Get off Публикувано Януари 22, 2008 Публикувано Януари 22, 2008 Здравейте колеги! Току що ми попадна един Digitech GNX3,които ме изправя пред следната дилема. На компа имам Е-Му0404,което има 2 небалансирани аналогови входа и цифров S/PDIF. GNX3 пък има същите съответни изходи. Въпроса ми е кой от двата варианта за свързване да избера, за да направя по-качесвени записи. Предварително се извинявам ако въпроса ми ви се стори глупав, но не съм много наясно с тези технологии. За вашите съвети предварително благодаря! Цитирай
Baby Thomas Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Ако включиш през аналоговите изход/вход ще имаш още един път конверсии DAC-ADC, което е не особено приятно и винаги е добре да се избегне. А отговорът е в предния пост, само исках да допълня. Цитирай
Get off Отговорено Януари 24, 2008 Автор Отговорено Януари 24, 2008 Благодаря и на двамата. Хора като вас правят този форум толкова ценен. Цитирай
Recommended Posts