pantommind Отговорено Април 27, 2009 Share Отговорено Април 27, 2009 Драго, много оредели чинелите бе, не бяха ли повече? Еми след продължителна селекция останаха най-добрите Ето и още снимки от фотосесията: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Април 27, 2009 Share Отговорено Април 27, 2009 Красота ! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
EX-FLAMES Отговорено Април 29, 2009 Share Отговорено Април 29, 2009 Ако направите календар с най хубавите сет-ове притежавани от членовете на форума,този сет на Драго трябва да е за юли (най-горещия месец) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geni2x Отговорено Април 29, 2009 Share Отговорено Април 29, 2009 Последната ми A2E конверсия: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mastercutor Отговорено Май 14, 2009 Share Отговорено Май 14, 2009 Аз си взех едни наскоро доста поизмъчени но все пак за 100 лева няма какво повече.Смески са има амати,тактон,само малкия том и флуора са от един сет всичко друго различно...Първия цял албум на THE REVENGE PROJECT е свирен с тези барабани,кожите са бая зле и нямам чинели,имам някакви ама те стават само за вторични суровини,докрая на лятото смятам да ги стегна и да си купя хубави чинели... Поздрави Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marin_zhelezov Отговорено Май 23, 2009 Share Отговорено Май 23, 2009 (Редактирано) Ето го Pearl Wood-Fiberglass-a в действие: Редактирано Май 23, 2009 от marin_zhelezov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Май 23, 2009 Share Отговорено Май 23, 2009 Ето и снимков материал от последното ми участие (сефтето на Ямахите ) P.S : Мислех да ги сложа в по-горният ми пост, само че нета ми тази вечер беше ужасен и ми изтече сесията за редактиране тук и сесията в photo hosting сайта. Извинявам се. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
eL_NinYo Отговорено Май 25, 2009 Share Отговорено Май 25, 2009 Хахаха да ! Ето ме и мен преди 7-8г. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axel Отговорено Май 28, 2009 Share Отговорено Май 28, 2009 Хайде и аз да се похваля с последните си придобивки: Един такъв само че 19" Един такъв И крепежните елементи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
soulfly Отговорено Май 28, 2009 Share Отговорено Май 28, 2009 Да си ги млатиш със здраве Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axel Отговорено Май 29, 2009 Share Отговорено Май 29, 2009 А ето го и сета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Iko Отговорено Юни 1, 2009 Share Отговорено Юни 1, 2009 (Редактирано) Ето нещо и от мен... Редактирано Юни 1, 2009 от Iko Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
The Crow Отговорено Юни 18, 2009 Share Отговорено Юни 18, 2009 Опа малко да се похваля с новите ми барабани Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Юни 23, 2009 Share Отговорено Юни 23, 2009 Ето малко да се посмеете Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Miky Отговорено Юни 23, 2009 Share Отговорено Юни 23, 2009 За съжаление само тва имам за идните няколко години ( Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts