Jump to content
Българският форум за музиканти

Помещения за репетиции


Recommended Posts

Дали има начин да се привлекат някак наемодатели и агенции, занимаващи се с такива работи, които да ни отдават дългосрочно помещения, в които да можем да свирим? Евентуално със или без шумоизолация. Мисля, че доста хора имат нужда от такива оферти (както и аз), така че да започне да се решава проблемът с липсата на ежедневното свирене, а оттам качеството и лансирането на добри музиканти.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Просто си изберете в кой квартал искате да бъде и разлепете обяви там. Ние така направихме и изпаднаха за седмица над 10-ина оферти, като имаше и безумни, но имаше и перфектни - например в мазе, което не се нуждае от изолация (освен вътрешна за против ревебрерацията само). В крайна сметка, открихме това, което търсихме :)

 

Дори и да има такива агенции, за каквито питаш, тяхното посредничество ще увеличи цената. :thx:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ех.... колко хуаво нещо бяха читалищата! Във всяко имаше по група, а някъде по 2!!! Сега са станали и те много отворени и раздават де що има помещенийце или зала за много пари! Агенция няма да се захване с такова нещо защото те работят със 50% комисионна от наемателя и 50% от наемодателя, пък за такова помещение не ми се вярва да има желаещи да плащат 300 и нагоре евра. От там и комисионната става мижава.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.
×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.