Johney053 Публикувано Март 15, 2008 Публикувано Март 15, 2008 От къде може да се закупи този инструмент,а ако може да ми кажате и някои наръчници или инструктори защото нищо не открих? Благодаря предварително Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 егаси, влязох във форума точно за да пусна такава тема начи за ирландска флейта [tin whistle] бройте още един търсещ... Цитирай
Johney053 Отговорено Март 16, 2008 Автор Отговорено Март 16, 2008 http://images.google.bg/imgres?imgurl=http...=image&cd=2 Ето какво открих аз Сайта не е български за жалост но все пак може да видиш цените и да прецениш Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 мда-а сега ако някъде из варна се намери такова... Цитирай
Johney053 Отговорено Март 16, 2008 Автор Отговорено Март 16, 2008 Странното е че аз не знам дори и как се свири на него Но го търся и ако го намеря някъде в София,защото ми е по-близо или ако някой знае къде има ще си купя Цитирай
bulby Отговорено Март 16, 2008 Отговорено Март 16, 2008 Аз имам такава - feadog, но ми я донесаха от Дъблин. Върви си с помощни книжка и CD. Забавно е, ама така и не се научих свиря на нея, ако не броим разни убер-прости мелодийки от сорта на "Twinkle, Twinkle Little Star" Цитирай
synchu Отговорено Март 17, 2008 Отговорено Март 17, 2008 ^Хехе и аз имам същата май Е то си иска упражнения. Но и аз засега съм на прости мелодии. Украшенията хич нещо не мога да ги издялам, както трябва. Освен това, факта, че за да изкараш До, трябва да първата дупка да е "приблизително" наполовина покрита направо ме побърква. Но предполагам, че само от нет-а може да се купи. Иначе са доста евтини. Начина на свирене (като пръстовки) е същия като на нашенския дудук. Цитирай
Fallenblood Отговорено Март 19, 2008 Отговорено Март 19, 2008 бе дай да се преориентираме към певеце кавал и да правим индъстриъл пост-тоталитариън неофолк Цитирай
Johney053 Отговорено Март 20, 2008 Автор Отговорено Март 20, 2008 ХАхаха Аз се реших да си взема свирката от нета Доставката от щатите не е много скъпа и... няма да надуе много цената,а я има в много сайтове. Цитирай
Recommended Posts