Azwraith Публикувано Февруари 4, 2008 Share Публикувано Февруари 4, 2008 (Редактирано) Ами реших да направя един кавър на тази яка песничка на металика.Дано да ви хареса http://youtube.com/watch?v=gNDUraxzNOA Използвам Guitar Rig 3 и за жалост звукът е от колонките на монитора Редактирано Февруари 4, 2008 от Azwraith Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Февруари 5, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 5, 2008 http://youtube.com/watch?v=LJNiIQE224Q съжелявам наложи се да изтрия старото видео и да направя ново Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
yakiya Отговорено Февруари 5, 2008 Share Отговорено Февруари 5, 2008 Бравус! Мене ме кефи тва което си сътворил.А и свириш отпуснато без напрежение.Очаквам по натам нещо по-сложно.Батареята,Блакенед-а е такива. Успех. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Февруари 5, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Ами аз винаги си свиря така и на концерти и на репетиции въобще навсякъде Мерси за коментара Редактирано Февруари 5, 2008 от Azwraith Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Traktorist Отговорено Февруари 5, 2008 Share Отговорено Февруари 5, 2008 Човече да беше направил и триолите.. То тая песен е толкоз лесна, не се и съмнявам че ще ги изсвириш Продължавай все така Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Evtim Djerekarov Отговорено Февруари 5, 2008 Share Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Намали стойките и чупките в кръста, и обърни повече внимание на свиренето . Много хора могат да свирят металика - приятно е, но не е голямо предизвикателство. Заеми се с нещо, изискващо повече мислене, ако целта ти е да напредваш. Металика - за кеф - или поне им извади по-сложни песни - но на този етап, мисля, че по-скоро трябва да се насочиш към музикално мислене повече отколкото към стойки пред камерката. Ако е за кеф само - здраве да е! Нищо лично - просто съвет. Редактирано Февруари 5, 2008 от Evtim Djerekarov Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Февруари 5, 2008 Share Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) Не го яж момчето - то е младо и му се дивее, а и сценичността не е лошо нещо (дори и в хола/детската) Мисля, че и аз мога да го изсвиря... Мисля, че тази песен е повече за солиране на бас, а китарите са просто фон. Редактирано Февруари 5, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Февруари 6, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 6, 2008 (Редактирано) Ами за една година самооук съм научил това и Seek&Destroy на металика а оделно знам разни други песни които не ми харесват да ги свиря много много но се налата се пак свиря и в група.Ще направя ковър на Seek&Destroy също Свиря металика защото са ми любима група от както съм започнал да се занимавам с музика и просто за кеф Редактирано Февруари 6, 2008 от Azwraith Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Pro stack Отговорено Февруари 7, 2008 Share Отговорено Февруари 7, 2008 Абе сега само ти остава да си пуснеш мустаци и коса и си готов!!Браво,наистина много леко свириш и според мен имаш голям потенциал да станеш прекрасен китарист.Айде, чакам скоро и holy wars на Megadeth да издрънчиш!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Февруари 7, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 7, 2008 Междудругото ще си пускам мустаци стила на James Hetfield но коса няма да си пускам просто няма да ми ходи Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Martyr Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 ^ според мен инвестицията в мустаци не е добра идея(You will die alone )...иначе яко метаlийка да има, ама много джангърец, камерката явно е била много близо до усилвателя. А, да...миди-то на лийд-а, там в началото, звучи като банджо и веднага се вкарах във филма "Кърк в дънkов комбенизон, оцапан с неизвестни течности, с каубойска шапка, захапал изгаснала цигара и дрънка на банджо", ама какво да ме правиш, пиша коментар във Форума в 8:00 сутринта, като съм станал в 5:30...имам нужда от сън Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 Готинко е, но ти трябват още малко тренировки, наблегни на заглушаването с длан - palm muting (в припева и не само) и с него на по-стегнатото свирене (примерно в началото), ще стане още по-яко. Keep it up! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
kiss_of_judas Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 Аз не разбирам много от свирене на китара (даже май никак не разбирам), но страшно се радвам на младежи като теб,затова имаш едно голямо браво от мен и ...напред,имаш цялото време пред себе си,а и колегите могат да те насочат в областите, където трябва да поработиш поработиш повече! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Azwraith Отговорено Февруари 8, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 8, 2008 Мерси за коментарите.Аз тези кавъри ги правя точно за това-колегине тук които повечето от тях са наистина големи професионалисти и могат да ме насочат в правилната посока Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Scavenger Отговорено Февруари 8, 2008 Share Отговорено Февруари 8, 2008 добре е,но наистина трябва да се насочиш към нещо малко по сложничко...успех от мен Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts