Jump to content
Българският форум за музиканти

МЮЗИК АЙДЪЛ ИЛИ ТЕОРИЯ НА КОНСПИРАЦИЯТА


Laura

Recommended Posts

Тази вечер "дамският" Мюзик Айдъл бе доста интересен.

Деница Георгиева е поне моят безпорен фаворит.

Нора Караиванова е сериозна нейна конкурентка.

Без нищо да разбирам от пеене, мнението ми на обикновен слушател е, че те двете

сериозно задминават с 2 до 5 обиколки останалите участнички, които се справиха също добре,

според възможностите си.

 

Мисля, че мнението ми бе потвърдено и от реакцията на журито, Фънки даже излезна и целуна ръка на Дени, а спешъл госта Ивана на закриващата песен, се насочи специално към двете и им предостави възможност да импровизират, което според мен не бе случайно, а Ивана посочи по този начин

двета най - добри момичета.

 

Дали и Вие мислите така?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Е много са добри всичките бе,почти всичките направо професионалистки,но сигурно има голямо значение че са се подготвяли от музикални педагози за тази вечер/личи си в детайлите/ но таланта и гласа се усещат веднага.Браво на всички момичета и особено на Деница.

 

P.S.А какво ще кажете за опита за приобщаване на фолка към Music Idol.Малко изкуствено ми изглежда като гледам как Иван Лечев и Дони/айде той е продуцент/ свирят и танцуват на фолк парчета.Предполагам за по голяма аудитория и SMS-и. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аз похвалите си към Дени ги лея от другата тема ;), сега се включвам само за да се извиня за неточния израз в предния ми пост.

 

Цитат аз

Не разбирам защо се нервите на журито, на тях затова им плащат , но още повече не разбирам тия, дето са там, с кой акъл са там, след като са гледали първия сезон - ами техен си е проблемът

 

Цитат Mandalay

За да може всички ние, включително и ти, да си сложим в подписа това, което сега стои там! smile.gif

А за себе си мога да кажа, че изживяването беше приятно в по-голямата си част. Опитът изключително полезен, както и запознанствата. Пък и си сверих часовника smile.gif

 

Изобщо съм се оплела малко, имах предвид тия дето не могат да пеят защо са там, след като знаят каква е летвата. На тези като Дени мога само да им се възхищавам и супер много да се радвам, че ни ги дават да ги видим и чуем!!! - въобще останалите до момента момичета са наистина супер добри!!! (и аз си сверявам часовника, кво... :) )

А теб, Мони, как те съм те дебнала само да те покажат поне малко бе ееееей много ме хвана яд!!!!! :D. При това положение нямам никаква представа защо не те пуснаха, чувала съм те не веднъж и не вярвам нещо да си се изложил :D Но както ти сам спомена, за теб може би не би било най-добре да се завържеш с някакъв такъв договор. ;) Така че явно просто всичко си е на мястото ;)))

 

ДАВАЙ, ДЕНИ!!!

Редактирано от Elly
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ели, и аз очаквах да ме излъчат поне с квартета, за да разбера защо, аджаба, ме отстраниха. Уви, ще си остана в неведение (слава богу не в "наведение":thumbs_up:)

А ако се бях изложил, можеш да си сигурна, че щяха да го излъчат. :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

В пълно недоумение съм от отпадането на Ясен Зердев.

Бе един от 4-мата най - добри сред мъжете.(според мен)

 

Гласуват зрителите - ясно...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Да..а и Виктор (от R.I.P.го помня ) ..както каза чалгарката Симпли Ред не били добър избор.Как да е -такива вокали винаги ще работят с някой,стига да имат желание-света не свършва с някво тъпо шоу,то само ги рекламира.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.