Ивелин Публикувано Февруари 12, 2008 Share Публикувано Февруари 12, 2008 (Редактирано) Акомпанимент на китара със соло на котка! Китара - аз Котка - котката на Infinity Мяу Не знаех в кой раздел да го пусна да се посмеете, но ако не е за тук - направо го трийте! Редактирано Февруари 12, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
sound_forge Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 ...не я дърпайте за опашката,бе... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Ивелине, не си човек! Как можа да пуснеш тази гига-простотия тук! Ся, ако не но глобят не знам кога. Бтв, въпросната котка се казваше Фиби; изчезна преди 2 год., остави малко поколение след себе си и е твърде вероятно да е вече в Котешкия Рай. Никой не е дърпал опашката на Фиби. Записите протекоха крайно интересно, затова я и записахме. В момента в който някой доближи до нея микрофон, тя измяуква. Нито сме я скубили, нито сме я мачкали, нито сме я дърпали. Напротив, много си я обичахме. Тя просто беше музикална. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2008 И както се чува, пееше в тоналност (с малки изключения, но за това си има Auto-Tune) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
spongebob Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Франк Запа пасти да яде... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MrDeath Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 хахахахахахахаххахха тва е много яко уе омазва ме просто баси яката котка жалко че е изчезнала Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 И както се чува, пееше в тоналност (с малки изключения, но за това си има Auto-Tune) Да, ама не сме ползвали ауто-тюн! Държа да подчертая. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 12, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 12, 2008 И да не е супер идиотска темата - ето едно парче, на което нарисувах скоро барабаните, но още няма бас... Очакване Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Holy shit... Наистина гепи тоналностите за арматурата, че и е що-горе ритмична. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Apis Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 О колко сладко... много музикално коте Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Тая котка е по - музикална от мен :hysterical: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Holy shit... Наистина гепи тоналностите за арматурата, че и е що-горе ритмична. Всъщност ритмичността идва оттам, че ритмично й се подава микрофона. А в момента в който тя го види пред муцуната си, измяуква. Това го открихме съвсем случайно(с микрофона и мяукането) и както виждате, веднага се възползвахме. Но това с тоналностите вече не е нагласено! Ивелин ми е свидетел, че и още свидетели имахме там. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Ивчоу, много готино започва парчето, ама нещо не ми звучи с бг-текст. Не знам защо, не мога да го обясня, ама просто така го почувствах. Иначе много гот! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Achiles Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 Това е много добра идея за техно парче. Ивчоу, много готино започва парчето, ама нещо не ми звучи с бг-текст. Не знам защо, не мога да го обясня, ама просто така го почувствах.Иначе много гот! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Февруари 12, 2008 Share Отговорено Февруари 12, 2008 това е пърчето просто усещате ли мъката в гласа на котката тя страда но тя е щастлива ... много кефи това !!! :hysterical: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts