metalhammer Публикувано Януари 22, 2008 Публикувано Януари 22, 2008 1)nickname: МЕТАЛХАММЕР 2)Възраст: В момента 28 - предстои скоро да стана на 29 - абе дърт кокъл съм вече мани мани 3)Образование: Инжинер 4)Вашият инструмент/и: Китара , в по стари времена бас , напъни за микрофон , поялник ,мултицет, бормашина , гаечен ключ , гидоре 5)Предпочитан музикален стил: То метъла май остана само в името ми ........ 6)Вашият вдъхновител: Хендрикс копеле - велик е - нъмбър оне дете се вика 7)Досегашни (не)реализирани проекти: Нереализирани бол - като се почне от техникума , после минахме в дет метъла замалко - "група" Феодистис , разни свирни за по 1- 2 репетиции с приятели После малко в началната форма на аванзадос ,пак епизодични , група djas , са не може да подминем и последно траша с Деградат Абе лаик, любител, аматьор и все таки . 8)Странични интереси: Реализирани: Лампови усилватели. Ръчкане по таратайката и всячески цапане с масло и киснене в канала в гаража на баща ми. Нереализираи: Мотори копеле - мотори - чопър, къстъм , ретро задълже четиритактови . Коли - стари класически - задължително карбураторни . 9)В кратце(или с две думи за вас самите) Мдам няма да е в кратце забавянето ще е реванширано с обем. Крушата не пада далеч от дървото. Винаги в къщи е имало музика - основно баща ми с китара , акордеона на майка ми , пианото. Смътни спомени на 3-4 годинки как ходя бос по асфалта и отивам при баща ми в читалището - репетираха с неговата банда - май съм бил навръст колкото касата на барабаните. Пак от тоя период баща ми ме заведе на първия ми рок концерт - той седеше на мишпулта дръпнат в центъра на залата. Свириха кавъри ама яки - тогавашния хит лайф ис лайф на на на на нааа ,мъчеха и куин . Китариста като правеше соло бащами дигаше фейдърите да се чува повече - нали самия той е китарист и знае хавата. Сестра ми свиреше на пиано от 6 годишна часове на ден и така 8 години подред. Аз музикални инвалид в семейството. Караха ме да подхвана нещо ама на инат не искам - с такива таланти в къщи е трудно... Електрическия орфей седеше винаги зад вратата , велтмастер "йоничка" или както я нарича баща ми мионика - в килера . Един ден в техникъма един приятел вика ела на репетиция на една банда. Отивам и гледам един пич плъгнал една китара кабел настъпи кутиика и вдига якооо шум - мейдън свири пича. Преди съм се чудел как става тва - то баща ми дистовете ги признава само за сола на него пърпъл му дай - а тоя пич яко жицааа. Прибирам се у нас викам баща ми и почвам с китарата.Той взе капачка от буркан пластмасова изряза едно перо и каза -"Рокаджиите свирят само с перо !!!" Баща ми на мног пъти да фърли китарата по мене- "Ти китарист няма да станеш - нямаш чуство за ритъм - ме може да фанеш един акорд". Аз репетирам до кръвясване на пръстите - стари високи струни - ръждясали с годините.Накрая Пръстите ми се втвърдиха отпред яко - то 2 пъти ми се пукаха мин мазолите отпред После опити с грамофона и кабел. Започна се с поялника да се правят дистове - мъка мъка не става бах го . Абе излиза неква пръдня там. даже опит за уа уа в кутия от правен волюм педал - абе мякаше там ама с тея гадни адаптери и в грамофона... Един ден със спестените с мъка 35 кинта отивам на пловдив и купувам хъмбъкер хранов - ултра як ! Залят в пластмасова кутия нато EMG магнити от шкафче за врата - залят в смола. Слагам го на орфея , един приятел даде дистър милин камък и якооо дист - металика излиза - открихме топлата вода! Междувременно взех старата служебна бащина китара от читалището - стрела орфей неква къстъм - с 4 адаптера ! Пренабихме нови прагове шлайфахме ги , втулки за ключовете - и тогава започнах да свиря прав с колан ...... по късно я върнах взехме и регента - 60 За абитурентската - искам китара аз не искам абитурентски бал - сдобих се със зелената красавица. Ама аз нали съм металист бе - с тия сингли на страта хич не става . Оставиха ми един дигитек леджент 21 с педалиера за 1 година да го ръчкам - бахти скъпия професор - 1500 дойче марки - бие на дигитално та се къса. Няма да скрия че милин камъка ми харесваше повече - от тогава намразих професорите в дън душа . С първата заплата - парк бай маршал 10 вата от фактор - изгорих милин камъка и навлязох в дебрите на китара кабел кубе. Парка има злобен овърдрайв - тип драйв мастер и на макс волюм като клипне и говорителя - ебаси кефа! Баща ми вика абе дай да сглобим маршал ламбов с 2 ел 34 - ще ти хареса. Тогава се появи нета и в търсачката на yahoo се търси маршал. Сглабям маршал - тръгна ма нема мощност - то анодното било я 200 волта я не. Намерих сайтовете на 18 вата маняците - викам дай да сглобя един - на шаси от радио го насъбрах наедро и хоп - като засвири оня ми ти маршал 18 вата В говорителя на парка - обърна представите ми за всичко . Тогава един метал зон на старо от приятел яко метал бате. Забелязвам аз че метал зоната свири различно в ламбата - някак си избистря нещата - няма пясък. От там Axe ми прати линка на форума и вече минаха годинки дето киснем в него по цял ден. Дими Цитирай
IgniteAll Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Хахаха, добре преставил се най-сетне.... Дочака да дадеш съвети на половината форум и тогава да се представиш! Докато изчета написаното, голямо четене падна, да знаеш Цитирай
kitaratapesho Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Добре дошъл Митак! Дано да намериш много полезна информация и нови приятели тук! Поздрави от близко и далеч, Пешо П.П. П.П.П. Митака е голям герой! Помагал ми е много с инфо по хардуерните въпроси за ефектите и усилвателите! Благодарен съм ти много! В последствие Митака стана и Пазителя на първата ми електрическа китара - един полуакустичен Орфей, който купих от Киро Метъла от Полски Тръмбеш за 35лв (или май беше 40?)! Цитирай
Hillbilly Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 абе дърт кокъл съм вече мани маниа ние по-дъртите кво да кажем?Ма как се сети 4 год. след регистрацията да се представяш.. ,ще да взема и аз Цитирай
Guest Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Добре дошъл официално, макар от доста време да си тук! От постовете ти съм научил доста неща, продължавай в същия дух - да сипеш знание във форума. Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 Мерси за топлите думи ! п.п.Китарата на Пешо виси на стената - много носталгия има в нея - аз започнах да свиря на същата - пазя и мойта си ама много изтрадала -последно и минах грифа отзад с пила за дърво на моята - и вече като я пипаш не е като недодялана дръжка от мотика...... Цитирай
Свилен Бас Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Айде, честито и от мен, и със здраве да си ползваш форума Цитирай
circles Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Опа metalhammer-a се представи Чакаме движение по проект-а с кодово название "ламба", не за друго ами да има с какво да се греем в снега Щом си фен на моторите - пожелание да дефилираш скоро с едно олдскуул NSU! Цитирай
sa6tiat Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Четивото беше прелюбопитно! Да живейш, Дими! Цитирай
Pandemonium Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 Хах, Дими ти верно се сети Научи едно кило хора за това що е ламба, има ли почва у нас, изкриви ми представите за звук на 270 градуса, откакто започнах да свиря с теб (и честно казано сега повече се ядосвам че не мога да изкарам звука който търся, че е много пара с тия ламби) и чак сега реши да се представиш аджеба кой си. Добре заварил! Цитирай
killer Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 УУУУРРРРАААА и Дими се представи!!! Много поздрави и не спирай да преследваш (осъществяваш) мечтите си!!! Марио Цитирай
DJ SKRATCH Отговорено Януари 25, 2008 Отговорено Януари 25, 2008 Нека силата бъде с теб! Беше доста интересно да прочета представянето, някой ден и аз ще го направя. Цитирай
Mephistofel Отговорено Януари 26, 2008 Отговорено Януари 26, 2008 Дими е ламБово зомбиииии!!! Добре представил се! Цитирай
Recommended Posts