Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Понеже се събрахме няколко човека резервирах реп.

Сряда от 19 до 21 - репетиционна Алеко

Намира се на бул Евлоги Георгиев къщата пред Испанската Гимназия (между Султан тепе и Оборище) - входа е отзад .

aleko.jpg

Всички които имат желание да дойдат са добре дошли!

Отговорено

Тествахме машината, като цяло съм доста впечатлен, звучи медено дето се вика, драйва е тип класически рок/блус, отлична динамика, като изчиства много добре при намаляване само от волюма на китарата. За здрава бичкия не става, но и не му е това предназначението.

Кутията ми се видя много масивна и здрава, кефи ме че има собствено захранване и он/офф ключ (доста изделия от този тип нямат).

Цената му е разумна и според мен си заслужава. Няма да е зле майсторът да я обяви публично ;)

Надявам се и останалите които присъстваха да дадът коментар, аз съм малко пристрастен към лампите и затова леко предубеден.

:)

Отговорено

Който бил бил, който не беше - директно да поръчва на Дими :P

Сега сериозно, голям звяр е Valvesterix-а според Дими не е хай гейн, ама на мен лично повече май не ми и трябва ;). Снощи го пускахме с лампи, транзистори, 1х12, 2х12 ... и определено си звучи, въпреки малкия брой контроли има вариативност в звука, а и отделно с волюма на китарата могат да се правят чудеса. Машинката е супер, но да не забравяме, че това е само част от веригата - трябват още китара, амп и ръце. ;)

Отговорено

Не, ние ти благодарим че се занимаш с китарджийска електротехника, защото продукта ти е наистина много ценен - идеален външен вид и много готин саунд.Истина е че го пробвахме всякак с крайни лампи със солид стейт, 1по12, 2по12 и всякак вадеше много готин звук, динамичен, жив!

Евала!

А за тези които си търсят камион за рок, джаз, рок енд рол - не се чудете а се свържете с металния чук и си набавете бройка!Няма да съжалявате!

Отговорено
Почуствах, че труда ми има някакъв смисъл и събрах енергия да продължавам напред .

Това е най-готиното на цялата работа с DIY ;)

Пожелавам ти много такава позитивна енергия да натрупваш и за напред :music336:

Отговорено

На третия семпъл бръмчи ужасно, при все че драйФа е съвсем слаб. Нищо лично. Моите почитания Дими за усилията, но това е една от основните причини да не харесвам ламБи.