zanev 70 Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 .... боже , боже ...... то голяма тема станала бря ...... не знам дали ще я затворят модераторите , НО ...... ................ едно нещо не ми се нрави и то по категоричен начин - няма проблем да си говориш и пишеш квото си искаш , няма проблем и да си мислиш квото искаш .... да харесваш това или онова ...... .................. но това не означава , че не прави изключително грозно впечатление факта когато ЛАЙКАШ демострирайки пълно пренебрежение с факта с кого и как говориш - игнорирайки кой е и какво може от една страна , и кой си и какво можеш ти от друга ..... ..................в този форум има няколко - помалко от пръстите на едната ръка - хора чиито умения са на такова ниво че няма да е пресилено да кажат - когато говориш с мен за музика ще мълчиш а това че него правят , а се държат по съвсем нормален начин и като равен с равен са склони да си говорят с нас хобистите ,може би само доказва че колкото си по голям толкова си по земен и пишкомерството и характерната за него горделивост са ти чужди ........ ............. та и за това по никакъв начин не приемам начина по който visiondann води спор ,разговор или както и да го наречете с Кольо ..... все ми е едно как би водил спор с мен - аз съм художник а не музикант , и както се казва не съм от тук и съм за малко ..... но да се налага на Кольо да му посочва стграницата си в ''My space'' щото е явно че visiondann съвсем не е на ясно с кого и за какво говори - щото ако беше на ясно нямаше и си помисли да спори с музикант като Кольо който е на такова ниво , че Марио от Тимишуара , ако има късмет след някоя година може евентуално да му стане ученик и най вероятно ще е най големия щастливец ..... но както съм писал и преди липсата на критерии , ниското ниво на професионализъм съчетано със типично български черти от типа - 'къв е па тоя , че ще ми каже - водят неизменно да това ..... войстваща простотия ..... до шия ....... и на края кво ... всички които правят разликата със своето качество като Кольо ще си заминат от БГ по чужбина щото им е писнало да се занимават с ''разбирачи '' ..... и кой ще остане тук .... на Бай Ганя брат'чед му ... кой друг ...... Цеко .... искрено съжалявам че ми се наложи да пиша подобни неща .... но като разбирате не мога да седя просто така ...
Wolfheart Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 На мен ми с струва,че ни липсва толерантност.Тя не че е в изобилие на запад,но поне стои зад маската на благоприличието.Но изглежда сме си панаирджии,и не можем да минем без националистичното "Булгар.....Булгар" чупейки си ребрата,докато се тупаме в гърдите. И едно немога да разбера ....що винаги тоя Джаз се набутва?И ако не е джаз е фъшкия. ....аре стига бе...... Може и да несте имали това в предвид,но така звучи.Свирете и си се кефете.Пък ако някой ви забележи още повече ще се изкефите. Не мога да се нареча почитател на джаза,в квито и да е разновидности,не го харесвам,често дори съм на ръба на поносимостта.Но това не ме кара в никакъв случай да омаловажавам течението,както и тези които са се отдали на него. Пича си свири.И кво от това и на мен не мо допада(то на пича се едно му дреме кво мислим ние за него )Ама не щото му търся кусури,то ако седнеш да търсиш такива,винаги ще намериш.Всеки с неговите си вкусове.То ако всеки виждаше музиката по еднакъв начин ....някак си мрачно ми става. А тва че темата се е разраснала ,съвсем не и прави чест,имайки предвид от къде се почна и до къде се стигна ....за съжаление........... .............................лека и пръст и на тази тема...........
noti4ka Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 ^^Eвала,Цеко!И аз съм на същото мнение..Осъзнайте се,бе хора!То бива,бива комплекси и злоба,ама....замислете се малко. ПП:"Hе приемам начина по който visiondann води спор ,разговор или както и да го наречете с Кольо .."Ставаме повече..
spongebob Отговорено Февруари 11, 2008 Отговорено Февруари 11, 2008 лека и пръст и на тази тема... няма нужда от драми,просто на всяко "не ми харесва" тук с отговаря с "див българин"...също не схващам логиката защо за да не ми харесва нещо трябва и аз да съм способен да го направя,за да съм обективен...айде признайте,защо ви хареса пича..."нагоре,надолу но никога в кръг" и едва ли реакцията на всички щеше да е токова остра,ако темата не беше озаглавена-страшен китарист!
Recommended Posts