Rocka rolla band Публикувано Февруари 8, 2008 Публикувано Февруари 8, 2008 Здравейте хора, просто реших да си представя бандата тук и много ще се радвам ако имате време да посетите и сайта, ще чакам коментарите ви, надявам се да ви хареса и музиката която правим макар и да не е авторска...но все пак сме tribute band...През лятото имаме ангажименти в Скандинавия, а сега свирим в един много як клуб в Пазарджик всеки петък и събота. Не се оплакваме от участия но ще ни бъде голям кеф да посвирим и на други места дето хората се кефят на тази музика. Ако някой иска нека се свърже и да говорим подробно! Чао за сега и ..........................Long Live Rock and Roll Цитирай
TONY Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Приятел - на визия го докарваш много като Тони Айоми! Цитирай
Fender_str Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 Хах и дебютния ви албум се казва Judas Priest Добре дошъл Цитирай
kiss_of_judas Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 "Rocka Rolla е една от най добре свирещите на живо групи,бъдете сигурни че ще останете очаровани,ако обичате рока и решите да споделите поне една вечер с нас!" Без да се заяждам,ама наистина без!,ама как може да правите такива мащабни твърдения,ако свирите всеки петък и събота в клуб в Пазарджик.Елате да посвирите малко в столицата,вижте конкуренцията,наложете се малко и тогава хората сами ще ви оценят. Нищо лично,кавъра ми хареса много,но предполагам че много от хората тук и изобщо хората биха искали да чуят и авторски неща. Чакаме ви в София.Успех. Цитирай
RockoBG Отговорено Февруари 8, 2008 Отговорено Февруари 8, 2008 ^и за дебютен албум Копеле, Ивайловград не е на Марс.... Сиреч запознати сме... Ама си ме кефи... Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Февруари 8, 2008 Автор Отговорено Февруари 8, 2008 Здравейте пак, първо искам да благодаря на всички за коментарите досега и за топлото посрещане във форума! Мерси и за критиката от Kiss of Judas, относно резюмето на бандата в сайта, не бях се замислял но наистина звучи грандоманско - една от най добре свирещите на живо групи... Обещавам да редактирам това. Но все пак за да се напише точно така, то не е наша измислица, а беше дългогодишен отговор от нашите слушатели, фенове и всички дето са ни слушали по концерти и участия на живо на много места, включително и в чужбина. Относно София...наистина критерият е там, но ние тук в провинцията не сме по назад, а и не слушаме само чалга...хората които обичат и слушат тази музика са ЕДНАКВИ навсякъде и много добре могат да оценят готините работи. Авторска музика...имаме но на тоя етап е рано да се занимаваме с това...има време за всичко, важно е желанието. Сама по себе си Rocka Rolla представлява широкоспектърен tribute band и се занимава само с кавъри предимно в стил - hard rock, blues i rock & roll...просто като концепция ня бандата...повярвайте ми удовлетворението е пълно, а купона и реакцията на хората дошли да се забавляват с нас са много готини. Всичко най за сега,весели почивни дни и ....Long live Rock and Roll Цитирай
Laura Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 Къде то4но свирите в Скандинавия и как приемат скандинавците тия пар4ета,за6тото аз си мисля 4е там са запалени по евъргриините,разкажете Цитирай
Rocka rolla band Отговорено Февруари 9, 2008 Автор Отговорено Февруари 9, 2008 Къде то4но свирите в Скандинавия и как приемат скандинавците тия пар4ета,за6тото аз си мисля 4е там са запалени по евъргриините,разкажете Ок Laura, мисля че това с евъргриините ОТМИНА одавна... май има вече 4-5 години - говоря конкретно за Норвегия, кадето до преди това без евъргриини, работата просто не ставаше - права си наистина. Но поне при нас и от доста време насам работата не става без - ROCK и то много здрав....Скандинавците са луди на тая тема и умират от кеф да се напиват под звуците на някоя здрава банда свиреща точно Rock в различните му разновидности, а евъргриините си останаха за много дъртите, ходещи по незаменимодепресарските планински обекти. В крайна сметка много зависи кой, каде и как свири в Скандинавия...май много се отплеснах, но това е тема на която много може да се говори... Цитирай
Babyface Bob Отговорено Март 28, 2011 Отговорено Март 28, 2011 В събота имах възможност да послушам Rockarolla в един клуб в Панагюрище. Тук вече смея да твърдя, че това е най-добрата кавър банда, която съм чувал. Мнението ми е на авантюрист - организатор на мероприятия. Но трябва да дойдете и да видите как свирят, пеят и се държат на сцената тези момчета - това ще ви убеди, че са малка школа. И, разбира се, изчистете съзнанието си от софийския хейтизъм, защото за пореден път се убеждавам, че провансът кърти с таланти! Да не ви казвам с колко хора, които свирят убийствено добре, се видях съвсем случайно в Панагюрище, без да зная че са оттам. Ей това Пъ-ще какви ги е раждала Клубът беше пълен, хората - жадни. Последното във всички аспекти. По-здрави, Rockarolla! Цитирай
Yves Отговорено Март 29, 2011 Отговорено Март 29, 2011 (Редактирано) Има поне 3 правописни грешки в раздела на любимите групи Това като добронамерена критика от мен. Редактирано Март 29, 2011 от Yves Цитирай
Recommended Posts