ukeil Публикувано Февруари 25, 2008 Публикувано Февруари 25, 2008 извинявайте ако не съм формулирал нещо как трябва ама не съм запознат с барабаните просто иксам да питам за един приятел...някакви програми ако знаете които да ти показват как се свирят барабаните на дадена песен(нещо като guitar rig)мерси на всички отзовали се! Цитирай
ukeil Отговорено Февруари 26, 2008 Автор Отговорено Февруари 26, 2008 опа извинявам се горе место guitar rig в скобите трябваше да е точно гуитар про ...ок а други има ли ? Цитирай
A-L-A-D-I-N Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Програми които показвали как се свирят барабаните на песен ли ??!!?? Купи си една йоника тя щи праи сичко :свири, пей, играй въобще модерна работа. Цитирай
niki123bg Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 google е на една ръка разстояние, но всички предпочитат да си губят времето във форума чакайки някой да им отговори след като потърси в google. Ето ти две програмки за drum tabs: http://www.newfreedownloads.com/MP3-Audio/...ation/Dtab.html http://2112design.com/ Можеш и сам да се поровиш из нета. Цитирай
ukeil Отговорено Февруари 26, 2008 Автор Отговорено Февруари 26, 2008 добре бе хора не съм в тая свера не разбирам..помолиха ме и не знаех какво да правя и те..питам ви ..ама в тоя форум само това знаят тарси в нета...нали е за това да си помагаме...не знам какво толко ще стане ако напишеш едно име на програма..но съсигурностъ ще ти е полесно отколкото да напишеш как трябва да се тарси как сме мързели и още много такива...се пак наистина едно благорадря за отговорите! Цитирай
necrony Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Не знам за такава програма, а и се съмнявам да има подобна, която да върши добра работа. Най-добре е просто да седнете и да слушате песента, такт по такт и да се опитвате да разберете и извадите нотите. Трудно е, но не е невъзможно. Също така табовете за барабани в интеренета са пълна пародия и се съмнявам, че има уважаващ себе си барабанист, който да се доверява на табове.. а пък за ноти в нета... много трудно се намират. Така че начина е един - песните се вадят по слух.. едни го могат други не. Лесно в музиката няма.. Айде със здраве, дано не съм обидил някой Цитирай
Drunken_Master Отговорено Февруари 29, 2008 Отговорено Февруари 29, 2008 Знам една програма за композиране на барабани - Drum Site. А иначе колегата е прав относно таблатурите - едно 90% от тях са грешни. Аз какво правя обаче... За улеснение и основа, хващам таблатурата и слушайки песента поправям пропуските и грешките. Така си съкращавам време и усилия. Цитирай
Recommended Posts