Jump to content
Българският форум за музиканти

Feverish


Recommended Posts

.... Микеланджело е казал че съвършенството е в подробностите ...... баце , голям си цар на подробностите :recourse: :recourse: :recourse: .... бравос ..... а и другите край теб добре партнират .... да живее българо-щвейцарско -вропейската дружба в джаза .... ха така . живи и здрави . Цеко :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Навява ми някакво меланхолично чувство...

Също ме кефи как парчето деликатно става по едно време free :recourse:

На какъв език пее мацката? :recourse:

Много интересен тон на китара!

 

...и онази малка секунда (3:05)...ах, красота!

Редактирано от Ивелин
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много ви благодаря слушането и коментарите.Повече или по малко,това е стилът,скойто се занимавам най вече.Малко е шантав и със сигурност,няма да допадне на всеки,така че съм доволен,че ви харесва.

 

@Ивелин

Това е всъщност саунда,с който свиря(нямам предвид във форума де <_ src="%7B___base_url___%7D/uploads/emoticons/default_cheers.gif" alt=":cheers2:"> и тн.)Много се радвам,че го харесваш,защото се опитвам да го направя леко различен от стандартен китарен саунд,за да се връзва с музиката,която се опитвам да правя.Надявам се,че успявам,в някаква степен

 

p.p.Използва,че още мога да редактирам поста и добавих още едно парче в подобен дух.Този път е с цигулка вместо с певица и сакс и звучи по различно,но също толкова депресивно

whale-16

 

Тези записи винаги ги правим само на два трака,за да звучат по живо.От една страна е добре,но от друга баланса не винаги е съвършен,особено като се има предвид,че трябва да свиря през цялото време с волум педал в студиото,а това си е беля,но с всяка следваща студио сесия се справям все по задоволително

Редактирано от kolio_k
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Прекрасни са и двете.

Този ефект на детюнинг особено ме привлича. След като вече разполагаш с нетемпериран инструмент, ти се отваря път към Изтока :recourse:

А защо трябва да свириш с волюм педал? Swelling?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Да и не само,понякога искам да свиря много леко с перото,а понякога удрям на границата на скъсване на струните.В зависимост от особенностите на парчето се случва да ми е нужна само темброва разлика,а не динамична и понеже мразя това,което компресора причинява на китарния саунд,единствената ми възможност остава волум педала.Също така,чрез него много често избягвам първоначалната атака на тона,когато акомпанирам.А иначе що се отнася до нетемперирания инструмент,това го правя като бендвам по съвсем малко много от тоновете

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ооо - страхотно е Whale-16! :P

Много си падам по такива (добре направени) меланхолish-хави :)

Браво!

 

Имаше един албум на Al di Meola (Kiss My Axe), който ми предаваше подобно усещане...

Редактирано от Ивелин
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Големи сте..... мн. талант ,дълбоцина много мисъл много красота,и същевременно прозира отрова в малки колицества без която не можем....... просто ГОЛЕМИ !!!

Респект!!!!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Много се радвам,че на толкова много хора им допада.През пролетта ще записваме албум с хората от първото парче само без певицата и тогава ще имам повече материл за постване :oops:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.