Jump to content
Българският форум за музиканти

За екстремните барабанисти и агресията


Recommended Posts

Повода за тази тема беше това което ми се случи на два пъти миналата седмица трябваше да замествам барабаниста на една дивашка група пича карал пиян и се забил в някво дърво, та на момчетата им трябваше заместител много бързо.

 

Са до колко екстремен саунд има група е спорно слушал съм и по твърди от тях , но музиката постояно помпаше публиката да става агресивна трошат разни маси обърнаха вена кадето се продаваше бира,са ако тръгнат да те бият щот не та харесват как свириш като че ли е по разбираемо, ама ако някой тръгне да те напада от радост и щот бил куфеел тва немога да си го обясня.

 

Двама хъм главореза със гърлени крясаци се засилиха към нас :P явно от голяма обич амм и полицията ги изнесе като четерикрилни гардероби .

 

Та в тоя ред на мисли имали ли сте случаи при вас когато в резултат на екстремен драминг феновете станат прекалено агресивни и прекрачат границата на нормалното?

 

И какво бихте направили ако някои се засили към вас ако сте на спийд и правите някво соло на барабаните? ;):P

Редактирано от A-L-A-D-I-N
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да заповяда ..... ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ !!!!!! :hysterical:

 

и като дойдат повече, ще ти напукат тиквата и толкова ще ти е :punk_guitar:))

 

иначе, аз бих го наплюл ф очите, ако се засили към мен да ме тормози

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

да заповяда ..... ЕЛАТЕ ПОВЕЧЕ !!!!!! :)

 

и като дойдат повече, ще ти напукат тиквата и толкова ще ти е :punk_guitar:))

 

иначе, аз бих го наплюл ф очите, ако се засили към мен да ме тормози

Аз бих метнал едната палка в бъбреците, а другата в окото му, докато дъня невероятно барзо по касите! :) Оня ще се ошашави и ще падне от сцената, а аз ще извадя резервния чифт палки! :hysterical: Т'ва в кръга на шегата. :hysterical: Ако наистина се е засилил към мен, бих станал за 3-4 такта за да му нанеса едно мае-гери (ритник), а докато правя това за да не разстройвам публиката бих от броявал четвъртини на някой чинел и после като седна бих полудял с някаква диващина! ;)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ще си купя една бухалка и ако ми дойде някой метал,който не се е къпал две седмици и спринцовките му се подават от джобовете,така че го измлатя,че после няма да мога да го стигна,за да му се извиня.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Отварям темата, но ако се появят отново лични нападки с опити да се трошат зъби на потребители на форума и прочие, темата ще бъде затворена отново и този път завинаги, а хората с повишено ниво на тестостерон ще получат почивка и няма да пишат поне една седмица в този форум.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Аладин, не знам брато на какъв концерт си свирил но наистина е било неприятно.Аз ли4но имам претенциите да се занимавам то4но с най-крайните стилове,но до сега на концерт на когото да сам бил застра6ен докато свиря не съм бил.

Искам да помоля да спрете с тъпотийте за метълите които не се къпят 2-3 или не знам си колко години или месеци.То явно всеки който не е лигав гъзар е измет за някои от вас. Не отри4ам 4е може да има и некъпе6ти се хора но това няма зна4ение.

Истината е 4е в такав крити4ен момент на сцена всеки би помислил как да си запази инструмента от атаките на някой ре6ил да изпробва здравината му с крак или не6то подобно.За 6тастие прояви като тези не са от 4естите ,дори и на Хардкор,Дет и Граинд концерти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

;) ,баси темата,много ми е интересно как някой би тръгнал да се ебава с Дейзата примерно (гони 2 м и 100+кг),и без това като пийне почва да шамари неприятните хора около него.. :thumbs_up:
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Т-РЕКС е даже и повече.......това няма значение обаче....тъпи селяни има навсякъде и ако стане подобна глупост, то значи че клубът е смотан и няма кой да се грижи за хората които са отишли да чуят нещо хубаво и да се забавляват.....ако е на открито....полицията много се радва да бие фенове иначе........поздрави на всички и без такива изцепки:slap::bravo::):):)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.