Dylan_101 Отговорено Март 4, 2008 Отговорено Март 4, 2008 Ако под DI тракове имаш в предвид , китарта ми да минава през DI BoxАми не е задължително през DI бокс, стига да имаш добър преамп на записващия интерфейс. Идеята е да запишеш директно китарите с възможно най-малко шум. 24-битов wav файл за предпочитане. .... около 30 минути по късно....Новият вариант с барабаните е далеч по-добре, определено. Все пак обаче мисля че могат да се пипнат още динамиките на места. Ако искаш прати ми ги и тях на миди файл. За соло мога и аз да се пробвам. Само дай идея къде да бъде и как да са вокалите около него. За вокал от форумните познати мился че еджкрашъра ще пасне най-добре на стила. Препоръчвам го. А някакви идеи за пеене имаш ли? Цитирай
ultramega Отговорено Март 5, 2008 Автор Отговорено Март 5, 2008 (Редактирано) Солото смятах да го направя върху тоя риф който започва някъде към 2:22, поне на мен най подходящо там ми звучи, но и другаде да е не ме притеснява. За вокали хич не ме питайте Нямам идеи. Аз и по горе писах да се включва всеки , който има желание, тъй че ако еджкрашър има желание е официално поканен За МИДИ файла нямаш никакъв проблем. А за Китарите освен да ти пратя един трак така както си е да кажеш дали го бива и да ти пусна и другите или да записвам наново. По моята не особено компетентна преценка, шумове има, но са поносими Редактирано Март 5, 2008 от ultramega Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 5, 2008 Отговорено Март 5, 2008 За вокали хич не ме питайте Нямам идеи.Аз и по горе писах да се включва всеки , който има желание, тъй че ако еджкрашър има желание е официално поканен edgecrusher благодари за поканата но нямам твърде много свободно време и най-вече възможност да записвам вокали у дома. Иначе страшно много се кефя на парчето и с радост бих направил нещо. За сега не се отказвам, но оставям участието си под въпросителна. Така, че ако има други желаещи да се включат...да не се притеняват много много Цитирай
synchu Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Махнах Соло барабана от ДФХ и го замених с този от Рок сета. А и касата също я смених. Тази от ДФХ ми се чуваше доста ...head-cutting-saw Mucho better бих казал ! Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Вчера се видях с малко свободно време и направих един пробен микс на това парче с вокалите на моя приятел и колега Randy Blythe (Lamb Of God). Пича не знаеше че ще пее на тази песен и затова на места вокалите не звучат много убедително, но съм сигурен че може и по-добре да стане. Това е само като примерен вариант. Head Cutting Saw (feat. Randy Blythe of Lamb Of God) Цитирай
jFog Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 пич,верно ли си го арестувал за каузата? Парчока станал много убедителен!. Цитирай
Icarus Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Въх, кво е станало тука бе! Ебаси здравото парче!!! Браво!!! Цитирай
ultramega Отговорено Март 8, 2008 Автор Отговорено Март 8, 2008 edgecrusher благодаря че си ми съживил парчето, съвсем друго е с тея вокали Цитирай
edgecrusher Отговорено Март 8, 2008 Отговорено Март 8, 2008 Хехехе, радвам се че ти харесва. Аз се избъзиках за Ренди Той е де, но не е пял специално за тази песен. Използвах вокални тракове от последния им албум и ги насложих в микса. Изкушавам се да сложа и бас китара, защото доколкото чувам няма(или е много тихо), но понеже барабаните претоварват миска доста и не се усеща. Цитирай
Fashion Отговорено Март 9, 2008 Отговорено Март 9, 2008 Eто така стават хубавите неща. Браво и от мен за цялата свършена работа . Много се изкефих на парчето въпреки ,че не съм голям фен на тази музика. Цитирай
Recommended Posts