Geo Отговорено Февруари 6, 2008 Отговорено Февруари 6, 2008 Добре дошъл и от мен.От малкото ни контакти си направих извода,че си един екстраординарен човек, чуствителен и много талантлив.Искрено ти пожелавам успехи на попрището,което си избрал.Ние трябва да се гордеем с музиканти като теб,които вдигат летвата на българското инструментално музикално изкуство. Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 7, 2008 Автор Отговорено Февруари 7, 2008 Благодаря от сърце на всички писали! За съжаление не ми остава много време да минавам през форума напоследък! Но нека купонът не спира - чувствайте се свободни да купонясвате в моята тема, а аз ще минавам да зареждам хладилника с пиячка Поздрави, Петър Цитирай
cigito Отговорено Февруари 9, 2008 Отговорено Февруари 9, 2008 това е най-култовия виртуален купон, на който някога съм била!!! наздраве на всички! драго ми е да се запознаем, аз съм март! ей, пешо, покрай тебе само такива мероприятия и събирания има, браво, браво! младежта трябва да се крепи CursedSoul подай насам сока, че аз не съм по алкохолната част Цитирай
kitaratapesho Отговорено Февруари 9, 2008 Автор Отговорено Февруари 9, 2008 Оооо, Марта, а добре си дошла и ти на партито! Ето има натурално сокче от портокал, има и прасковки за хапване Айде вади цигито и да изджемим някой блус или някое соло на Уес Монтгомъри Петър Цитирай
zombie Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Един ден си наминавах покрай МюзикКаунти - Квартала на музикантите и какво да видя, голямо парти се било заформило при Пешо... чукам на вратата, никой не отваря.. така 2-3 пъти и си викам мечка страх, мен още повече - влизам. Влизам вътре и какво да видя.. всичките налягали от февруари насам, че темата потънала... едно сокче останало. Ми налях си, седнах си на един свободен стол, пуснах си музика и реших да ви изчакам да се събудите Цитирай
gpav Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 ^ Тая тема се позабрави наистина . Еми Пешо не е зареждал хладилника Пък тоя сок е останал от Миро ( Cursed Soul ). Хич не носи на безалкохолно деа , пък и на пиячка . Та Пешо ако му се пише да драсне по един ред да видим какво прави .Да каже как е хавата .Хем да възроди темата готин купонь ставаше Цитирай
MiroLambov Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 ^ Определено.. (И да си зареди хладилника наистина , че умираме от жажда/глад/etc.... ) Цитирай
villy Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 (Редактирано) Ейч....вие по-тихо не можете ли? (ще вземе Пешо да се събуди) П.П:Аве..Кой ми е изпил бирата....? Редактирано Август 6, 2008 от villy Цитирай
zombie Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Един по един май взехте да се сънуждате... айде като станем повечко да събудим Пешо ,а А сокчето беше нещо остаряло, та пих една студена водица. За биричката - незнам.. но трябва да заредим хладилника определено. Желания за музика? Цитирай
villy Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 По една кофа студена вода на главата и после гледай кво става... Жица нещо.... Цитирай
zombie Отговорено Август 6, 2008 Отговорено Август 6, 2008 Е какво значи жица нещо.. дайте групи, изпълнители... щото иначе аз ше надуя Dream Theater, и ще има оплаквания... Така, че Пешо да казва, все пак сме на неговото гости Цитирай
SviStyle Отговорено Август 10, 2008 Отговорено Август 10, 2008 Ако сокчето вече е добре ферментирало, бих казал НАЗДРАВЕ и ДОБРЕ ЗАВАРИЛ на Пешо, в тази тънка(и Ефирна) материя наречена forum.muzikant.org! Цитирай
Lee Отговорено Септември 1, 2008 Отговорено Септември 1, 2008 Тц-тц-тц! За жени плакахте, сега не поглеждате за един поздрав! Вижте какво: пийте по една вода, вземайте въдиците и при мене в Норвегия! Има да ловим риба и да замезваме охааааааааааааа! Последните хубави дни са, хора, дайте да ги оползотворим! Аз съм нова във вашата компания- Мария се казвам, приятно ми е. Хайде не ме гледайте, ами мятайте раниците и бегом насам! Цитирай
Recommended Posts