Jump to content
Българският форум за музиканти

палки за барабани


Recommended Posts

Съмнявам се, че е нещо повече от врътване на струг в някое мазе/цех и после допълнително изглаждане на някой лентошлайф или дори на ръка :thumbdown:

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бравооооо.На струг вероятно се изработват .Само че е доста важно кой ще ти ги изработи и от какъв материал.От всяко дърво свирка /палка /не става,а и от всеки музикант стругар-също

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Добре,добре :)Никой не се заяжда с теб,просто си пусни обявата в правилния раздел.Макар на мен да ми се струва,че първо трябва да си платиш :punk_guitar:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ако бях барабанист, щеше да ми е интересно и полезно ( и полезно за теб като си тръгнал да се рекламираш ) да узная подробности за изработката на тези палки, разликата в материалите и т.н.- хем може да допринесеш за обогатяването на раздела, хем по някакъв начин да ме 'привлечеш' да ти ползвам услугите.

мислете ги тия работи!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И аз не правя барабани и палки, но страшно се кефя, когато някой изработва нещо непознато за мен и винаги намирам нещо полезно и за моята работа. Моля, нека да сподели как изработва палките, от какъв материал, с какво ги грундира и лакира и т.н. - все полезна информация. Нека не забравяме, че всичко, което е човешка направа, винаги се намира някой да го прави по-добре. А някои го правят страшно и неочаквано добре. Ние сме талантлив народ. Рудолф

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.