metalhammer Отговорено Март 24, 2008 Автор Отговорено Март 24, 2008 Тази седмица търся желаещи да го тестваме в някоя репетиционна. Който е навит моля да се чуем на л.с. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 24, 2008 Автор Отговорено Март 24, 2008 Понеже се събрахме няколко човека резервирах реп. Сряда от 19 до 21 - репетиционна Алеко Намира се на бул Евлоги Георгиев къщата пред Испанската Гимназия (между Султан тепе и Оборище) - входа е отзад . Всички които имат желание да дойдат са добре дошли! Цитирай
liquid_death Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 Изявявам желание да дойда, ако нямаш нищо напротив Цитирай
metalhammer Отговорено Март 26, 2008 Автор Отговорено Март 26, 2008 ^Заповядай ще се радвам да се видим! Цитирай
RockoBG Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 ^предлагам да запазим съседната бирария алеко и да полеем победата... Цитирай
chlen Отговорено Март 26, 2008 Отговорено Март 26, 2008 Тествахме машината, като цяло съм доста впечатлен, звучи медено дето се вика, драйва е тип класически рок/блус, отлична динамика, като изчиства много добре при намаляване само от волюма на китарата. За здрава бичкия не става, но и не му е това предназначението. Кутията ми се видя много масивна и здрава, кефи ме че има собствено захранване и он/офф ключ (доста изделия от този тип нямат). Цената му е разумна и според мен си заслужава. Няма да е зле майсторът да я обяви публично Надявам се и останалите които присъстваха да дадът коментар, аз съм малко пристрастен към лампите и затова леко предубеден. Цитирай
anadem Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 Който бил бил, който не беше - директно да поръчва на Дими Сега сериозно, голям звяр е Valvesterix-а според Дими не е хай гейн, ама на мен лично повече май не ми и трябва . Снощи го пускахме с лампи, транзистори, 1х12, 2х12 ... и определено си звучи, въпреки малкия брой контроли има вариативност в звука, а и отделно с волюма на китарата могат да се правят чудеса. Машинката е супер, но да не забравяме, че това е само част от веригата - трябват още китара, амп и ръце. Цитирай
metalhammer Отговорено Март 27, 2008 Автор Отговорено Март 27, 2008 Благодаря сърдечно на всички които дойдоха ! Почуствах, че труда ми има някакъв смисъл и събрах енергия да продължавам напред . Цитирай
liquid_death Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 Не, ние ти благодарим че се занимаш с китарджийска електротехника, защото продукта ти е наистина много ценен - идеален външен вид и много готин саунд.Истина е че го пробвахме всякак с крайни лампи със солид стейт, 1по12, 2по12 и всякак вадеше много готин звук, динамичен, жив! Евала! А за тези които си търсят камион за рок, джаз, рок енд рол - не се чудете а се свържете с металния чук и си набавете бройка!Няма да съжалявате! Цитирай
metalhammer Отговорено Март 27, 2008 Автор Отговорено Март 27, 2008 Цената мога да пратя на лично съобщение. Цитирай
Nikifena Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 Почуствах, че труда ми има някакъв смисъл и събрах енергия да продължавам напред . Това е най-готиното на цялата работа с DIY Пожелавам ти много такава позитивна енергия да натрупваш и за напред Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 27, 2008 Отговорено Март 27, 2008 На третия семпъл бръмчи ужасно, при все че драйФа е съвсем слаб. Нищо лично. Моите почитания Дими за усилията, но това е една от основните причини да не харесвам ламБи. Цитирай
Recommended Posts