musicman Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 Аз като предлагах бира на всеки новозаписал се клавирист, който дойде на срещите на форума - вас никакви ви няма После от сума ти време си търся клавир и обещавам напиване и какво ли още не - вас пак ви няма Е не става така! Гоните си спонсорите Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 Много свирене лично на мен ми се събира и няма да има време за всичко...Иначе твойта обява за клавирист, в музикално отношение най ми допадна Цитирай
Topsun Отговорено Юли 5, 2005 Отговорено Юли 5, 2005 безплатната бира си я помня ,но за сега нямям възможност да дойда на някоя сбирка,но надявам се и това нещо да се случи Цитирай
eXile Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 Вижте ся. И да се обясняваме и да не се обясняваме - тя ясна - гладни стоим. Затва се разбираме така: Аз даам дъските за касата Топсън кове Останалите да си търсят левчетата из джобовете и да пускат, че музиката не чака. На мен ми звучи добре така, за нас не знам Цитирай
Topsun Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 топсън-а не кове.ако си ударя пръстчетата с чука ко ше правя Цитирай
Topsun Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 това го бях виждал преди 2-3 години ако се нелъжа и тогава бя много впечатлен (може и да греша преди коло време е било) и сега се радвам,че пишем в един и същи човек със създателя на тази интересно книга Цитирай
Topsun Отговорено Юли 7, 2005 Отговорено Юли 7, 2005 //off малиииииии сега видях с колко грешки ми е предишния пост ко да се прави!!!утре ще си купя нова клавиатура,че тази нещо е сдала багажа!!! off// Цитирай
Yiwigi Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 Пак стана много тихо в тая част на форума... Пускам някакви теми и си пишем само с Топси Айде по-активно бе хора...има поне 20-30 пианисти/кийбордисти Цитирай
Topsun Отговорено Юли 11, 2005 Отговорено Юли 11, 2005 има,ама се скътават.хората бира ви дават,а вие само се правите на пианисти.нещо никви ви няма.пък и miro се загуби нещо..... Цитирай
miro Отговорено Юли 20, 2005 Автор Отговорено Юли 20, 2005 Миро е в отпуск поради липса на нет в домашното му пространство.Надяваме се скоро да се върне .Айде всичко добро :green: Цитирай
progressive Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 (Редактирано) ами тогава да го продължим аз чак сега откривам тази темичка... еми, значи добър ден и от мен Редактирано Юли 20, 2005 от progressive Цитирай
progressive Отговорено Юли 20, 2005 Отговорено Юли 20, 2005 между другото Миро готина е КНИГАТА! Цитирай
Recommended Posts