rockozaurus Публикувано Януари 19, 2008 Публикувано Януари 19, 2008 (Редактирано) ...И така, реших тези дни да си купя нова китарка,че Орфендерът ми не струва нищо... мамка му... Понеже съм начинаещ мисля да си взема нещо от по-ниския клас. Спрях се на три модела: IBANEZ GAX 30, Washburn WI-14, Cort M200 BK... Кое според вас е най-правилният избор? Редактирано Януари 19, 2008 от rockozaurus Цитирай
PRIMO Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Имаш ли възможност да хванеш 3те китари и да видиш как ги усещаш ? Cort ....за първи път чувам тази марка.... Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 19, 2008 Автор Отговорено Януари 19, 2008 ...И така, реших тези дни да си купя нова китарка,че Орфендерът ми не струва нищо... мамка му... Понеже съм начинаещ мисля да си взема нещо от по-ниския клас. Спрях се на три модела: IBANEZ GAX 30, Washburn WI-14, Cort M200 BK... Кое според вас е най-правилният избор? GAX30: http://www.ibanez.com/eg/model/GAX30 Wasburn: http://www.washburn.com/products/electrics/idol/wi14.aspx Cort M200: http://www.cort.co.kr/english/products/com...?product_id=127 Цитирай
Azwraith Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Ами за какъв стил музика ще я ползваш? Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 19, 2008 Автор Отговорено Януари 19, 2008 Главно за Rock В случая по-скоро ме интересува качеството. Цитирай
SHARO Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 само да питам от де ще го изкопаеш този cort ? Цитирай
Dread Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Имаш ли възможност да ги изпробваш и 3-е модела? Ако евентуално имаш този шанс, нещата ще станат ясни по-скоро. Казваш, че си начинаещ, в такъв случай вземи някой, по-напреднал със себе си и изпробвай дори други китари в този ценови клас, сигурен съм, че ще намериш все нещо. Цитирай
JimBeam Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Ако е само за рок според мене един фендер ще ти свърши повече от идеална работа.Напоследък в Плд докараха много китари и пробвах доста и спойно мога да твърдя че за рок това са перфекните китари.Тия дето си ги написал на мене лично ми се струват по хеви като са в дист(освен корт до сега не съм виждал таква по магазините) ама нз ти си прецени. Цитирай
rockozaurus Отговорено Януари 19, 2008 Автор Отговорено Януари 19, 2008 (Редактирано) offtopic-001.gif само да питам от де ще го изкопаеш този cort ? Моля, ако може сериозни отговори, че ми е важно. А колкото до това къде ще го изкопая Cort-а ето примерно от тук: http://www.musikexport.com/cgi-bin/store.cgi Редактирано Януари 19, 2008 от rockozaurus Цитирай
Dread Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 E, че те отговорите са сериозни като инфаркт, кое не ти харесва? Виж, личният ми съвет е да не бързаш с он-лайн магазините при условие, че има бая вариани и за реални такива. Не знам кой ти е подшушнал за тези китари, но помни, че вариантите не се изчерпват само с тези 3-е. Ако не се лъжа ти си се насочил към инструмент с цена от порядъка на 450-500лв. За тези пари може да се намери нещо сносно, пак ти казвам помоли някой да те придружи и да ти помогне с избора. Цитирай
Total_Overdrive Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Ако държиш на тези трите дето си ги посочил уошбурна го отпиши.Имаш избор м/у другите две или ако не бързаш може и да излезе нещо втора ръака което да е по-добро. Цитирай
solo5 Отговорено Януари 19, 2008 Отговорено Януари 19, 2008 Аз съм с Washburn Wi14 и съм много доволен от нея взех я преди около 2 години от Фактор Варна като я пипнах и ми заспа в ръцете много ми е удобна и е много добро бюджетно решение взех я тогава за 275лв и мога да кажа, че малко са свестните китари, които могат да се вземат за ези пари но помисли си първо какво търсиш, пипни ги и трите и която ти се стори най-удобна и с приличен звук нея вземи Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 ако можеш (не държиш на тея 3те точно) бих те посъветвал нещо със сет нек, махагоново тяло и 24,75 мензура да си вземеш (сигурно се сещаш на къде клоня) Цитирай
bratmito Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 (Редактирано) Вземи си Vintage.Ще имаш възможност да го пупнеш и чуеш. Редактирано Януари 20, 2008 от bratmito Цитирай
edgecrusher Отговорено Януари 20, 2008 Отговорено Януари 20, 2008 Една от водещите английски блек метъл групи (Abgott) са спонсорирани от CORT, дори имат сигначър модел. Не знам дали биеш в тази насока, но хората са ми познати и вярвам са избрали марката по достойнство. Цитирай
Recommended Posts