headless Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 доколкото помня имаше и телекастер с вграден компютър с lcd отзад интересно ми е с каква цел се правят такива продукти? привличане на хай-тек ентусиасти?? не съм чул или видял някой голям известен китарист да свири с такива работи много точно казано Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 имала wireless lan 1.25гб рам и пц камера ама това истина ли е ? снимката реална ли е ? Щото в поста усещам лека ирония Цитирай
7thString Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Кой знае едно време колко класически китаристи са критикували нововъведенията като адаптер, ел. китара, овърдрайв... и колко още хора са цъкали като са гледали как може човек да надупчи с химикалка чисто нов говорител, за да направи овърдрайв... и те така. След време сигурно няма да има нужда от самия инструмент- ръгаш кабела в тиквата и бръмчиш... "мислено" и ще се чудят "абе тия едно време диваци, само са си хабили ръцете да стържат по някакви дъски" Цитирай
Overdrive Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 съвсем си е истина http://www.pocket-lint.co.uk/news/news.pht...3009/view.phtml Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 (Редактирано) охх ужас чувствам се много кофти , егати простотиите измислят , лан мрежа в КИТара , това е като колонка -телефон /1?! пълни безсмицлици измислят за какъв х'и ти е да сърфираш из нета докато свириш ?! ? Редактирано Март 8, 2008 от stratevcaster2 Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 .... Напълно съм съгласен , сега чакаме ЕСП и ПреЕбанец с тяхните супер модерни китари за дет метал, 100 процента Алекси и Амота ще се пръкнат с новите Сувалки на първи ред и ние след тях. Преди време не можех да трая Кинг ви и Ранди роудс сега токова съм свикнал да ги гледам че чак взеха да ми харесват. Каквото и да си говорим това си е пазар и като при всеки кой каквото захапе захапе ,каквото изтърве после да влиза в час ...може му коства живота. Квик ор би деф! Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 (Редактирано) Кой знае едно време колко класически китаристи са критикували нововъведенията като адаптер, ел. китара, овърдрайв... и колко още хора са цъкали като са гледали как може човек да надупчи с химикалка чисто нов говорител, за да направи овърдрайв... и те така. След време сигурно няма да има нужда от самия инструмент- ръгаш кабела в тиквата и бръмчиш... "мислено" и ще се чудят "абе тия едно време диваци, само са си хабили ръцете да стържат по някакви дъски" За такива хора има Guitar Hero Тая тама заприлича на приказката за лисицата и гроздето... Вземета да пробвате някои от тия неща и тогава приказвайте колко не ви кефят и т.н. Редактирано Март 8, 2008 от edgecrusher Цитирай
MasterOfDisaster Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 (Редактирано) Никой не е казал че са гадни ...а ок де с изключение на един двама ,просто обсъждаме развитието спрямо конкретната ситуация Редактирано Март 8, 2008 от MasterOfDisaster Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Разбира се, то е съвсем ясно. Аз лично съм за прогреса в умерени форми.Не очаквам да създадът скоро китара с вградена кафе-машина. Всички тези нововъведения са с цел улесняване и подобравяне на резултатите от свиренето. Говоря като човек който има подобен тип напълно дигитална китара (Line6 Variax) и знам какви са предимствата. Цитирай
stratevcaster2 Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 е с какво ще подобри свиренето ти вдна китара с която можеш да си погледнеш пощата ... Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Абе ти тъп ли си или само така си говориш по принцип?! Кой ти е казвал че трябва да си проверяваш пощата по китарата? Хората са направили това за някои който иска да ползва готови неща от интернет докато е в движение. един вид това му спестява носенето на лап-топ, при положение че би искал да го ползва само за свирене и музика. Верно е леко изгъзица, но не разбирам какъв ти е на теб проблема с това? Аре ходи да копаеш по скуаера си и не се прави на отворен! Цитирай
7thString Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Наскоро гледах хладилник, който ползва интернет за да си набави прогноза за времето, за разни еко-режими и подобни неща. За който не знае, "Интернет" не е само за да си проверяваме пощата Цитирай
Recommended Posts