estinto Публикувано Януари 20, 2008 Публикувано Януари 20, 2008 ПИЧОВЕ ПИАНИСТИ ИСКАМ ДА ПИТАМ ДАЛИ НЯКОЙ ОТ ВАС Е РАБОТИЛ С ALESIS QS8.2 I DA KAJE NQKAKVO MNENIE SUOTVETNO CNA I KA54ESTVO Цитирай
estinto Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 САМО ДА ВМЕТНА ЧЕ МИ ИЗПАДА 1 ВНЕСЕН ОТ ЧУЖБИНА ЗА ОКОЛО 1600 ЛЕВА...И ПОНЕЖЕ НЕ СЪМ РБОТИЛ С ТАЗИ МАРКА....НЯКАКВО МНЕНИЕ Цитирай
Topsun Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Алесис върши работа От години свиря с quadra sinth + piano и съм много много много доволен. Между другото ако искаш QS 8 се продава за 1200 лв. Цитирай
estinto Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 mi dobre e da go 4uq tova ot teb....alesisa sigurno e v plovdiv ...no s udovolstvie 6te doida da go vidq.....6te ti pi6a tezi dni...na tebe imam doverie...6tom sviri6 s tova ...zna4i e dobre...ama vse pak vseki si ima stil i use6taniq de mersi za burziq otgovor Цитирай
estinto Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 kaji nqkolko dumi za tvoeto oborudvane...ako ima6 vreme i jelanie...i kolko kini se vruzva...qsno mi e 4e muzikantas e oboridva s godinite...no vse pak mi e interesno slu6al sum tvoi ne6ta v myspace i te pzodravqvam...ako kaje6 nqkoq dryga duma za oborudvaneto si 6te sum ti balgodaren...tuti kato az sum blagodaren Цитирай
yamaha Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Просто съвет....добре е да пишеш на кирилица и доколкото ти позволяват възможностите - правилно....писането изцяло с главни букви също не се възприема като добро държане тук....и преди да пуснеш пост, помисли имаш ли да кажеш още нещо след малко, за да го обединиш в един пост...защото както си тръгнал, скоро ще получиш най-малко предупреждение от страна на модераторите. Цитирай
estinto Отговорено Януари 21, 2008 Автор Отговорено Януари 21, 2008 Съжалявам колеги благодаря за търпението към новите тук Цитирай
Stoyko Lisichkov Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Свирил съм на Q.S. 8.2, какво да ти кажа... Клавиатурата ми се стори прилична, има много малко уейв ром - 16мб, а допълнителни бленди можеш да имаш май само с техните карти. Собственикът се оплака, че изходното ниво на свирката било много високо и прецаквало входа на към каквото ще го вързваш и трябвало да използва някакво допълнително у-во, но така и неразбрах какво има предвид.. Ди бокс ли.. що ли.. не знам. Мисля, че ще ти свърши работа ако ще я използваш предимно в домашни условия или като миди клавиатура. Цитирай
estinto Отговорено Януари 22, 2008 Автор Отговорено Януари 22, 2008 благодаря ти колега за изчерпателния отговор...ще се радвам ако препоръчаш нещо...като имаш 1 наум че за такъв сладур като твоя за съжаление нямам финанси..трябва ми за клубни участия...нещо с пианистична клавиатура...мерси Цитирай
Topsun Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 Препоръчвам ти направо Yamaha MM 6. Енджин на мотиф,много готин,единствения бъг е,че е 32 полифоничен,но това не е голям проблем.Цената му е 1300 лв висто нов ако се не лъжа Цитирай
estinto Отговорено Януари 22, 2008 Автор Отговорено Януари 22, 2008 юа поредне път мерси....имам едно наум и за алесиса...ще ти пиша скоро...мерси пак Цитирай
Recommended Posts