Pro stack Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 Ако му измъкне някой на Кирето от рака двете край бейбита и берингера ше го закъса здраво като дойде време за соло.... Абсолютно си прав!!! Цитирай
preIbanez Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 (Редактирано) ...според мен на него не му дреме на какво свири стига да му върши работа...и така би следвало да бъдат всички... Редактирано Февруари 21, 2008 от preIbanez Цитирай
Azwraith Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 ...според мен на него не му дреме на какво свири стига да му върши работа...и така би следвало да бъдат всички... Адски си прав! Цитирай
stanbog Отговорено Февруари 21, 2008 Отговорено Февруари 21, 2008 абе не е точно адски прав, щото ако на Кърк му беше все едно нямаше да си купи правата над официалния плакат на "Мумията" с Борис Карлов, само за да няма репродукции на китарата Цитирай
drgoa.r Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 OFF Topic: ^ТОЧНО заради ПОДОБНИ изцепки няма да отида на концерта им, хехехе, един фен по-малко, да им е честито Цитирай
boreto Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Темата не беше ли за Берингер в апаратурата на Кърк Хамет? Те горките как ли ще преживеят загубата на подобен фен... Лично на мен ми се доста странно присъствието на берингер, но по снимки, които съм виждал Джеймс и Кърк доста свободно експериментират с гиъра - очевидно без особени предразсъдъци. Което пък говори по-скоро добре за тях - явно не робуват на чужди мнения. Цитирай
yakiya Отговорено Февруари 22, 2008 Отговорено Февруари 22, 2008 Абе е-е-е-ей-й-й-й , пичове-е-е-е. Цитирай
Recommended Posts