Jump to content
Българският форум за музиканти

"tuнинг" на китарата.


Recommended Posts

Абре откъде мога да си взема материали за да си направя китарата по-яка? Лепенки цветове и т.н И има ли във Варна такива магазини или някой специалист който може да го направи :hysterical:?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Моята е с автолепенки. Определено са мн добри, но трябва да имаш идея как да си ги направиш яко- иначе не върви да налепиш неща на поразия. Все пак не мисля, че тва е хубаво- аз го направих щото дъската претърпя няколко сериозни инцидента свързани с ръбове на маси и трябваше да не личи. А не е хубаво, щото после се махат трудно.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто недей - много ще съжаляваш. С времето стикерът ще се отлепи и хич няма да е красиво.

 

Освен ако не използваш някой много добър стикер, който да не се отлепя и да не избелява, кой знае.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Какво точно търсиш? Неонови пръчки, карбонови капаци за кухините, нитро-уредба за преамп? Тях се сещаш къде ги продават - в плод зеленчука под тезгяха... Не си окипазявай китарата - това ми е сериозният съвет към теб!

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Абе я раздуйте относно лепенките що е толкова лошо? Имам предвид проблема е че после се махта трудно и остават следи ли, че детското в мен натделя и реших да си лепна един "зверски череп с костите отдолу" и има-няма 2- 3месеца може да са минали, та да го махам ли докъто е време?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако е от някое фолио тип рекламните автофолиа вече е късно, тъй че няма "докато е време"... Иначе това е единственият проблем на лепенките - че се махат кофти после като ти дойде друг акъл на главата...

 

П.П. Сложи по-хубаво лепенка "Remus" - ще вдигнеш автоматично 2 коня мощност и максималната ти скорост да свириш триоли 32-рини ще скочи на темпо 180!!!

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не лепенката е тип "де си ги лепиме по хладилниците" и предполагах че в краен случай с малко спирт би се махнало, но все пак благодаря.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Един въпрос (не разбирам, за това питам :greenangel: ) и от мен.

Ако лепенката се залепи на хартия (или друг материал), след което да се сложи (без да се залепя) хартията върху китарата и се мине с прозрачен лак, няма ли да стане работата ? После само махаш лака и хартията ако не си доволен.

 

Възможно ли е да стане това и ако не, защо ?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Пфф - проблем да се направи няма, само дето "после само махаш лака ако не те кефи" е... Как да ти го кажа, без да се засегнеш?... После само изчегъртваш 1мм слой лак, защото трябва да изравниш нивото на лака, а да не е по-високо на мястото, където е лепенката и същевременно да има лак и върху нея. След това само пребоядисваш, прелакираш и преполираш и ей ти я като нова :) Не са шега работа тия неща, ей!

 

MrDeath: Overdrive акцентираше над частта с лютиера и пребоядисването - не си прави експерименти, щото верно ще си замине лака и ще трябва да се пръска... :)

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.