edgecrusher Публикувано Януари 19, 2008 Публикувано Януари 19, 2008 Не е точно клип. Една песен записана на живо с камера. Звука и картината са лека прецакани от компресията на видеото зада се побере в стандартите за ъплоуд. Аз съм тоя най-вдясно дето крещи. Тъкмо имах повод да направя бойно кръщене на новия B.C.Rich KKW Impergium-Ominous-Incineration Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Човече, къртите мивки, разбери! Ебаси якия лайф! Свирите си материала адски прецизно и стоите много добре на сцена. Басистката ви яко се раздава (без задни мисли ), барабанистът също. Жалко, че вторият ви китарист не се вжда добре, но от свирнята става ясно, че бичи на 100%. За теб коментарът е излишен - Лидер Намбър Уан. Не съм специалист в музикалния бизнес, но предвиждам рязко израстване за Impergium. Вие и сега не сте малки. Респект!!! Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 хохохо! Благодаря пич Правим каквото можем, нито повече нито по-малко! Радвам се че някой, който си има представа за тоя стил ни дава такава висока оценка. Всички в бандата сме 100% отдадени на това, което правим и няма съмнение че ще вървим напред. Благодаря за позитивния коментар! Очакваме нови неща от Gorefecation! Цитирай
Dylan_101 Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Много яко свирене и доста добро озвучаване! Не знаех че имате басистка? Явно и този който насочва прожекторите е очарован от нея Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 20, 2008 Автор Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) басистката е "Перла в Короната" За последните 2 г. сменихме 4 басисти, сега (пу,пу,пу да не и е уруки) тя дано се задържи, че много се старае момичето и много подобрява брадато-мустакатия имидж на бандата. Редактирано Януари 20, 2008 от edgecrusher Цитирай
TONY Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 много готина басиста - аз съм и фен Цитирай
jFog Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 ехей с тоз каскет на бандюнга приличаш дя ама басистката даже и знае как да стои на сцената. Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Ееееех, тази басистка... Тъй като гледам, бая народ му е хвърлил око на това миньонче... Пожелавам ви да я запазите в групата - не само защото е готина, но и защото това е интересно като за дет метъл банда и хората, които все още не са чували за вас, ще ви научават и запомнят по-лесно поради нестандартното решение да сложите жена на баса и поради неизбежната (особено на Острова) аналогия с Bolt Thrower: "Ааа, Impergium - това не са ли ония ли, дето имат мадама-басистка? Знам ги бе, яки са, ще си купя албума." Мисля, че тя определено привлича вниманието върху цялата група и това работи добре за вас. Ей го и живият пример - всеки писал в тази тема все за нея говори. Привлича вниманието таз мома и това е. Много хитър PR ход от твоя страна да я включиш в лайн-ъпа. Цитирай
Crimson Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Кооооплееее, колко добре звучи наистина Композицията е Impergium for the masses П.С. Колегите споменаха за басистката аз ще си мълча Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 21, 2008 Автор Отговорено Януари 21, 2008 хехехе, благодаря на всички за коментарите,басистката също! Уведомих я вече колко голяма звезда е в България Ето един бонус от мен Изненада! Цитирай
the_gorer Отговорено Януари 21, 2008 Отговорено Януари 21, 2008 Вярно е изненада - аз ужким гледах всичките ти видеота, а това кавърче на Ангелите съм го пропуснАл. Отлично е! И за да сме в тон с темата - научете я басистката да прави хеликоптери в стил Корпсграйндър. Ще разбие. Цитирай
KingdomX Отговорено Януари 22, 2008 Отговорено Януари 22, 2008 (Редактирано) Дюд, не съм бил на ваш концерт ама видеото ме размаза, въпреки качеството си ,а й мацката..... кърти мивки Редактирано Януари 22, 2008 от KingdomX Цитирай
liquid_death Отговорено Януари 24, 2008 Отговорено Януари 24, 2008 М да...определо е по-секси от Чавдар.... иначе видеотата имат кофти звук, но си личи че звука на концерта е бил супер!Евала!Кийп он метал и да не си си и помислил за крачка омекване Цитирай
Recommended Posts