aheron Отговорено Март 6, 2008 Автор Отговорено Март 6, 2008 Да 280 лева струва, незнам защо я продава така, пък и цвета не ми харесва. Вече съм се спрял на тази и макар да е зелена си ме кефи, сигурно ще я купя http://www.washburn.com/products/electrics/idol/wi15.aspx но още се чудя Цитирай
aheron Отговорено Март 6, 2008 Автор Отговорено Март 6, 2008 Още един въпрос. Тази китара подходяща ли е за рок и метъл? Защото това ще се свири на нея :Д И последно според вас заслужава ли за ТЕЗИ пари Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Да, все пак не даваш 10000 долара. Така или иначе нова китара за 300лв няма как да е трепачка, тези китари са прилични китари, и стават за свирене, но не са класни китари. Малко все едно да питаш будилник за левче от магазина да левче дали си струва парите. Ами не е Таймекс, ама работи. Същото е и с евтините китарки, без голямо значение от марката. За жица - да, с тези хъмбъкери става за свирене на по-тежка музика. Конкретно за нейния звук - колегите притежатели да кажат. Цитирай
aheron Отговорено Март 6, 2008 Автор Отговорено Март 6, 2008 Малееее ся се връщам от новия магазин във Варна и ми дадоха да пробвам един Squer пак за 350 лева с два адаптера. Ами нз коя е по добра обаче тая китара много ми пастна страшно удобна и МНОГО повече ме кефи от Washburn-а. Давайте мнения коя от двете марки е по одбра като за китара за 350... Цитирай
vurbito Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Братле, и по-горе ти казаха, че за 350 лева няма значение коя от 2те марки. Цитирай
aheron Отговорено Март 6, 2008 Автор Отговорено Март 6, 2008 (Редактирано) Вземам Squer-a Редактирано Март 6, 2008 от aheron Цитирай
ultramega Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 (Редактирано) Кой е тоз новия магазин? Къде се намира? Иначе на въпроса ти. Горе ти писаха, че писаха, че за тея пари, китарите са що го де прилични и са в клас който марката не е от чак такова голямо значение. Като ти е пасТнала тая китара и те кефи повече от Уошбърн-а , кво се чудиш? За метЪл е за предпочитане хъмбъкери(Двойни адаптери) ама и това ти го казаха. едит:Докато съм писал преходните две мнения са се появили Редактирано Март 6, 2008 от ultramega Цитирай
aheron Отговорено Март 6, 2008 Автор Отговорено Март 6, 2008 Раизинг Форс е на Приморски в началото, т.е. откъм летния театър преди пресечката с Македония. И момчетата в магазина са много готини, свираха обясняваха ми разни работи Много добро магазинче, ама май прдават само Squer. Цитирай
Slide Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 Тва Squier с два адаптера къв модел трябва да е? Някакъв Showmaster? Че малко ме мързи да гледам сега моделите... :-) Предполагам са хъмбъкъри. За Squier поне може да се каже, че са удобни китари. Дано автора на темата се спре на китара, която му харесва и ще му върши работа в крайна сметка. Цитирай
ultramega Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 (Редактирано) Раизинг Форс е на Приморски в началото, т.е. откъм летния театър преди пресечката с Македония. И момчетата в магазина са много готини, свираха обясняваха ми разни работи Много добро магазинче, ама май прдават само Squer. Е ти направо ми отвори очите. Изобщо не знаех. Мерси Редактирано Март 6, 2008 от ultramega Цитирай
SHARO Отговорено Март 6, 2008 Отговорено Март 6, 2008 (Редактирано) и аз като си купувах първа електрическа китара се чудех между washburn wi14 и squier са няколко години по късно бих зел washburna тогава взех squier-а която си е ок с няколко забележки естествено за парите но просто мсля че washburna ще свърши повече работа на начинаещ пс: казвам го като човек който е свирил и на двете китари Редактирано Март 6, 2008 от SHARO Цитирай
aheron Отговорено Март 6, 2008 Автор Отговорено Март 6, 2008 Раизинг Форс е на Приморски в началото, т.е. откъм летния театър преди пресечката с Македония. И момчетата в магазина са много готини, свираха обясняваха ми разни работи Много добро магазинче, ама май прдават само Squer. Е ти направо ми отвори очите. Изобщо не знаех. Мерси Страхотно магазинче, момчетата са много учтиви! Почти сигурно ще си взема от тях. Иначе незнам как е на звук, но двете китари струват еднаква пък и Squera ми е по-удобна и по-красива. А е МНОГО важно да си харесваш китарата Дизайна е много удобен хареса ми. А иначе е 21 прагчета, което нз дали ще ми попрече щото съм ноб :Д Иначе препоръчвам Раизинг Форс на всички, за мен е магазина с най-добро обслужване Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 Недей да ставаш рекламно лице де . Не знам варненския как е, но аз от софийския имам друго впечетление, макар и мненията да са смесени. Дано там поне да не записват кой си във форума, кои са ти приятели, и с какво се занимаваш . Цитирай
Overdrive Отговорено Март 7, 2008 Отговорено Март 7, 2008 та кой модел скуаяр??? с хъмбъкер ли? Цитирай
aheron Отговорено Март 7, 2008 Автор Отговорено Март 7, 2008 (Редактирано) С два адаптера е. Много се чудя коя да взема. squier ме кефи повече на вншен вид и пипане.... Редактирано Март 7, 2008 от aheron Цитирай
Recommended Posts