Crimson Публикувано Февруари 12, 2008 Публикувано Февруари 12, 2008 Както се подразбира от заглавието, интересувам се дали някой съфорумник и имал възможността да хване тази китара, да посвири на нея..... Виждам че е метълска китара, но все пак ме интересува мнението на някой по-запознат! Мерси предварително. Цитирай
Mr_Crowley Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Това е Bc.Rich Draco. . . Значи за металска китара да такава е, но ако става дума за удобство на мен не ми изглежда много удобна . . . Цитирай
boreto Отговорено Февруари 13, 2008 Отговорено Февруари 13, 2008 Както се подразбира от заглавието, интересувам се дали някой съфорумник и имал възможността да хване тази китара, да посвири на нея.....Виждам че е метълска китара, но все пак ме интересува мнението на някой по-запознат! Мерси предварително. И като гледам няма да получиш такова Поне до момента няма нито едно смислено изказване по темата. Китарата е доста.....екзотична и ми се струва малка вероятноста някой в БГ да има такава, но кой знае??? Мислиш да си взимаш нещо такова или? За да знаем каква е целта на мероприятието все пак Цитирай
Crimson Отговорено Февруари 13, 2008 Автор Отговорено Февруари 13, 2008 Ами първо събирам малко инфо, след това скоро ще ми се отдаде възможност да се хвърля до Европата- в частност Виена - и се надявам там да подхвана някоя и друга яка китара За сега просто опипвам почвата Цитирай
Human_Waste Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Jack Owen от Deicide свири с такава - за death metal поне от концертите които съм им гледал е страхотна, но все пак зависи и от оборудването Препоръчвам ти да си вземеш B.C.Rich Warbeast !! ей тва е китарата! Аз съм с Warlock също перфектна китара за метал - много удобна и за седнал и за прав. Warbeast e кръстоска между Warlock и Beast сериите . Ето я и нея: Цитирай
vurbito Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Човека може да иска стринг тру Аз стринг тру warbeast не съм виждал. Цитирай
vurbito Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Човека може да иска стринг тру Аз стринг тру warbeast не съм виждал. Грр не мога да си редактирам поста. Както и да е- моя грешка има стринг тру warbeast-ове. Много от познатите ми китаристи предпочитат да имат драко пред warbeast Идва по-екстремно. Цитирай
metalmorphosis Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 @Mr Crowley-На мене ми изглежда по-удобна от някоя обикновена стрела,поне за седнало свирене. Цитирай
vurbito Отговорено Февруари 17, 2008 Отговорено Февруари 17, 2008 Единствено на последните 3-4 позиции ще е малко неудобно, съдейки по снимката по-горе. Цитирай
Recommended Posts