Mark Avrelii Публикувано Януари 30, 2008 Публикувано Януари 30, 2008 Процесора дава следния дефект като променя нивото на звука ,става слаб изчезва за малко пак се усилва преди се оправяше с ритник сега вече не иска дали е от лампата или нещо друго.Сменях кабели явно не е от това къде и кой може да го ремонтира и колко ще струва горе долу. Ето това е снимка на самият процесор http://news.harmony-central.com/Newp/103AE...RP-7-Valve.html Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Мдааа и аз имам същият и същият проблем, от лампата е Цитирай
Mark Avrelii Отговорено Януари 30, 2008 Автор Отговорено Януари 30, 2008 (Редактирано) Ако се смени лампата дали ще се оправи? И къде продават лампи? Редактирано Януари 30, 2008 от Mark Avrelii Цитирай
f1_sound Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Пиши в раздела "Изработка и ремонт" иначе на мен преди доста врема Никифена ме светна за лампата, че е за смяна и дори ми каза модела тогава, ама беше отдавна, а и аз много напоследък не го ползвам този процесор Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 30, 2008 Отговорено Януари 30, 2008 Еми то като я извадиш на нея си пише каква е точно. А можеш да намериш от някой съфорумец. Gregg продаваше преди време... Цитирай
bratmito Отговорено Януари 31, 2008 Отговорено Януари 31, 2008 12AX7 = ECC83/според ревюто от линка ти/. Такива се намират лесно.Новите които сега се произвеждат са скъпички.Провери по някой форум за лекетроника или тук има хора които продават такива за по 2-3 лв/старо производство,но неизползвани/.Според някои лампите които сега се прозивеждат имат малко по-различен звук,но дори и така да е едва ли ще осетиш някаква разлика в твоя случай.Пробвай първо да изкараш и пак да вкараш лампата в цокъла защото може проблема да не е от самата лампа а от свръзката и с платката /окислени пинове и/или цокъл/. Цитирай
Recommended Posts