Jump to content
Българският форум за музиканти

Recommended Posts

Отговорено

Да 280 лева струва, незнам защо я продава така, пък и цвета не ми харесва. Вече съм се спрял на тази и макар да е зелена си ме кефи, сигурно ще я купя http://www.washburn.com/products/electrics/idol/wi15.aspx но още се чудя :)

• Отговори 78
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Отговорено

Още един въпрос. Тази китара подходяща ли е за рок и метъл? Защото това ще се свири на нея :Д И последно според вас заслужава ли за ТЕЗИ пари :)

Отговорено

Да, все пак не даваш 10000 долара.

Така или иначе нова китара за 300лв няма как да е трепачка, тези китари са прилични китари, и стават за свирене, но не са класни китари.

Малко все едно да питаш будилник за левче от магазина да левче дали си струва парите.

Ами не е Таймекс, ама работи.

Същото е и с евтините китарки, без голямо значение от марката.

За жица - да, с тези хъмбъкери става за свирене на по-тежка музика.

Конкретно за нейния звук - колегите притежатели да кажат.

Отговорено

Малееее ся се връщам от новия магазин във Варна и ми дадоха да пробвам един Squer пак за 350 лева с два адаптера. Ами нз коя е по добра обаче тая китара много ми пастна страшно удобна и МНОГО повече ме кефи от Washburn-а. Давайте мнения коя от двете марки е по одбра като за китара за 350...

Отговорено (Редактирано)

Кой е тоз новия магазин? Къде се намира?

Иначе на въпроса ти. Горе ти писаха, че писаха, че за тея пари, китарите са що го де прилични и са в клас който марката не е от чак такова голямо значение. Като ти е пасТнала тая китара и те кефи повече от Уошбърн-а , кво се чудиш?

За метЪл е за предпочитане хъмбъкери(Двойни адаптери) ама и това ти го казаха.

едит:Докато съм писал преходните две мнения са се появили :topicsux:

Редактирано от ultramega
Отговорено

Раизинг Форс е на Приморски в началото, т.е. откъм летния театър преди пресечката с Македония. И момчетата в магазина са много готини, свираха обясняваха ми разни работи :topicsux: Много добро магазинче, ама май прдават само Squer.

Отговорено

Тва Squier с два адаптера къв модел трябва да е? Някакъв Showmaster?

Че малко ме мързи да гледам сега моделите... :-)

Предполагам са хъмбъкъри.

За Squier поне може да се каже, че са удобни китари.

Дано автора на темата се спре на китара, която му харесва и ще му върши работа в крайна сметка. :topicsux:

Отговорено (Редактирано)
Раизинг Форс е на Приморски в началото, т.е. откъм летния театър преди пресечката с Македония. И момчетата в магазина са много готини, свираха обясняваха ми разни работи :topicsux: Много добро магазинче, ама май прдават само Squer.

Е ти направо ми отвори очите. Изобщо не знаех.

Мерси ;)

Редактирано от ultramega
Отговорено (Редактирано)

и аз като си купувах първа електрическа китара се чудех между washburn wi14 и squier

са няколко години по късно бих зел washburna

тогава взех squier-а която си е ок с няколко забележки естествено за парите

но просто мсля че washburna ще свърши повече работа на начинаещ

пс: казвам го като човек който е свирил и на двете китари

Редактирано от SHARO
Отговорено
Раизинг Форс е на Приморски в началото, т.е. откъм летния театър преди пресечката с Македония. И момчетата в магазина са много готини, свираха обясняваха ми разни работи :punk_guitar: Много добро магазинче, ама май прдават само Squer.

Е ти направо ми отвори очите. Изобщо не знаех.

Мерси ;)

Страхотно магазинче, момчетата са много учтиви! Почти сигурно ще си взема от тях. Иначе незнам как е на звук, но двете китари струват еднаква пък и Squera ми е по-удобна и по-красива. А е МНОГО важно да си харесваш китарата :) Дизайна е много удобен хареса ми. А иначе е 21 прагчета, което нз дали ще ми попрече щото съм ноб :Д

Иначе препоръчвам Раизинг Форс на всички, за мен е магазина с най-добро обслужване :)

Отговорено

Недей да ставаш рекламно лице де :bravo:.

Не знам варненския как е, но аз от софийския имам друго впечетление, макар и мненията да са смесени.

Дано там поне да не записват кой си във форума, кои са ти приятели, и с какво се занимаваш :).

Отговорено (Редактирано)

С два адаптера е.

Много се чудя коя да взема. squier ме кефи повече на вншен вид и пипане....

Редактирано от aheron