Hillbilly Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 (Редактирано) Абе така е, ама дай сега по тоя случай да се самообесим, и да изчезнем безкрайно от мъка по китарите от миналия век.Ментето си е менте, но все пак има някои положителни качества - примерно свири, има ключове за настройка, има струни, адаптери, и т.н. То ясно,че свири и е подходяща за начинаещи,и аз имам ЛесПол менте,който си е добра китара,но просто едно време са правели Китари и от магазина взимаш такава,а сега ако не е къстъм шоп не знаеш къв шперплат взимаш (който НЯМА Никакъв звук) или в по добрия случай от изкуствено изсушено,евтино и никому неизвестно азиатско дърво.Менте ключовете не държат строй,за сравнение-на стратокастера ми 74г не са маслени-нищо особено,но НЕ разстройват.Адаптерите в повечето случаи са шит и т.н... Евтиме,разчисти си пощата-пълна е,че искам да те питам на ЛС нещо. Редактирано Февруари 20, 2008 от Hillbilly Цитирай
bir4o Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Tи какво общо имаш с това ревю, и кое те кара да говориш с такава сигурност за него?Кой му я е подготвил за това ревю и защо? А свирил ли си на неговите ефекти с тояга за да чуеш как ще звучи, и въобще имаш ли представа с какви ефекти свири? А и сигурен ли си, че тази китара, би изкарала лош звук на чисто? Малко действие тип "Deus Ex Machina" се явява твоето мнение по въпроса. Не съм сигурен разбира се , но имам уши и съответното мнение. С обикновени педалчета и кубенца нема дя изкара такъв саунд - за него е дал много пари и след като е дал толкова едва ли ще се мъчи на 80 доларова китара, само за да покаже колко е в далавера че я е взел. Цитирай
Dikata Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 според мен почти всички,писали по темата са прави.всеки минава през менте и после се отраква и си купува каквото му трябва. специално за ревюто на тая метла за 80 кинта-истината е,4е звучи кофти(тои пича нещо не може да свири и оттам сьщо....),и успя да се разстрои от 2 жици.от снимките нищо не се вижда,че да се говори за материал,изработка и т.н. само едно знам-че ако тази китара доиде до бг,притежателя и много ще плаче.или другия вариант-ще му я потегнат малко и ще пише ,че е велика.мани,ами и ще има кои да му вярва. иначе покупката на менте е оправдана,ако може да си я избараш,както евтим е направил. Цитирай
fLiSk Отговорено Февруари 20, 2008 Отговорено Февруари 20, 2008 Ще ме извинявате, ама звука на ревюто по мое мнение е ушевадно цифров. Което значи, че единственото впечатление което можете да придобиете е как ще звучи тая китара ако я ръгнете в компютъра или в процесор. Което не че е лошо, но разликите в звука се усещата по - трудно така. Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 те тва е телето от Горърската серия. Според мен си е ОК. Малко е неудобна, но е въпрос на навик. Цитирай
the_gorer Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Човече, кърти това твоето Менте - то си звучи 1:1 с истински Фендер. И с Евтим като приказвах и той каза същото - все едно дрънкаш на истински Телекастер. Даже било с мини хъмбъкер на нека. Направи някое видео и/или снимки да му се порадваме след интервенциите на Евтим. Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 сменял ли си адаптери нещо? Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Пичове и аз съм изненадан. По принцип съм известен като стар майстор на омазания саунд, но това си звукна като отникъде. Не съм сменял нищо. Само Джерекаров ми вдигна грифа и смени всички прагове щото не се кефя на тесни. 'Ми ако и бях взел и струни. Днес ми е първия ден дето и се радвам по-така, щото нямам време иначе 'ма съм доволен. Нарочно съм свирил и на двата адаптера даже малко с потовете си поджитках. Ми Ок си е. Само да добавя, че в комплекта имах свръх нещастни колан, калъф, 6-то грами за бриджа и тръсрода и свирка с 6 дупки за настройване на китара - също пълен боклук, но бяха там. А в нашите магазини съм ги виждал, да се продават отделно като екстри. Както и да е имам си теле. Аз мислех да я ползвам за реквизит тая китарка ама тя си е ОК. Цитирай
ultramega Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Е много добре звучи. Аз как изпуснах тая оферта, като си мислех че е само за онея металските ментета, изобщо не знаех че имало и телекастъри... Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 (Редактирано) и аз а тея телекастери пак ли са със супер ментелив хардуер и шперплатено тяло или са малко по-добре? Редактирано Февруари 23, 2008 от Overdrive Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 Същите са, но звучат различно. Малко прекалено ми звучи това за феноменалния звук, но наистина - китарките звучат доста прилично, нито са фалшиви, нито пък имат някакъв много плосък звук. Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 23, 2008 Отговорено Февруари 23, 2008 (Редактирано) Майна, нокой н е е споменавал феноменален звук, просто е ОК ситуацията. Нищо свръх естествено не съм чул от тая китара. Прости сеи ОК- нормална, А с Какъв гриф дойде - самоджерекаров може да каже. НО! Това е диста по-добре от разни шитове, с които съм се ебавал ПС много съм пил утре може да съм н адруго мнение Редактирано Февруари 23, 2008 от RockoBG Цитирай
Recommended Posts