didopeshev Публикувано Февруари 27, 2008 Публикувано Февруари 27, 2008 здравейте на всички Искам да представя групата си Breakpoint. Завършихме записите на две от авторските си песни и бих искал да ги споделя с вас. Стилът е алтърнатив, въпреки че пак е доста относително. По - късно ще споделя къде записахме нещата . Приятно слушане : http://www.myspace.com/breakpointbg Цитирай
SKYFACE Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Супер сте ! Много ми допаднаха записите като настроение и стил Радвам се че все повече групи правят готини и стойностни неща!...Дано доживеем времена когато ще се цени хубавата музика от повечето хора и ще се забрави за кошмарът чалга... Цитирай
didopeshev Отговорено Февруари 27, 2008 Автор Отговорено Февруари 27, 2008 Благодаря Това са първите ни демо записи, но мисля че се получиха наистина добре, съответно благодарение на Боби - Switched. Искам да го поздравя и да му благодаря много за това, което направи, от името на цялата група Наистина сериозен и отговорен човек. Ако той прецени може да сподели повече подробности около записите. Благодарим Breakpoint Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 На първо слушане супер. Сутринта преди работа (към 6 часа сутринта ) го въртях и си напомних сега да го похваля. Освен това работата по записа е наистина добра, особено за демо. Абе аз съм забелязал, че има едни хора из тоя форум дето малко говорят ама яко свирят и записват Цитирай
synchu Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Яки парчета определено @flisk и аз така забелязвам Цитирай
bulby Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Много готини парчета! Боби пак е забъркал страхотен звук. Цитирай
jFog Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 Добро та скърца! заслугата е и на самите музиканти де.И скофти микс и звук 6те6е да си ли4и кой кум кой сват кой на булката брат опреелено забелязвам възход в БГ Алтернатива,много ка4ество се пръкна на последък-ло6о няма. (сори на 6-иците и 4-те....дълга история) Цитирай
Queroth Отговорено Февруари 28, 2008 Отговорено Февруари 28, 2008 бравос ! много е добро .. очакваме още и още keep up the good work Цитирай
Telerig Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Много свежи идеи наистина...само така! Цитирай
david nakov Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Понякога се чудя дали има нужда да пишеш, че нещата на дадена група са супер добри, ако 10 човека преди теб са написали същото, но във вашия случай няма как да се сдържа - СУПЕР СТЕ !!! ЕБАХТИ СВЕЖАТА БАНДА !!! Няма к'во да коментирам записа и свиренето, защото не разбирам много и ми се виждат перфектни. Цитирай
Fashion Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Браво, страхотна работа сте свършили. Цитирай
sw1tched Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Понякога се чудя дали има нужда да пишеш, че нещата на дадена група са супер добри, ако 10 човека преди теб са написали същото, но във вашия случай няма как да се сдържа - СУПЕР СТЕ !!! ЕБАХТИ СВЕЖАТА БАНДА !!! Няма к'во да коментирам записа и свиренето, защото не разбирам много и ми се виждат перфектни. Не се чуди, твърде често това е единствената награда за труда на хората свързани с музиката по един или друг начин. Радвам се, че ви харесва записа, въпреки че player-а на MySpace ги орязва и замазва брутално Цитирай
BlackCorsair Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Поздравления! ...стила ви не ми е от най-любимите,но определено ми харесахте... ...определено,аз ще очаквам и други песни от вас... ...записите ви са доста добри... ...наистина България има нужда от Банди като вашата ...успех!!! Цитирай
didopeshev Отговорено Март 1, 2008 Автор Отговорено Март 1, 2008 (Редактирано) Ами... незнам какво да кажа. Той sw1tched вече го каза......просто много се радвам, че нещата ви харесват. благодаря ви Редактирано Март 1, 2008 от didopeshev Цитирай
sw1tched Отговорено Март 1, 2008 Отговорено Март 1, 2008 Поздравления!...стила ви не ми е от най-любимите,но определено ми харесахте... ...определено,аз ще очаквам и други песни от вас... ...записите ви са доста добри... ...наистина България има нужда от Банди като вашата ...успех!!! Радвам се да прочета това от теб, защото уважавам работата ти в тази сфера и знам, че оценяваш нещата обективно За тези, които не понасят звука на Myspace, съм качил песните с по-добра компресия. Цитирай
Recommended Posts