Михаил Публикувано Февруари 22, 2008 Публикувано Февруари 22, 2008 Здравейте. Бих желал да ми препоръчате мелодии свирени соло, от един човек, без съпровод и фон, на акустична или еликтрическа китара китара. Скромничко, нали? Ама дотук. Не искам Joe Satriani, Stevie Ray Vaughan, Zakk Wylde, Yngwie Malmsteen,BB king,Eric Clapton,Buddy Guy, Steve Vai, Ritchie Blackmore, Billy GIbbons, Daron Malakian, Steve Holt / изморих се от copy-paste-ване...и останалите изпоствани в темите за любими китаристи.../, по простата причина че съм слушал веке повечето им творби и много от тях не ми харесват. Искам нещо ново. Цитирай
Tomov Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Axel Rudi Pell ? Макар, че не е точно соло. Цитирай
JimBeam Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Ми пич ти трябва да си избереш,квото те кефи това свири.Мене ме кефат рок солата и солата на металика ингвита мингвита не ми се щредва.Свири си това което ти е кеф щото тука и да ти кажат по вероятно е пак да не ти хареса зависи от вкуса ти...Това е мое мнение де. Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) Пробвай из гугъл видео разни джаз мелодии като Autumn Leaves и т.н. Там заедно с мелодията има и хармония отдолу, и са доста приятни за свирене, развиват слуха, звучат добре и т.н.. http://www.youtube.com/watch?v=NTCdD2fC1sk http://www.youtube.com/watch?v=AZWOsCDNXFQ Редактирано Февруари 22, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Започни да слушаш Joe Pass Успех, Петър Цитирай
Mladen Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Ей т'ва се вика контраст ... От Joe Pass до Даймбег Дариел! И двамата са страхотни, ама все пак !? Може да потърсиш Peter White и по специално проектът му Glow ! Мн. добър Цитирай
SviStyle Отговорено Февруари 24, 2008 Отговорено Февруари 24, 2008 Ами аз мисля, че неможеш да солиш тигана, преди да си сложил рибата вътре.Това копи-пейст ти дава известна насока.НО(голямото НО).Посвири много "копи", надявам се и по-сполучлив "пейст" да стане, и тогава ще си говорим.А ако си намериш какво да копнеш, най-ще е добре за теб! Цитирай
KingdomX Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 Из соловите албуми на Marty friedman мисля , че ще намериш нещо за себе си Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 25, 2008 Отговорено Февруари 25, 2008 въпреки че не ми е много ясно какъв стил те интересува, бих препоръчал Jason Becker и Michael Schenker. Цитирай
Mladen Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 Обаче всички почнахме да пишем : "слушай това, слушай онова...", всеки лубимия ! В интерес на истината stanbog е прав ! Я кажи какъв стил търсиш, да не гадаем...., или ти на това разчиташ, да те изненадваме??? Цитирай
zeratuL_x Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 John Petrucci-Suspended Animation целия албум е жесток и заслужава внимание. Цитирай
Filthy Отговорено Февруари 26, 2008 Отговорено Февруари 26, 2008 ами.... Steve Morse...Richie Sambora....има една сравнително нова компилация Guitar Heroes 2007....някаде ако я има качена тегли... Цитирай
кандидат-труп Отговорено Февруари 27, 2008 Отговорено Февруари 27, 2008 Като ще има контраст, що не пробваш соловия албум на китариста на Meshuggah - Fredrik Thordendal. Албумчето се казва "Sol niger within"Пробвай го , голяма веселия е Цитирай
Recommended Posts