TONY Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Тази вечер "дамският" Мюзик Айдъл бе доста интересен. Деница Георгиева е поне моят безпорен фаворит. Нора Караиванова е сериозна нейна конкурентка. Без нищо да разбирам от пеене, мнението ми на обикновен слушател е, че те двете сериозно задминават с 2 до 5 обиколки останалите участнички, които се справиха също добре, според възможностите си. Мисля, че мнението ми бе потвърдено и от реакцията на журито, Фънки даже излезна и целуна ръка на Дени, а спешъл госта Ивана на закриващата песен, се насочи специално към двете и им предостави възможност да импровизират, което според мен не бе случайно, а Ивана посочи по този начин двета най - добри момичета. Дали и Вие мислите така?
B.B.King Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Е много са добри всичките бе,почти всичките направо професионалистки,но сигурно има голямо значение че са се подготвяли от музикални педагози за тази вечер/личи си в детайлите/ но таланта и гласа се усещат веднага.Браво на всички момичета и особено на Деница. P.S.А какво ще кажете за опита за приобщаване на фолка към Music Idol.Малко изкуствено ми изглежда като гледам как Иван Лечев и Дони/айде той е продуцент/ свирят и танцуват на фолк парчета.Предполагам за по голяма аудитория и SMS-и.
Elly Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 (Редактирано) Аз похвалите си към Дени ги лея от другата тема , сега се включвам само за да се извиня за неточния израз в предния ми пост. Цитат аз Не разбирам защо се нервите на журито, на тях затова им плащат , но още повече не разбирам тия, дето са там, с кой акъл са там, след като са гледали първия сезон - ами техен си е проблемът Цитат Mandalay За да може всички ние, включително и ти, да си сложим в подписа това, което сега стои там! smile.gif А за себе си мога да кажа, че изживяването беше приятно в по-голямата си част. Опитът изключително полезен, както и запознанствата. Пък и си сверих часовника smile.gif Изобщо съм се оплела малко, имах предвид тия дето не могат да пеят защо са там, след като знаят каква е летвата. На тези като Дени мога само да им се възхищавам и супер много да се радвам, че ни ги дават да ги видим и чуем!!! - въобще останалите до момента момичета са наистина супер добри!!! (и аз си сверявам часовника, кво... ) А теб, Мони, как те съм те дебнала само да те покажат поне малко бе ееееей много ме хвана яд!!!!! . При това положение нямам никаква представа защо не те пуснаха, чувала съм те не веднъж и не вярвам нещо да си се изложил Но както ти сам спомена, за теб може би не би било най-добре да се завържеш с някакъв такъв договор. Така че явно просто всичко си е на мястото )) ДАВАЙ, ДЕНИ!!! Редактирано Март 10, 2008 от Elly
Mandalay Отговорено Март 10, 2008 Отговорено Март 10, 2008 Ели, и аз очаквах да ме излъчат поне с квартета, за да разбера защо, аджаба, ме отстраниха. Уви, ще си остана в неведение (слава богу не в "наведение") А ако се бях изложил, можеш да си сигурна, че щяха да го излъчат.
Elly Отговорено Март 11, 2008 Отговорено Март 11, 2008 Абее ееееей, аз съм си сигурна, тва си беше риторично, как можа!?!
TONY Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 В пълно недоумение съм от отпадането на Ясен Зердев. Бе един от 4-мата най - добри сред мъжете.(според мен) Гласуват зрителите - ясно...
Hillbilly Отговорено Март 12, 2008 Отговорено Март 12, 2008 ^Да..а и Виктор (от R.I.P.го помня ) ..както каза чалгарката Симпли Ред не били добър избор.Как да е -такива вокали винаги ще работят с някой,стига да имат желание-света не свършва с някво тъпо шоу,то само ги рекламира.
Recommended Posts