nb2002 Публикувано Януари 22, 2008 Публикувано Януари 22, 2008 Стори ми се че видях OASYS на мястото на Motiff...
Jordan_J Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Преди вместо МОТИФФ имаше МАЕСТРОТО, а сега - каквото си видял Явно всичко зависи от лепенките в наличност и настроението Хехе ...
lockfolder Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 дам той първо смени мотиф 8 с мотиф ес-8, а отдясно му беше тритон, а сега има оазис 88 а отдясно е мотиф ес-а. не е лоша машинка оазиса
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 На мен ли ми се струва, или над Оазиса има и Клавиа Норд 2?
Dilian Nedev Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Същото Но за жалост не си личи че има такива машинки - звука е все така ... чалгарски напраен .
hi88 Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Колеги,не виждам кво значение има свирката или кво пише на нея..На времето Пеле е почнал да рита с пацалена топка,по-късно всички ритат с една и съща,но той стана "крал".. Всичко е пръстчета(кунки),братя,..още повече пък и когато има бол пара и можеш да си купиш квото ти е кеф!
CyberGene Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Нямам нищо чак толкова против Маестрото, добър музикант е, но няма вкус за звук, той на Мотифа все си свиреше най-сладникавата комбинация пиано със стрингс, та ако се надява, че Оейзиса може да изкара малко по-добър звук пиано и стрингс... Но да му е честит, хубава машина е иначе.
kalinpetkov Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 И аз да кажа!!! При положение, че дрънчи с все едно и също пиано, да вземе да направи една томбола от клавиристите във форума и да ПОДАРИ най-грозния клавир от тези на сцената на един от колегите!!! Ще направи наистина едно добро дело!!! НО ЕДВА ЛИ
hi88 Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Точно за това дадох примера с парцалената топка и Пеле. При положение,че човекът разполага с "Hamond",само едно пиано на Yamaha(не синти,а само ел пиано) му е предостатъчно за това което свири(да озвучава вицовете на шефа си )..Пък нали знаете,че в 'Куку бенд' шуробаджинащината е в основата на всичко-ти си приятел,ти си съученик...ставаш за бенда . Е,сега вече си имат и истински пианист-това момче зад "маестрото",което свири на всички участници от мюзикайдъл(ако не се лъжа)-считам,че момчето е много на "ти" с клавишите.
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Аз мисля, че най-грозен е Оазиса, така че предпочитам да ми подари Мотифа
Dilian Nedev Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Бе мен оейзиса да ми даде , няма да го върна . Иначе кво като ползва едно пиано - след това в студиото бол само синтове ...
CyberGene Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 А те пък Ку-Ку бенд едни студийни записи правят, едно чудо, световни образци в звукозаписната индустрия - Депеш Мод и Масив Атак мислели да ги викат за новите си албуми
lockfolder Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 защо го нападнахте така маестрото, вярно е че ползва предимно пиано-блендите, но с оглед на кашовете които свирят и с оглед на това че са сравнително голям бенд (3 духачи, 2 китари ит.н.) какво да свири??? някакви извънземни бленди ли - естествено че за него остават пиано и хаммонда, той си е и класически пианист, отличен при това, не може да свири джаз, затова взеха може би и Кристиан Илиев (втория пианист) да свири с тях. а такива инструменти има защото може да си ги позволи, за студиина работа а защото те са и шоу, а в едно шоу и имджа е много важен. нека не се озлобяваме защото ние не можем да си купим оазис, аз даже се радвам че поне един музикант в БГ има оазис, защото втори такъв сигурно няма да има в близките няколко години, друг е въпроса че цената на оазисе е нереалистична (~7000€), защото той не е кой знае какво повече от мотиф хs а един мотиф хs е два пъти по-"евтин"
Dilian Nedev Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Развалихте ми представите за студийния звук Иначе е верно , че е супер музикант и лично според мен не му е там мястото ... но!
Sandman Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Точно за това дадох примера с парцалената топка и Пеле.При положение,че човекът разполага с "Hamond",само едно пиано на Yamaha(не синти,а само ел пиано) му е предостатъчно за това което свири(да озвучава вицовете на шефа си )..Пък нали знаете,че в 'Куку бенд' шуробаджинащината е в основата на всичко-ти си приятел,ти си съученик...ставаш за бенда . Е,сега вече си имат и истински пианист-това момче зад "маестрото",което свири на всички участници от мюзикайдъл(ако не се лъжа)-считам,че момчето е много на "ти" с клавишите. А теб какво точно те накара да мислиш, че Евгени не е добър клавирист? Освен това - ти като решиш да си правиш банда какво правиш? Отиваш в Полски Тръмбеш да си търсиш музиканти, че да не ти се окажат познати ли? Естествено, че в една група свирят хора, които се знаят от преди това. защо го нападнахте така маестрото, вярно е че ползва предимно пиано-блендите, но с оглед на кашовете които свирят и с оглед на това че са сравнително голям бенд (3 духачи, 2 китари ит.н.) какво да свири??? някакви извънземни бленди ли - естествено че за него остават пиано и хаммонда, той си е и класически пианист, отличен при това, не може да свири джаз, затова взеха може би и Кристиан Илиев (втория пианист) да свири с тях. а такива инструменти има защото може да си ги позволи, за студиина работа а защото те са и шоу, а в едно шоу и имджа е много важен. нека не се озлобяваме защото ние не можем да си купим оазис, аз даже се радвам че поне един музикант в БГ има оазис, защото втори такъв сигурно няма да има в близките няколко години, друг е въпроса че цената на оазисе е нереалистична (~7000€), защото той не е кой знае какво повече от мотиф хs а един мотиф хs е два пъти по-"евтин" Напълно съм съгласен! Не знам, аз очаквах в този форум да срещна повече хора, които да са над тези неща, които вълнуват обикновенния човечец. Това си го мислех, защото според мен музиката развива хората към нещо по-добро. Но явно съм се лъгал. Или повечето хора тук не са музиканти(поне в душите си), или теорията ми е погрешна. Постоянно се сипят плюнки по някой, мерят се п****, спори се за глупости и т.н. Постоянно чета изказвания - мразя чалгата, Азис не е певец, Металика за нищо не стават, Евгени Димитров е мижитурка, която си мисли, че скъпия клавир ще свири вместо него(Ми дайте да сложи един PSR E213, щото и без това само за пиано ще го ползва.). Не знам, наистина, понякога много се разочаровам от някои хора, които се имат за музиканти, а в същност проявяват музикална култура по-ниска от хора, които не знаят какво е До мажор, но за сметка на това имат уши и чуват това онова! Съжалявам за леко острия коментар, но просто не се стърпях.
Recommended Posts