7thString Публикувано Февруари 22, 2008 Share Публикувано Февруари 22, 2008 Присвири ми се тази сутрин и понеже рекордера беше готов, реших да чуя какво излиза ЦЪК Ай хоуп ю енджой П.П. Досадното чукане в началото ми трябваше за синхрон при слепването Тука на тази машина се записва така............. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 Че добре е, като за със софт тейпвано... Забележката ми е, че много си избягал от темата (интрото и по-натам). Специално на мен такива емблематични песни не ми звучат добре, когато са прекалено разцъкани. Виж в края колкото повече импровайз - толкова по-интересно. Но специално темичката... Няма да ти пиша оценка, че съм си забравил тефтеря... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2008 Нямам оправдание- приемам забележката =) Колкото и тъпо да звучи, забравих изобщо какво се свири оригинално в песента... Върнах се преди малко [в 8.30 [сутринта]] от маса и ме хванаха лудите да дрънча Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nip Отговорено Февруари 22, 2008 Share Отговорено Февруари 22, 2008 На мен ми харесва! Като забележка трябва да поработиш върху състейна в култовия момент. То това е емблематично за тази песен - като я пуснат по радиото и все някой наоколо ще се намери да каже, че на тия пак им е блокирала техниката... п.с. А Baby Thomas е за бой. Преди време писах подобна забележка за голямо бягане от темата във връзка с кавър на SRV - Tin Pan Alley и той тогава ме направи на нищо, а сега пише същото... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2008 (Редактирано) Радвам се, че ти харесва Състейна става на кубенце На слушалки не... и мен много ме е страх на лайв от този момент, щото едно, че е емблематичен, и второ- кефи ме адски много- затова преди гигче- като Гери мур с тиксо лепиш Х-oве по сцената, където има добър фийдбек П.П. Бекинг трака е тук http://www.guitarchaos.com/attachment.php?...mp;d=1187298123 кефи ме особено много за клавира, който са вкарали отдолу, и не толкова- за барабаните Редактирано Февруари 22, 2008 от 7thString Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 22, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 22, 2008 Само да кажа, че всякакви коментари, критики и похвали са добре дошли Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
dedomito Отговорено Февруари 23, 2008 Share Отговорено Февруари 23, 2008 + Добре е станало , на мен ми харесва китарата . Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 23, 2008 Share Отговорено Февруари 23, 2008 като Гери мур с тиксо лепиш Х-oве по сцената, където има добър фийдбекЕ това не го знаех,но е така-като се завреш по-близо до ампа и с менте Гибсън можеш да седиш на 1 тон докато не ти омръзне,особено с хай-гейн както свири Гари Мур..,добре си го изсвирил с някои забежки,но никъв не съм да ти намирам кусури. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 23, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2008 Благодаря за добрите отзиви А относно кусурите- в крайна сметка нали сме тука да понаучим нещо един от друг, така, че всякаква критика е добре дошла Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Hillbilly Отговорено Февруари 23, 2008 Share Отговорено Февруари 23, 2008 Ми хубаво-звука е мн. далеч от това което знаем,но е ясно че не го свириш с каквото трябва за тва парче,получава се накъсано на моменти,може би трябва по уверено и небрежно да го свириш,но е ясно че едва ли само това слушаш и си го свирил 7636 пъти . Имам усещането че китарата не е настроена по трака 1:1 ,или свириш с меки струни и на моменти бяга тоналноста лекоТова като критики както желаеш ,а аз едва ли и толкова мога да го изсвиря-трябва да му влезна в настроението. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
ultramega Отговорено Февруари 23, 2008 Share Отговорено Февруари 23, 2008 Браво ,и на мен ми хареса . Само и на мен ми се стори накъсано, но мисля че това не е голям проблем щом е чернова Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
7thString Отговорено Февруари 23, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 23, 2008 (Редактирано) Свирено е с ямаха ерг121 и guitar rig... но някой хубав ден си мечтая за едно истинско LP Относно настройката, трака мисля, че има някакъв проблем, защото и като драскам МИДИ отгоре, пак леко ми фалшивее Редактирано Февруари 23, 2008 от 7thString Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts