Jump to content
Българският форум за музиканти

Rocka Rolla


Recommended Posts

Здравейте хора, просто реших да си представя бандата тук и много ще се радвам ако имате време да посетите и сайта, ще чакам коментарите ви, надявам се да ви хареса и музиката която правим макар и да не е авторска...но все пак сме tribute band...През лятото имаме ангажименти в Скандинавия, а сега свирим в един много як клуб в Пазарджик всеки петък и събота. Не се оплакваме от участия но ще ни бъде голям кеф да посвирим и на други места дето хората се кефят на тази музика. Ако някой иска нека се свърже и да говорим подробно!

Чао за сега и ..........................Long Live Rock and Roll

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

"Rocka Rolla е една от най добре свирещите на живо групи,бъдете сигурни че ще останете очаровани,ако обичате рока и решите да споделите поне една вечер с нас!"

 

 

Без да се заяждам,ама наистина без!,ама как може да правите такива мащабни твърдения,ако свирите всеки петък и събота в клуб в Пазарджик.Елате да посвирите малко в столицата,вижте конкуренцията,наложете се малко и тогава хората сами ще ви оценят.

Нищо лично,кавъра ми хареса много,но предполагам че много от хората тук и изобщо хората биха искали да чуят и авторски неща.

Чакаме ви в София.Успех.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте пак, първо искам да благодаря на всички за коментарите досега и за топлото посрещане във форума!

Мерси и за критиката от Kiss of Judas, относно резюмето на бандата в сайта, не бях се замислял но наистина звучи грандоманско - една от най добре свирещите на живо групи... Обещавам да редактирам това. Но все пак за да се напише точно така, то не е наша измислица, а беше дългогодишен отговор от нашите слушатели, фенове и всички дето са ни слушали по концерти и участия на живо на много места, включително и в чужбина.

Относно София...наистина критерият е там, но ние тук в провинцията не сме по назад, а и не слушаме само чалга...хората които обичат и слушат тази музика са ЕДНАКВИ навсякъде и много добре могат да оценят готините работи.

Авторска музика...имаме но на тоя етап е рано да се занимаваме с това...има време за всичко, важно е желанието.

Сама по себе си Rocka Rolla представлява широкоспектърен tribute band и се занимава само с кавъри предимно в стил - hard rock, blues i rock & roll...просто като концепция ня бандата...повярвайте ми удовлетворението е пълно, а купона и реакцията на хората дошли да се забавляват с нас са много готини.

Всичко най за сега,весели почивни дни и ....Long live Rock and Roll

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде то4но свирите в Скандинавия и как приемат скандинавците тия пар4ета,за6тото аз си мисля 4е там са запалени по евъргриините,разкажете

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Къде то4но свирите в Скандинавия и как приемат скандинавците тия пар4ета,за6тото аз си мисля 4е там са запалени по евъргриините,разкажете

 

Ок Laura, мисля че това с евъргриините ОТМИНА одавна... май има вече 4-5 години - говоря конкретно за Норвегия, кадето до преди това без евъргриини, работата просто не ставаше - права си наистина. Но поне при нас и от доста време насам работата не става без - ROCK и то много здрав....Скандинавците са луди на тая тема и умират от кеф да се напиват под звуците на някоя здрава банда свиреща точно Rock в различните му разновидности, а евъргриините си останаха за много дъртите, ходещи по незаменимодепресарските планински обекти. В крайна сметка много зависи кой, каде и как свири в Скандинавия...май много се отплеснах, но това е тема на която много може да се говори...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • 3 years later...

В събота имах възможност да послушам Rockarolla в един клуб в Панагюрище. Тук вече смея да твърдя, че това е най-добрата кавър банда, която съм чувал. Мнението ми е на авантюрист - организатор на мероприятия. Но трябва да дойдете и да видите как свирят, пеят и се държат на сцената тези момчета - това ще ви убеди, че са малка школа. И, разбира се, изчистете съзнанието си от софийския хейтизъм, защото за пореден път се убеждавам, че провансът кърти с таланти! Да не ви казвам с колко хора, които свирят убийствено добре, се видях съвсем случайно в Панагюрище, без да зная че са оттам. :) Ей това Пъ-ще какви ги е раждала ;) Клубът беше пълен, хората - жадни. Последното във всички аспекти. :punk_guitar:

 

По-здрави, Rockarolla!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Има поне 3 правописни грешки в раздела на любимите групи ;) Това като добронамерена критика от мен. :)

 

:cheers2:

Редактирано от Yves
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.