synchu Публикувано Март 10, 2008 Публикувано Март 10, 2008 Тъй като наскоро получих една акустична китара (K. Yairi) и от нетърпение (така се извинявам за свиренето ) реших да запиша един семпъл. Записан е с пиезото, тъй като в момента нямам възможност да я озвуча с микрофон, защото някакви ремонтни дейности текат наоколо и всичко е разглобено Акустичният и звук е по-добър и като сглобя отново нещата, ще пусна и "нормално" записана с микрофон. Пиезо системата има доста опции и не съм ги и разучил всички, така че записа е без никакви корекции от EQs & т.н. Има само лека компресия и ривърб и всичко е на прима виста. http://media.putfile.com/SampleTest-KYairi-verb Цитирай
Icarus Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 (Редактирано) Благо звучи, на мен ми харесва Интересно ми е наистина как ще звучи с микрофон, така че чакам п.с. Не бях чувал за тези китари, разгледах сайта на производителя. Изглеждат доста интересно, въпреки че класическите модели ми се струват малко грозновати. Колко съм повърХностен Редактирано Март 10, 2008 от Icarus Цитирай
synchu Отговорено Март 10, 2008 Автор Отговорено Март 10, 2008 Thanks, ами тази е Western акустична, забравих да уточня Акустичният звук е доста, доста по-добър. Цитирай
f1_sound Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 малко остро и грубо като че ли ми звучи Абе не ме слушай сега пак го слушам добре си е може би ми звучи малко по звънтящо от приемливото за моят вкус Цитирай
synchu Отговорено Април 2, 2008 Автор Отговорено Април 2, 2008 Ето и един запис (дрънкане по-скоро) с микрофон: http://media.putfile.com/Yairi1-v Мучо по-добре ми звучи на мен специално Цитирай
Icarus Отговорено Април 2, 2008 Отговорено Април 2, 2008 Smooooth И на мен повече ми харесва, само че специално този семпъл има перкусия, която малко ми бърка в здравето Бих се радвал да чуя и още, ако случайно ти се занимава да записваш разни неща Цитирай
synchu Отговорено Април 2, 2008 Автор Отговорено Април 2, 2008 Благодаря E ще запиша и музика - има няколко неща, които чакат малко време да се появи. Цитирай
synchu Отговорено Април 2, 2008 Автор Отговорено Април 2, 2008 (Редактирано) Така е, не са особено популярни. Много хубави инструменти - http://www.yairi.com/homepage/kyhomepg.html Моята изглежда така (май я няма на сайта). http://www.pulseonline.com/Alvarez/BigDY84C.jpg Ще запиша и някоя надявам се хубава музика, а не дрънкане безподобно. В интерес на истината директния семпъл не ми звучеше съвсем, а винаги съм харесвал повече китара записана с мик, макар че с повече фокуси ще се получи добре и директния. Разбира се директ за живо винаги най-добре. Та затова рекох по-бързо да пусна нещо читаво като звук поне, че да няма грешни впечатления. Редактирано Април 2, 2008 от synchu Цитирай
synchu Отговорено Април 3, 2008 Автор Отговорено Април 3, 2008 (Редактирано) Кодензаторен с голяма мембрана (LDC) - RFT/Geffel - на около 20-30 см от 12 прагче насочен към дупката малко, през NAudio Corp. (изработка на нашия съфорумник nikifena по схеми от www.gyraf.dk) Tube Mic preamp. Помещението е домашното ми "студийценце" в част от стая, която част е голяма 2.5м на 3м. И има малко тук таме room reverb по записа Редактирано Април 3, 2008 от synchu Цитирай
synchu Отговорено Април 13, 2008 Автор Отговорено Април 13, 2008 Smooooth И на мен повече ми харесва, само че специално този семпъл има перкусия, която малко ми бърка в здравето Бих се радвал да чуя и още, ако случайно ти се занимава да записваш разни неща ..тъй. Семпълс онли още, че не мога да се събера в страната за повече време и нещо свястно съответно. Ей това е китара само с микрофон (РФТ/Гефел М70) и нищо няма слагано - само чиста китара: Yairi Clean Nothing Цитирай
Icarus Отговорено Април 15, 2008 Отговорено Април 15, 2008 ^Добро, добро Има много готин топъл и мекичък тон. А с какво свириш, че ми е малко зор да определя - перо или пръсти? Подозирам, че е смесено, но просто ми е любопитно. Цитирай
synchu Отговорено Април 15, 2008 Автор Отговорено Април 15, 2008 С пръсти само - на последния семпъл. Цитирай
tocata Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 Много прилично ...макар и да не съм фен на пиезото. Цитирай
synchu Отговорено Април 16, 2008 Автор Отговорено Април 16, 2008 ам' последните семпли в темата не са с пиезо, мен, само първия. Те как са ти? Цитирай
tocata Отговорено Април 16, 2008 Отговорено Април 16, 2008 aaaaaa това е друга работа признах те ......'аиде чакаме песен Цитирай
Recommended Posts