Ивелин Публикувано Януари 25, 2008 Share Публикувано Януари 25, 2008 (Редактирано) Здрасти! Ще започна с мисъл, която чух от мъдър норвежец (който по-голямата част от смисления си живот е прекарал с дранголника) I'm the BEST - Fuck the rest...!!! - хубава мисъл като за начало, нали? Аз съм Ивелин и съм музикантско чадо - баща ми и майка ми са певци (майка ми е починала при автомобилна катастрофа през 1987 година в Германия) Роден съм през 1981 година в град Русе - там завърших музикалното училище със специалност пиано. Докато бях ученик в гимназията, свирех с много групи - дори веднъж бях и барабанист, но издържах само 6 месеца... След като завърших музикалното се преместихме с баща ми в град София, където бях приет в Софийския Университет със специалност Музикална Педагогика. Това се случи лятото на 1999 г. В момента завършвам магистратура - специалност "Виртуални музикални технологии" пак в СУ. Докато бях студент свирeх с няколко известни и не толкова известни банди като: Латинопартизани, Ahead и с музиканти от други популярни групи, като Жельо от PIF, Радко от Сафо (с който сме свирили и в Латинопартизани), Миро от Каризма, Васил Найденов, Мария Илиева, Васил Петров (с който участвахме на джаз фестивалите в Банско и Лугано-Швейхцария). Трябва да призная, че групарството ме влече от детска възраст. 2003 г. получих оферта за пианобар в Норвегия и там изкарах 2 години. Общо взето, тогава пропях сериозно... Едно от най-яките неща, които ми се случиха в Норвегия беше концерта на Steive Wonder - този човек е явление!!! Другото беше, че се "зарибих" по звукозаписа. В момента работя с жена ми - тя е певица/саксофонистка и е половинката от "дует Мания" - казва се Даниела. Женен съм от Март - 2007 г. През свободното си време обичам да разпускам с приятели, или да играя на игри, или пък да се занимавам с някакъв software, или просто да "човъркам" Windows... Част от музиката, от която се влияя е написа в резюмето ми. В момента живея в София, но ми предстои път към Щатите и може да е за дълго... (дано)! Това беше с няколко думи моето Аз... Редактирано Януари 25, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
stevie wonder Отговорено Януари 25, 2008 Share Отговорено Януари 25, 2008 ПРОПУСНА МНОГО ВАЖНА ЧАСТ ОТ ТВОЯ ЖИВОТ ------- ПРЕЗ СТУД ТИ ГОДИНИ СВИРЕШЕ ДОСТА ДЪЛГО С ЕДНА ГРУПА- ФИНТ ПРЕДИМНО В МАСКАТА .НО И В ДРУГИ МАЛКИ КЛУБЧЕТА !!! МНО БЪРЗО ЗАБРАВИ ИВЕЛИНИИИИИЕЕЕЕЕЕ!!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 25, 2008 Автор Share Отговорено Януари 25, 2008 (Редактирано) Кире, не се сърди - спеше ми се и съм пропуснал много информация! Също така съм свирил с много хора от форума... Най-яката клубна банда, с която съм свирил в София - FINT (в която са свирили stevie wonder и mexico) А в Русе - същата такава е Flatline (в която са свирили/пяли - Demiurg, Infinity и plan_b) Редактирано Януари 25, 2008 от Ивелин Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
CorvusCorax Отговорено Януари 25, 2008 Share Отговорено Януари 25, 2008 А честито ти самопредставяне Гордо мога да е обявя за единствения човек, който може да общува с мен в часовия пояс м/у 5 и 7 сутринта И да чуе единствения фалшив тон в намаления до безбожност щрайх на някое парче, което съм захванал Успех Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Януари 25, 2008 Share Отговорено Януари 25, 2008 Добре представил се! Радвам се, че си в този форум. Полезен си, оставил си ми много добри впечатления (и от разговори на ЛС), имаме сходни разбирания за музиката и според мен притежаваш много силен музикален слух и нюх. И напълно споделям мнението ти за Стиви. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
metalhammer Отговорено Януари 25, 2008 Share Отговорено Януари 25, 2008 Добре дошъл във форума. Тук имаме нужда от хора като тебе - дано не се откажеш бързо да постваш тук. Поздрави Дими бай дъ уей - Финт бяхте супер яка купонджииска банда Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Mephistofel Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 Ай,Ивелине,добре дошъл! И хайде стига го рънихте тоя Baal - горкото,вече има страхова невроза като види да се задават шайка дребни човечета и започват да го маризят! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 А в Русе - същата такава е Flatline (в която са свирили/пяли - Demiurg, Infinity и plan_b) Даа, а Flatline имаше и брас секция, беше готина банда от 7 души, които освен всичко друго се и разбираха много добре. След първоначалното разпадане на Ахед(едно от всичките), 2-ма от тях отидохме във Flatline. Казвала съм го и преди, но пак да го кажа: Flatline беше любимата ми група, с която съм свирила и с всеки един от тях беше удоволствие да се работи. Хех, правихме и разни неща на Dream Theater и Инкогнито... , но най-ми харесваше това, че всички пеехме, ставаха разкошни вокали. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Infinity Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 Ай,Ивелине,добре дошъл! И хайде стига го рънихте тоя Baal - горкото,вече има страхова невроза като види да се задават шайка дребни човечета и започват да го маризят! Да бе, откак го помня все Баал ръни! Това Мефисто, Андариел и Диабло за нищо ги няма. Последно беше манията с ключовете... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
IgniteAll Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 Я, кой се престраши Добре си ми кацнал, пиле Да не се гнявиш с хората, да слушкаш и много да се забавляваш сред нас.. П.П. Следиш ли ми подписа Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Wolfheart Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 Здравей,добро представяне.Приятно и ползотворно прекарване тук. WOW играеш ли? ...Long live the Horde... Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Ивелин Отговорено Януари 26, 2008 Автор Share Отговорено Януари 26, 2008 И хайде стига го рънихте тоя Baal - горкото, вече има страхова невроза като види да се задават шайка дребни човечета и започват да го маризят! Да бе, откак го помня все Баал ръни! Това Мефисто, Андариел и Диабло за нищо ги няма. Последно беше манията с ключовете... ХА ХА ХА !!! Разбихте ме - аз тука се представям, а вие ме подкарахте в ахилесовата пета! Следиш ли ми подписа? Хаха, дай една прегръдка, както казва kitaratapesho! АРЕ ВСИЧКИ НА КУПОН У ПЕШО - аз снощи така се отцепих там... Благодаря ви, че ме посетихте: stevie wonder CorvusCorax К2 metalhammer Mephistofel Infinity Wolfheart (бате, WoW-а много нанагорно ще ми дойде, а имам жена) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
nofearinc Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 Не се познаваме лично, но както (предполагам) на всички останали си направил много и изцяло добро впечатление На доста полезни постове съм попадал от твоя милост и се надявам да продължава да е така Успехи и ако тръгваш към САЩ, да не спреш да пишеш тук Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
MiroLambov Отговорено Януари 26, 2008 Share Отговорено Януари 26, 2008 Абе батка и ти ли се престави бе.Айде наздраве! Ти се разцепи у Пешо обаче Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Steppenwolf Отговорено Януари 27, 2008 Share Отговорено Януари 27, 2008 Желая ти много качествени моменти в САЩ! Всъщност, ти ми бе споделил на ЛС, че ще заминаваш. С какво ще се занимаваш там? (Извинявай, ако си ми го казал вече, просто съм изключително отвеян и съм забравил.) Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts