минца Публикувано Януари 21, 2008 Публикувано Януари 21, 2008 изработвам по поръчка палки за барабани Цитирай
vihro Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Айде обясни и как ги правиш,че поне да има връзка с раздела където си публикувал обявата си Цитирай
vlex Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Съмнявам се, че е нещо повече от врътване на струг в някое мазе/цех и после допълнително изглаждане на някой лентошлайф или дори на ръка Поздрави, Влад Цитирай
BREAKDOWN Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Айдаааа! Vic Firth, Promark и Valeto умряха от глад! Взе има ляба Цитирай
минца Отговорено Януари 23, 2008 Автор Отговорено Януари 23, 2008 Бравооооо.На струг вероятно се изработват .Само че е доста важно кой ще ти ги изработи и от какъв материал.От всяко дърво свирка /палка /не става,а и от всеки музикант стругар-също Цитирай
vihro Отговорено Януари 23, 2008 Отговорено Януари 23, 2008 Добре,добре Никой не се заяжда с теб,просто си пусни обявата в правилния раздел.Макар на мен да ми се струва,че първо трябва да си платиш Цитирай
thurston Отговорено Януари 28, 2008 Отговорено Януари 28, 2008 ако бях барабанист, щеше да ми е интересно и полезно ( и полезно за теб като си тръгнал да се рекламираш ) да узная подробности за изработката на тези палки, разликата в материалите и т.н.- хем може да допринесеш за обогатяването на раздела, хем по някакъв начин да ме 'привлечеш' да ти ползвам услугите. мислете ги тия работи! Цитирай
ruidolff Отговорено Януари 29, 2008 Отговорено Януари 29, 2008 И аз не правя барабани и палки, но страшно се кефя, когато някой изработва нещо непознато за мен и винаги намирам нещо полезно и за моята работа. Моля, нека да сподели как изработва палките, от какъв материал, с какво ги грундира и лакира и т.н. - все полезна информация. Нека не забравяме, че всичко, което е човешка направа, винаги се намира някой да го прави по-добре. А някои го правят страшно и неочаквано добре. Ние сме талантлив народ. Рудолф Цитирай
Recommended Posts