеца и всичко замина в неизвестна посока - в тово число и всичките ми книги и ноти - най-вероятно крадците са ги взели, за да ги предадат за хартия. Понеже през май ще идвам по работа във Варна, много бих искал да се срещнем и да си запиша повече неща, за което смятам, че трябва да се разберем да ти платя някаква цена, която ще определиш ти. Можеш да ми отговориш и тук и на avram@abv.bg

• 3 weeks later...
  • 2 months later...
  • 3 weeks later...
Отговорено

Здравей! Адския списък е това. Аз обаче искам само Розовата пантера. Не съм гледал дали я има, ама в списък като този ... няма начин :) pointless@abv.bg тенк ю :girl_cray2:

• 1 month later...
  • 4 weeks later...
Отговорено
Здравейте всички!

Попаднаха ми малко :) партитури на известни биг бенд-инструментали, и нали съм добра душа - мисля да ги споделя с вас.

Тъй като обаче са наистина много, а и като обем са много (2-3 GB), не ми се прави списък с парчетата. Ако обаче някой има интерес към някое парче ще проверя дали го имам и ще му го изпратя!

поздрав!

Здрасти, ако още важи офертата за партитурите бих искал да се възползвам така че ако можеш всичките да ми ги пратиш ще ти бъда много благодарен.

Отговорено

ето изпълнители от неколко парчета

88 Basie Street - Count Basie

A Night In Tunisia-Dizzy Gillespie

All The Things You Are-Jerome Kern & Oscar Hammerstein II

Basie Straight Ahead-Count Basie

Basie's Buddy B-Count Basie

Blueberry Hill-Vincent Rose(известно от Fats Domino)

Body and Soul -??(известно от Coleman Hawkins)

Deep Purple -(известно от Errol Garner)

I Am The Walrus- The Beatles

I Feel Good-James Brown

I Hear It Through The Grapevine-Marvin Gaye

I've Grown Accustomed To Her Face-Frederick Lowe

In A Persian Market- Ketelby

Lush Life-известно от John Coltrane

MacArthur Park-Jimmy Web

Misty-Errol Garner

My Funny Valentine-Rodgers & Hart(Най известно от Chet Baker)

Norwegian Wood-The Beatles

Old Time Rock & Roll-Bob Seger

Pick Up The Pieces-Average White Band

Pink Panther- Henry Mancini

Round Midnight-Thelonius Monk

Sgt Pepper's-The Beatles

Shaft-Isaac Hayes

Sidewinder-Lee Morgan

Slightly Out Of Tune -Antonio Carlos Jobim(истинско Португалско име на песента е "Desafinado")

Star Spangled Banner-химн на сащ

Straight No Chaser-Thelonius Monk

Summertime-Gershwin

Take The A Train-Duke Ellington/Billy Strayhorn

Tenor Madness-Sonny Rollins