Jump to content
Българският форум за музиканти

Mr_Crowley

новаци
  • Мнения

    9
  • Присъединил/а се

  • Последно посещение

Всичко публикувано от Mr_Crowley

  1. Много ми е неудобно да си движа раката по грифа когато сам прав, а и дясната ми рака не е толкова бърза. На по ниските прагчета е по лесно но на горните . . . Има ли някакав специален похват за държането на грифа или не6то такова. Мерси от сега!!!
  2. Mr_Crowley

    Bc Rich Draco

    Това е Bc.Rich Draco. . . Значи за металска китара да такава е, но ако става дума за удобство на мен не ми изглежда много удобна . . .
  3. От горе долу 2 години свиря на кухарка и според мен се справям доста добре като за самоук .
  4. Аз на 17 почнах, сега сам на 19 и след месец си зимам е тая китара
  5. Мерси много! За модването ми казаха само след време да и сменя адаптера с EMG .
  6. Ами аз сам още нов като китарист, смисал тва ще ми е парвата ел.китара и ако ми обесниш как . . . защото до сега сам свирил само на кухарка.
  7. Ако китарата не е с тремоло означава ли това, че тя няма Whammy bar ? Защото след около месец ще си зимам ето тази китара И така като я гледам няма тремоло . . . дали ще трябва да и слагам или нещо такова ? П.с: сори за грешката в заглавието на темата не оцелих Мто :
  8. Да видях я, но там нямаше отговор на въпроса ми. . .
  9. Значи скоро мисля да си купувам ел. китара и все още се двоумя. . . за сега съм се ориентирал към BC RICH Warbeast И се чудя дали някои, който разбира повечко може да ми помогне, да ме ориентира. Мерси от сега.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.