Ивелин Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 Пичове, аз отивам да си взема клавира и идвам да надуем главата на съседите на Пешо! Оф, как ме цепи главата нещо... Цитирай
gpav Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 Купона е велик ама май домакина не се е мяркал . Да не е за бира или за мадами Иначе "събранието" рулира форума също ;) Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 27, 2008 Автор Отговорено Януари 27, 2008 (Редактирано) Ей го домакина - бях до магазина! Взех две кофи салата от картофи! Неколко бутилки с водка и сельодка! Радвам се, че се изсипа толкова народ на партито! Наистина става веселбата! Който ме познава лично знае, че се кефя на точно това! А сега да си ви видя, сладурчета милички @Icarus - Айде вече се познаваме и лично, дай да видим сега кой кого уважава! Само от на IgniteAll силното домашно вино да не ти се стопят крилата, Икарусче @IgniteAll - Викторе, майнольо, дай да го видим тва вино, руйно, пенливо бе! Сипи, ако нема - донеси! Седи тук да си пием и лафим, че ми е малко неудобно по скайп-а да те тормозя с вицовете си :hysterical: @Mephistotel - А добре си ми дошъл! Петър, приятно ми е! Сега гледам, че на градус влизаш - тамън ще се слееш с отбора, че тук трети ден се пие Мани ги Виктор и Ивелин ще им се сърдят жените, ако ги видят как са се гушнали и си шушнат на ушенце :hysterical: Я дай да видим как доказваш теоремите сега @CursedSoul - Абе младежа! Що не казваш бе! Кво си се заврял в тоя ъгъл? Я веднага тука идвай на масата, да видиш батковците ква далавера ще ти редят Сега вземи тия бутилки, иди до магазина, и на чичо ти Джими, дето продава кажи, че Пешо-китарата е заръчал да даде ония бири дето ги зареди сутринта в хладилника! Айде и си вземи и за теб едно сокче!! После ще ти покажа един-два етюда на Сор и Джулиани @fLiSk - Абе ще му сипем на младежа, не се тревожи, ама дай да го изчакаме първо да иде до магазина да вземе бирите, че иначе ще изпочупи бутилките по пътя :hysterical: @Wolfheart - Има бе, всичко има тука - парти на ниво Айде взимай една чаша и се почвай - тук се пие в мое име А ти нещо няма ли да се представиш, едно-друго? Петър, приятно ми е! @IgniteAll - Невероятно тактичен си! Признах те - дори не съм споменавал, че вкъщи не се пуши! А ти си знаеш! @CursedSoul - Миро, дека са торбите с бирите бе? :hysterical: @jackson_dinky - Мони, изливай го тва в мивката бе! Тук се пие само марково - ето тук един Absolut ще ти разлея, да си пийнеш с кеф @Ивенил - Ей, момче-пианистче! Къде хукна бе? Вместо да ходиш до вас за пианото, вземи намали ракиите малко! Не виждаш ли този акустичен Furich срещу теб, бе! @IgniteAll - Викторе, я си събирай дружката (Ивелин), че нещо много се е разбил! Кво си му сипал в ракията бе! :hysterical: @TheWhiteGhost - Тук съм, тук съм! Бях до магазина! Ти да не мислиш, че всичката пиячка и кльопачка извира в кухнята ми бе! :hysterical: @всички - Ха да сме живи и здрави, и прави и корави! Всичките да сме много обичани, и много да обичаме! И музиката ни да е на ниво! ...And may the force be with you! (хлъц) :cheers: :cheers2: Айде бе, нема ли още да дойде некой? Пфу.... То мина уикенда... Поздрави и много наздравици, Петър Редактирано Януари 27, 2008 от kitaratapesho Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Малее,трети ден ли пиете бре ,някоя бира остана ли? Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Пешо, вица беше много як! Просто бях уморен, а и ако си бях пуснал камерата, щеше да видиш жена ми и аз как се превиваме от смях (което ми напомня, че ще я пусна тез дни... ама не съм сигурен как ще тръгне под Линукс...) Какво съм сипал на Ивелин в ракията ли? Нищо... (не знаех, че може да изпие толкова терпентин момчето... вдигна ми се в очите). Ивелине, човеко, нищо лично нямам против теб. Ей сега нося виното и ще ходя за баса да довършим съседите на Пешо дружно! Те не са чували как реве басченце с дист и клавир в пиянски синхрон! Я! Сетих се, че имам дива луканка от последните резерви на г-н Петров(бащата на жена ми). Ей освен, че е голям учител по гъдулка е и много як ловец и приятел! Как ми отпусна няколко палки луканка от сърна... Ида след малко Не окапвайте духом, телом да не говорим! Цитирай
MiroLambov Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Пешоо , ей ги бирите.Малко проблеми ми правеше тоя Джими , ама като отворих разговорника всичко се оправи. Цитирай
Fenix Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Пешо, как ги надуши вурстовете бе Не че ги бях и крил де, оставих ги до печката, ама и ти знаеш къде да търсиш Oп, оп айде всичкииии вече сигурно сте забелязали, че съм повече по яденето отколкото по пиенето. Ама не съм свиня де... в смисъл на външен вид иначе съм си прасе отвсякъде - пак разлях преди малко, я дайде един парцал. ,уфф и аз трябва да отскоча до офиса... еее кой пак там бе, Килъра ли се е скрил, че не съм го виждал от известно време. вече трети ден не мога да се доредя. Айде аз юе сляза да полея цветята, че вече не издържам Пешо наглеждай наденичките да не изгорят, плз. аа и аз съм Боби, бтв. и ако е заключена долу вратата да ми отворите ей! макар че като ви гледам кви сте пияни, май няма ад чуете звънеца Цитирай
noti4ka Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Виждам,че купона тече с пълна сила Мога ли да седна сред вас,момчета?Пеше,дай ми една чаша,че ми пресъхна гърлото...а такаа...гледам вурстчетата се зачервили вече...значи идвам точно навреме да отсрамя женската част айде де-какво стана с джема? Цитирай
Steppenwolf Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 And may the fourths be with you Цитирай
fLiSk Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Use the fork, young Luke Skywalker ! Use the fork ! Както и да е, аз пак съм седнал в конфигурация Джак, Мисти, китара, така че виртуално наздраве ! Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Оха....аз пак съм тук....отскочих да си взема дръвцето......нещо смърди на изгоряло...а Феникса е заредил грилчето....ями ям. ехе нотичка кво правиш с ноктите си....не хаби ракията!.... Абре момчета нали ви казах че тва не е лакочистител. ари почвам Джема раз,два,три,удри.... Приятно ми е Пламен Цитирай
ultramega Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Ей голямо парти се заформило а аз за малко да изпусна Браво на kitaratapesho за упорството и таланта , който е развил в изучаването на китарата а също и за хубавия купон който е спретнал тук Цитирай
villy Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 ...Айде и аз малко да отсрамя женската част ....ее никви момичета няма тука...а и къде замина noti4ka...ааа ей я там.Ооо вкусни ли са вурстчетата,а? Пешо, с тебе не се познаваме ама сигурно нямаш нищо против да намина (аз от колко време се каня ама асансьора нещо заседна и докато стигна )Иначе....Вили,приятно ми е Хора...абе тия жици и от цариградцко се чуват бе...здрав купон...евала.. Яка музика,яка бира и като гледам всички как са се насвиркали...мед ми капе на сърцето :hysterical: Опааа..кой е скрил тая водка зад дивана в хола бе... ае наздраве докато не са дошли съседите..че тогава става страшно :hysterical: и ....кво друго му трябва на човек Цитирай
Ивелин Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Не виждам Furich, но виждам Zurich... ти кога си се преместил в Германия?! Ооох, май ракията е силна - халюцинирам... Но освен това и огладнях! Пешо - ходи до магазина и вземи на всички по един сандвич от любимите Цитирай
Guest Отговорено Януари 27, 2008 Отговорено Януари 27, 2008 Малко късничко се доредих аз, ама защото бавно се върви из тез снегове.. Аз съм Стенли, здрасти на всички! Евала на домакина за купона По-важното, дойдох с ромче и вермутче, китарка и кубе, за джемчето след малко. :) Ще се наредя тука до Феникса и вурстовете. Я подайте бириШката, не се стеснявайте! Цитирай
Recommended Posts