pacman Отговорено Февруари 27, 2006 Share Отговорено Февруари 27, 2006 Моя колан е завинтен за баса (а.к.а. Бългериън страплок ) Не е грозно, някой път ще снимам А и Стенли Клрк процедира по същия начин с $xxxx си алембици... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chobbi Отговорено Март 1, 2006 Share Отговорено Март 1, 2006 аз ползвам колан levi's.купих го от германия-70евро.levi's правят такива и за fender(надписът е fender) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
rudibass Отговорено Май 26, 2006 Share Отговорено Май 26, 2006 моят колан е лийвайс доста 6ирок е ... подарък ми е за рожденния ден от колегите ми .....а от вътре6на информация знам 4е струва 50 долара...ама ина4е е най удобния колан за басс който съм пробвал... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
faso Отговорено Май 29, 2006 Share Отговорено Май 29, 2006 аз съм с Планет Уейвс със "вградени" страплоци -17 лв в Динакорд доволен съм не пада .... заключвалките са пластмасови а самият колан е някъв като фендърите за 10 лв ... аз го препоръчвам... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 29, 2006 Share Отговорено Май 29, 2006 Пластмасов страолок? Аз не бих го препоръчвал. 17лв.? Аз толкова съм дал за единия си (комплект от два накрайника)железен страплок. Не сме толкова богати че да купуваме ефтино - особено при положение, че строши ли се може и баса да изяде калая. Не се заяждам, но това не е добър избор според мен. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Май 29, 2006 Share Отговорено Май 29, 2006 Jim Dunlop! За китарата и баса! КЪРТИ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
faso Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 Пластмасов страолок? Аз не бих го препоръчвал. 17лв.? Аз толкова съм дал за единия си (комплект от два накрайника)железен страплок. Не сме толкова богати че да купуваме ефтино - особено при положение, че строши ли се може и баса да изяде калая.Не се заяждам, но това не е добър избор според мен. виж го и тогава говори Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Svet Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 (Редактирано) Ето тук можете да погледнете някой тунинговани Strap Lock-ове и Pick Guard-ове... http://www.bill-lewington.com/qparts/straplocks.htm Редактирано Май 30, 2006 от Svet Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MDFk Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 виж го и тогава говори Еми (по)кажи го де! :green: И всеки да си направи извод. И тогава ако ми вдъхне доверие ще се съглася с теб, че си струва. Особено след като калпава ефтина пластмаса е отговорна за единственото натъртване по тялото на баса ми, на отговорно място втори път не бих сложил. Няма значение че става дума за друго място(презрамка на калъф, сега съм с 2 хеви тенекета). Лично мнение. Пеаце. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
faso Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 на снимка кво ше видиш .... не те карам да си го купуваш като имаш път към динакорд го виж .... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Радослав Отговорено Май 30, 2006 Share Отговорено Май 30, 2006 Моят е за 6 пари от xxxx. Един такъв шарен, със синьо, бяло и черно - абе много хипарски!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
PUNK_ASS Отговорено Април 14, 2008 Share Отговорено Април 14, 2008 сори за офтопика, но някой може ли да ми каже каде във Варна продават качествени колани. Мерси предварително Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Април 14, 2008 Share Отговорено Април 14, 2008 Хехе, не вярвах, че има тема в раздел "Бас", която да не съм чел, ама явно съм грешал ... Аз съм с това: http://www.thomann.de/de/fender_guitarstra...e_padded_bk.htm Много време го гледах в xxxx и всеки път - а-ха, да си го купя! Да, ама след това "Е*а си, 100 кинта за колан?!" ! Та накрая едни приятели ми го взеха за един рожден ден. Каква е поуката от приказката? Да пием за приятелите! :) Коланчето е един път! П.П. Към горното мнение - предполагам, че във всеки един музикален магазин? Вече имало представителства на Фактор, Динакорд и xxxx във Варна? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Atrium Отговорено Април 14, 2008 Share Отговорено Април 14, 2008 ^ И аз не я бях чел, благодаря, че я почисти от праха. Аз съм също с Dunlop, с кожени закачалки; Nikifena е казал, че има такъв преди.... 3 години... Моят е черен, с много готина Triball декорация по цялата дължина, на цвят Aqua, което всъщност много отива с лилавия цвят на баса ми. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
cecob Отговорено Април 15, 2008 Share Отговорено Април 15, 2008 (Редактирано) Ха, московците явно много вървят. Без майтап- един приятел ми скъса някакъв колан преди бая години и ми завеща неговия- зелен колан от москвич с къстъм черни кожи, което животно е живо и до ден днешен и е най-удобият колан, който съм ползвал. Иначе проклета суета- по изяви ползвам фендър, с този ме е малко срам да излизам. Редактирано Април 15, 2008 от cecob Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts