boreto Отговорено Ноември 15, 2008 Share Отговорено Ноември 15, 2008 Вчера най-накрая се добрах до един мечтан сет Mapex Saturn. Барабаните са страхотни! Изключителен саунд, просто нямам думи. Не обръщайте внимание на претруфената стойка с томовете и чинелите - импровизация, докато купя един кламп Ето и малко снимки, но за съжаление тези красавци хич не са фотогенични, на живо са в пъти по-красиви Айде наздраве! http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308465 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
YtseJam Отговорено Ноември 17, 2008 Share Отговорено Ноември 17, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
mike_portnoy Отговорено Ноември 19, 2008 Share Отговорено Ноември 19, 2008 Най-накрая успях да смогна да снимам машината Още снимки има тук: http://www.snimka.bg/album.php?album_id=30...amp;pid=8971280 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
drummer_93 Отговорено Ноември 23, 2008 Share Отговорено Ноември 23, 2008 Ето и малко снимки на моите Аматита . Новостите са : 16" Paiste Alpha Medium Crash ; 14" Paiste Alpha Medium Hats ; 20" Paiste Alpha Full Ride ; 16" Stagg Myra Rock Crash Brilliant (стагчето е убиец, вади уникален саунд - няма друг такъв за парите си - 80 кинта, втора ръка). Някаква много яка смесица между краш и китаец е, ръчно кован, оприличавам го на Sabian Fierce Crash или HHXtreme. Не обръщайте внимание на "финиша" - по принцип трябва да са зелени, ама се вижда на какво мязат Скоро ще ги облепя с фолио, та поне да живнат малко. Също така новост ми е и едно много яко рамо за чинел + клампа - дар от Виктор (YtseJam ) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Ноември 25, 2008 Share Отговорено Ноември 25, 2008 Още малко пресен материал от мен. Обърнете внимание на компетентния вид на задбарабанното устройство http://www.snimka.bg/album.php?album_id=30...amp;pid=9079705 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
pantommind Отговорено Декември 1, 2008 Share Отговорено Декември 1, 2008 Ей го и новия ми сладурек Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Spaz Отговорено Декември 6, 2008 Share Отговорено Декември 6, 2008 том 13'' да ми е честит! ще го познаете по това, че се вижда кой е от самолет, благодаря. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
a1RwalK Отговорено Декември 13, 2008 Share Отговорено Декември 13, 2008 Е колеги в тази мрачна и сива събота нека се посмеем малко Ето какво сътворих при наличието на подръчни материали... защото сетчето ми е репетиционната, а няма как вкъщи да не разкършвам ръце от време на време Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
simon Отговорено Декември 16, 2008 Share Отговорено Декември 16, 2008 Ето ги и моите нови прекрасни барабанчета Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
marin_zhelezov Отговорено Декември 19, 2008 Share Отговорено Декември 19, 2008 (Редактирано) И аз съм с табуретка и пад... Редактирано Декември 19, 2008 от marin_zhelezov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
geni2x Отговорено Декември 21, 2008 Share Отговорено Декември 21, 2008 Mapex Q Series, Green Sparkle Stealth Edition Красив, строен и мнооого тих... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Декември 25, 2008 Share Отговорено Декември 25, 2008 Ето и леки коледни придобивки Да ми е жива и здрава женичката http://www.snimka.bg/album.php?album_id=30...amp;pid=9576473 P.S. колеги кажете как се качват директно снимки, че аз като опитвам и казва, че не ставало от динамични страници ...к-ра ми Янко Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
axel Отговорено Декември 25, 2008 Share Отговорено Декември 25, 2008 Честита Коледа на всички. Ето с това ме зарадва мойта жена за коледа: Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
boreto Отговорено Декември 26, 2008 Share Отговорено Декември 26, 2008 Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
tupoto kopele Отговорено Януари 7, 2009 Share Отговорено Януари 7, 2009 Новата ми радост Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts