THE_INEXORABLE Публикувано Януари 23, 2008 Публикувано Януари 23, 2008 Дали има начин да се привлекат някак наемодатели и агенции, занимаващи се с такива работи, които да ни отдават дългосрочно помещения, в които да можем да свирим? Евентуално със или без шумоизолация. Мисля, че доста хора имат нужда от такива оферти (както и аз), така че да започне да се решава проблемът с липсата на ежедневното свирене, а оттам качеството и лансирането на добри музиканти.
Свилен Бас Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Просто си изберете в кой квартал искате да бъде и разлепете обяви там. Ние така направихме и изпаднаха за седмица над 10-ина оферти, като имаше и безумни, но имаше и перфектни - например в мазе, което не се нуждае от изолация (освен вътрешна за против ревебрерацията само). В крайна сметка, открихме това, което търсихме Дори и да има такива агенции, за каквито питаш, тяхното посредничество ще увеличи цената.
BREAKDOWN Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Ех.... колко хуаво нещо бяха читалищата! Във всяко имаше по група, а някъде по 2!!! Сега са станали и те много отворени и раздават де що има помещенийце или зала за много пари! Агенция няма да се захване с такова нещо защото те работят със 50% комисионна от наемателя и 50% от наемодателя, пък за такова помещение не ми се вярва да има желаещи да плащат 300 и нагоре евра. От там и комисионната става мижава.
Recommended Posts