Jump to content
Българският форум за музиканти

Кой ще се състезава?


KhanAttila

  

174 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

  • Отговори 349
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Роня, мерси за отговора. Просто се почувствах длъжен да пусна подобна реплика. За мен МА приключи още онази чалга вечер. Каквото и да стане нататък... не ме интересува. Това шоу се оказа крайно пошло и с низки цели. Горките деца, че са се хванали на това порочно хоро. Как... абе... леле.... Няма значение! Това ми беше последната реплика по този конкурс. Дени, много успех, дечко! Стискам ти ръка, че имаш нерви да се занимаваш с това!

 

Виктор

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Гледах последният вот на зрителите и за сетен път установих-Прост народ глупави управници смотатана държава.Чалга за вас само чалга и сръбска скара с много лук.Сега ако кажа че Деница не се представи добре на поп фолка ще ми се нахвърлите ама това си е моето мнение.Двете момичета които имаха най-малко гласове пяха стархотно и не заслужаваха да бъдат изгонени.Онзи лигльо Иван освен да се лигави друго явно не може.Мюзик Айдъл е едно пошло шоу то като цяло си е една гадна чалга. ИСКАМ ДА СЕ ОБЪРНА КЪМ ВСИЧКИ ЧАЛГАРИ И ДА ВИ КАЖА ЧЕ ВИ НЕНАВИЖДАМ И МРАЗЯ КОЛКОТО НЕ СЪМ МРАЗИЛ НИКОГО НА ТОЗИ СВЯТ.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

А Аз искам да кажа че подкрепям напълно Mark Avrelii! Всъщност аз мисля че доста голяма част от изпълнителите не се представиха добре просто защото чалгата си е чалга и един добър певец не може да покаже гласа си в няколко тона :lol:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Входа за концертите само с покани ли е?

Само с покани е.

 

Концерта в пон'делник нарочно не го гледАх, щото щеше кръв да ми потече от ушите. Люси трябваше да плаче не когато се разбра, че Нора или Пламена ще си тръгнат, ами да се скъса от рев на самия концерт, защото това беше престъление срещу тези талантливи млади хора. За мен такъв кръг не е имало!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Бях в провинцията и за това не съм писала, но не съм спряла да следя Дени и да гласувам за нея!

 

Наистина на "Луда по теб" бе страхотна, изпя я по-хубаво от Камелия, а за проблема с "Р" да не се притеснява, сигурна съм, че ще се справи с него! Дори и на фолка Дени бе най-добрата!

 

А за в понеделник и се падна най-яката песен, очаквам ниво МТВ!

 

Успех, Дени! С теб съм!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За пореден път Дени беше класа над останалите...

А журито докога ще продължава да хвали Ана и Мария? Двете викат мучът и не знам как още да го опиша, а те ги изкарват богини.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Подкрепям SprockeR, талантливи са Ана и Мария, ама чак пък такова възнасяне, не мисля че е редно!

 

Дени бе отново най-добрата, отново ме накара да се чувствам горда, че я подкрепям!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

За малко да участвам в МЮЗИК АЙДЪЛ ;) Но в последствие се отказах.Имах възможност и я пропилях.Нищо следващия път,но май вече закъснях със годинките.Ще продължавам с това с което се занимавам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

И този понеделник Дени бе страхотна, като визия и като пеене, журито малко прекали, заставам зад мнението на господим Казасян! :greenball:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Искам публично да се възмутя от стечението на всички обстоятелства и журита в Мюзик Айдъл този понеделник. :girl_witch:

 

Дони беше подходил отново много творчески към темата "дуети"... :huh: (Това го казвам със всичкото си уважение към него!) От 9 песни май само 3 бяха оригинални такива, но както и да е. Това само по себе си не би било проблем, стига просто всички песни да не са дуети - т.е. всички да са при равни условия да трябва да мъдрят някви нови неща. За мое най-голямо учудване всъщност почти всички песни прозвучаха много яко, концертът беше страхотен като цяло и дори тези певци, които се редуваха, а не пееха двугласи, звучаха наистина добре заедно. [Това като интро, за да изкажа цялостното си обективно и принципно положително мнение към нещата.]

 

Песента на Остава, обаче, е една от последните песни, които могат да бъдат направени в дует на този свят, според мен. Криви хармонии, шантава вокална линия и супер специфичен глас (не с лошо, просто е факт). Всичко това изобщо, ама хич изобщо не позволява току-така да се сътвори някакъв нов, различен вокал. Да не говорим, че това не е изпит по композиция и хармония, нали. Какво остава значи? - да се пее в унисон, както и беше направено.

 

Ами да си призная, и на мен този аранжимент не ми хареса особено, но това, смятам, беше грешка на Дони. А не на Дени!!! Много неприятно ме изненада супер рязката реакция на Фънки, беше ужасно несправедлив! :nono: Това беше единственият начин да се изпее тази песен, бе мен! ;) Защото, мисля си аз, ако Дени беше пяла фалцетно, комбинацията с гласа на Свилен щеше да бъде тотално никаква. Все пак и това е важно, двата гласа да "звучат добре заедно", нали? (М/у другото, онзи дето скимтя до Мария никак не си отиваше с нейния глас...).

 

И накрая никой, ама никой не отчете факта, че Дени пя невероятно чисто и просто уникално готино на неудобна височина и почти през цялото време в унисон!!!!!!!! Егати, това е супер много по-трудно - да се пее вярно в унисон - отколкото редуване, без дори за малко да се пее заедно!!!!!!!!!! :slap::)

 

И така... много се ядосах, че я насметоха най-много от всички, а нейната задача беше брутално трудна, особено сравнена с някои други. Дано не се отрази това на гласуването... Аз все пак ще направя каквото мога ;)

 

ДЕНИИИИ! ТИ МОЖЕШ ВСИЧКО, БЕ СЛЪНЦЕ! ДАВАЙ ВСЕ ТАКА!!!!!! :):):P

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.