mariyan88 Публикувано Февруари 4, 2008 Публикувано Февруари 4, 2008 някои можели да ми даде таб на осъдени души на лили иванова.мерси предварително Цитирай
Slide Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 (Редактирано) някои можели да ми даде таб на осъдени души на лили иванова.мерси предварително http://peisyrce.hit.bg/ - пускай search-а на browser-а и търси осъдени души. Надоло е. Дано съм помогнал. марак, че таба е малък. Поздрави. Редактирано Февруари 4, 2008 от Slide Цитирай
mariyan88 Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 мерси но ми трябва пълната версиа на песента. Цитирай
mariyan88 Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 мерси но ми трябва пълната версиа на песента. Цитирай
Overdrive Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 ами изкарай си я - всичко на готово нестаа освен това има раздел НОТИ, УРОЦИ и тн... Цитирай
mariyan88 Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 аз знам че на готово нестава обаче немога да я намеря никаде за това питам ако някои я има това е . Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 На какво искаш таб? Тя песента не е много китарна.... Хармонията ли ти трябва, какво? Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Последно песента или таб на песента търсиш . Ако я нямаш дори в оригинал не те знам какво искаш да направиш ... Цитирай
mariyan88 Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 Последно песента или таб на песента търсиш . Ако я нямаш дори в оригинал не те знам какво искаш да направиш ... погоре съм написал точно и ясно какво ми трябва. Цитирай
Dilian Nedev Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Wow ... Хем знаеш че наготово не става винаги , хем продължаваш да упорстваш и да казваш че не можеш да я намериш . Щом имаш песента си махни тапите от ушите и си я изкарай . Не е нищо особено и фундаментално да го направиш сам . Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Симпатяга, на какво искаш да я свириш песента - трябват ти акорди за акомпанимент на китара ли? Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 Е, докато се кумиш аз извадих песента, пък от там нататък - стига да кажеш точно какво искаш, може и да го получиш . Цитирай
mariyan88 Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Отговорено Февруари 4, 2008 Е, докато се кумиш аз извадих песента, пък от там нататък - стига да кажеш точно какво искаш, може и да го получиш . трябва ми таб във формат guitar pro Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 4, 2008 Отговорено Февруари 4, 2008 (Редактирано) Сори, ще ти я дам на акорди - нататък - оправяй се. Ако не отбораш грам от хармония, или поне ако не знаеш акордите - не мога да си губя толкова време да разписвам нещо, което всъщност не съществува(песента не е за китара). Надявам се, можеш да си хванеш акордите поне, и да си ги разлагаш. Редактирано Февруари 4, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 5, 2008 Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Интро(акордите в скоби не се свирят, там е само мелодията на интрото) |(G) |(C) |(Dm) |Am |G G/F |C/G C |Dm Dm/C Dm/B|Esus4 E| кой ме смути.... ..един монах.... |Am E |Am |Am A7 |D |E |Fmaj7 |Dm7 E |Am | те са пред мен.... ...те са пред мен....... |G |C |Dm Dm/C Dm/B|Am |G G/B |C |Dm Dm/C Dm/B|Esus4 E| под слънцето..... отрекла себе си.. |Am E |Am |Am A/C# |D |E |Fmaj7 |Dm7 E |Am Am/G F7 |Bbm | инструментал.... |Bbm F/A |Bbm |Bbm Bb7 |Ebm |F F/A |Bbm Ab Gb |Ebm F7 |Bbm | те са пред мен... |Ab Ab/C |Db |Ebm Ebm/Db Ebm/C|Bbm |Ab Ab/C |Db |Ebm Ebm/Db Ebm/C|Fsus4 F7 | кой ме смути.... един монах.... ..oсъдена |Bbm F/A|Bbm |Bbm Bb|Ebm |F7 |Gb |Ebm F7|Bbm Bbm/Ab|Bbm/Gb F7|Bbm Това чух на първо чуване от този запис: http://www.youtube.com/watch?v=oCN9m2L2FNk...feature=related Има неща, които не можах да чуя(и съм ги написал не съвем вярно) и се изморих, поради не особено простия аранжимент отзад. Ако откриете грешки, или имате допълнения, пишете. Редактирано Февруари 5, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай
Recommended Posts