preIbanez Публикувано Февруари 3, 2008 Share Публикувано Февруари 3, 2008 ...как човек може да се сдобие с Ibanez J-custom...ето това е въпросът...някой поръчвал ли е успешно от тези произведения на изкуството...или въобще кой е най-лесния начин като изключим пътуването до Япония... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanbog Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 значи можеш да я поръчаш от япония по нета. от много хора съм чувал че са ползвали услугите на този японски онлайн-шоп и всички казват че са много доволни от обслужване, шипинг и тн: http://www.ishibashi.co.jp/ сайта има превод на английски http://www.ishibashi-music.com/ , но всички казват че ако търсиш нещо специално е най-добре да им пратиш мейл на английски - отговарят бързо и въобще са много хелпфул другия номер е джемсайта, ама там са май само на старо. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 vaicho нали продава един J-Custom. Ако не те кефи можеш да питаш за инфо, ако е склонен да сподели, де... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2008 ...ами този който Вайчо продава съм му се облизвал...но все пак ако си взема искам да е съвсем този който съм си харесал...а Вайчовия е почти...моите предпочитания са твърдо за 8427 ВХ ...черен с лозница по грифа... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
TONY Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 Ники, нали беше в Румъния - каза, че е пълно с Айбанци в Букурещ. Или баш от тези J-custom нямат? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 Еми питай го за инфо, може да е навит да сподели как да се сдобиеш. Успех! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2008 ...тези красавици официално се продават само на територията на Япония...целта според мен винаги е била да се амбицират хората да придобият такава бройка независимо от цената...понеже струват от два до три пъти повече от престижите... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stanbog Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 линка дето ти дадох май не ти хареса много Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 (Редактирано) ето го бебчето http://ishibashi.co.jp/webshop/guitar/ibanez/rg8427f_bx.htm само, че не им разбирам иените на тези жълтурковци P.S : това е най-якия модел на Ibaenz напълно те подкрепям в избора просто това !!! саамо да имаше модел с пиезо като на WES borland Редактирано Февруари 4, 2008 от chalgasucks Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
SomeoneElse Отговорено Февруари 4, 2008 Share Отговорено Февруари 4, 2008 preIbanez, ей я къде е Япония, за една събота и неделя си отишъл и си се върнал... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Февруари 4, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 4, 2008 линка дето ти дадох май не ти хареса много ...напротив хареса ми...само че аз всяка покупка я проучвам поне няколко месеца преди да я осъществя...а за всеки един Ибанез който съм си купувал съм размишлявал около година...така че не чакайте скоро да се появя в тема фукня с подобна изтънчена вещ...освен това 2009 очаквам да екипират седемструнките с новото тремоло така че за тая година китарите ми стигат...а вие се чувствайте свободни да давате идеи...току виж някой се вдъхновил и ме преварил... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
chalgasucks Отговорено Февруари 5, 2008 Share Отговорено Февруари 5, 2008 (Редактирано) ново тремоло т'ва е много интересно от къде тази информация или се очаква просто нов модел от еидж про 3 и 2 ? Редактирано Февруари 5, 2008 от chalgasucks Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
preIbanez Отговорено Февруари 6, 2008 Автор Share Отговорено Февруари 6, 2008 ...новото тремоло е вече факт...казва се "edge zero" и е хибрид между "edge" тремолата и "zero resistence"...представлява пректически стандартно "zero resistence" тремоло което вместо "ставички" има характерните за "edge" системата "ножчета"...от тази година е въведено за по-скъпите 2*** и 3*** RG prestige модели...както и за два от новите "J-custom"..."edge pro" остава за RG 1*** сериите включително седемструнния RG 1527...поради липса на "edge zero" в седемструнен вариант...както и на моделите на Вай и Сатриани които също оставт на "edge pro"...но спроред мeн има вероятност догодина да направят седемструнна версия на новото тремоло...и ако тогава си взема нова китара и трите ми китари ще имат различно тремоло което много ме радва като идея... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Baby Thomas Отговорено Февруари 7, 2008 Share Отговорено Февруари 7, 2008 Скоро пипнах ZR и страшно ми хареса. Имам Lo Pro Edge и не мога да кажа кое е по-яко. То те са и доста различни - и като устройство и като усещане. Но мисля, че е МНОГО готина концепция това ZR и е добре, че ще продължават да развиват идеята! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
vaicho Отговорено Март 3, 2008 Share Отговорено Март 3, 2008 чак сега попаднах на този пост, тъй като нямам много време да се ровя)) вече се чухме с pre-Ibanez и обсъдихме това което го интересуваше))но ако някой има желание да се сдобие с модел на j-custom който в момента не предлагам, няма проблем да се достави)) може спокойно да ме пита за цени, време на доставка и каквото си иска още)) welcome!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts