Jump to content
Българският форум за музиканти

Кой ще се състезава?


KhanAttila

  

174 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Дени, благодари на себе си! Толкова си лъчезарна, неподправена и естествена, че просто няма как да не си любимка на всички!

Така разцепи мрака с Тина Търнър, че просто само дето не си ударих гъза в тавана от кеф!

Нито един от 13-те айдъли не можа да ме разтърси така. Не че нямам и други любимци, но ако за тях се чудя дали не е можело да бъде и по-добре, то за теб никога не ми остава време да се чудя за каквото и да е. Просто минаваш като фурия и отвяваш ушите и душите на всички! :punk_guitar:

Ей на това му викам аз харизма! Номер едно си, казвам ти го с ръка на сърцето и то не защото сме съфорумци, а защото това са простите факти.

 

Само искам да попитам, стилистите ви що не вземат да се гръмнат! :)

Ако бях на тяхно място, отдавна да съм си подала оставката. Така ви бяха осрали всичките, че просто не е истина!!!

На финалната песен "Клетва" бяхте като от някой цирк, ама много нискобюджетен. :pray:

Най-кошмарното е, че са брутално нагли. А след снощният епизод, просто станаха обществен враг намбър уан, раз'иш ли:

http://www.youtube.com/watch?v=DCsdln6VW2U

 

Пожелавам ви на всички, да ги сменят възможно най-скоро! :wacko:

 

А не теб ти желая да се стягаш за първото място! В моите очи и уши, то е твое!!! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 349
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

^ подкрепям на 100%! В залата в понеделник беше нещо невероятно!!!!! Толкова дълъг и мощен аплодисмент като този след изпълнението на Деница не съм чувал и след премиера в Народния театър! А за стилистите, нямам думи да изразя недоумението, възмущението и отвращението си! Толкова некадърни, нагли и неприятни хора рядко се срещат. "Ако ни нямаше нас, те щяха да са нищо"... Алоооо, стилистите, ако ги нямаше тях, вие щяхте да сте без работа! Евалата на Люси, че не остави нещата така, но беше прекалено възпитана и любезна с тях.

Ако трябва да съм честен, единственото нещо по което "Пей с мен" превъзхожда "Music Idol" е стайлинга.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Браво, Деница, Браво, наистина браво. Изгледах цялото ти изпълнение на крака. Не можах да повярвам че това се случва :)

Тина Търнър, не пасти, а цели торти да яде за тая песен. Дори сам се учудвам към изказването си, защото Тина Търнър е жената която предизвика такава любов към музиката и пеенето при мен и по-принцип съм много взискателен към нея, но ти ме разби!

Аз съм твой фен още от първия кастинг където, изпя един друг мой идол - Арета Франклин, по отново незабравим начин.

 

Нямам думи с които да опиша това което почуствах по време на твойто изпълнение!

От понеделник до сега съм го гледал сигурно над 60тина пъти без да преувеличавам. КАчил съм си го и на телефона и не спирам да го слушам.

Ти си родена да бъдеш звезда и ако мога да цитирам Богдана Карадочева - "Ти си богопомазана". Есил Дюран не беше права - това беше най-доброто изпълнение, но не за вечерта, а за всички концерти до сега. Бие дори уникалното трио което спретнахте миналият път с Пламена и Нора.

 

Наистина никога преди една песен не ми е носила такива чувства. През цялото време ме побиваха тръпки по цялото ми тяло. Знаете ли колко нелепо изглеждах когато си стоях пред дивана вкъщи и просто плясках ей така - сам. Но не ме интересува. Не си легнах преди да се появи предаването в аренабг за да мога да те чуя още веднъж, преди да заспя.

 

Нямам търпение да изчакам следващия понеделник и да те чуя отнова. Да знаеш че всики те обичаме и подкрепяме, само от мен ти за това изпълнение получи 5 смс-а ;)

 

Още веднъж - Браво, Деница, Браво, наистина браво.

За мен ти си негърка под бялата кожа!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Деница, браво!

2 от твоите изпълнения ми харесаха, това по Франклин и това по Тина. Останалото не ме впечатлява.

За тези 19 години съм сигурен, че можеш повече. Убеден съм. Изненадвай ни още повече с дарбата си!

 

За пореден път си като рокер в детска градина, даже не знам какъв е тоя талант да се обаждаш все на слабо време, па и на дисонанс... За сведение, Дени досега е пяла две песни на Тина Търнър...

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^Aм човека казва какво мисли бе ман. Това напоследък не е забранено.

Иначе става като лозУнги от манифестация по татово време, които аз поне си спомням добре.

Пък и Тина Търнър все някак ми се струва, че е доста напред с мат'риала, това по повод едно мнение по-нагоре. Но фенщината подкрепя артиста и трябва да я има :)

Добра е Деница много и другите са добри много. Нора особено и една руса девойка, дето я забравих как се казва също кърти фаянса. Направи много здраво изпълнение на едно парче на Марги Хранова.

Пак казвам, че аз лично много се радвам на кастинга тази година и винаги когато съм по това време през телевизора (и евентуално има и btv на телевизора) гледам с кеф. Ефала!

Редактирано от synchu
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

С риск да бъда пооплют, Бобстър, дай шанс на различните изказвания, друже. Чета темата отблизо, защото и мен много ме интересува развитието на нещата. Не съм писал, защото преживявам по свой начин събитието, но когато фенщината вземе връх понякога се стига до нежелани обиди, което ние не искаме да стане. Всеки си казва своето и трябва да се примирим с това. Браво на Дени и от мен. Както беше казано някъде из темата. Сега пееш с много хъс и много мощ, а представям си какво ще е след няколко години, когато опитът и рутината кажат своята дума.

 

П.П. Зарежи стилистите... ИЗЛЕЗ С ТЕНИСКА НА ФОРУМА :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не видях къде съм бил несъгласен с мнението на човека - несъгласен бях единствено с начина, по който го изложи и поправих фактическата му обосновка, посочвайки, че всъщност песните са две, а не една. Не разбирам к'во пък толкова лошо направих, та излизате двама на един (па и двамате сте възедрички, ня'ам шанс срещу вас :Ь)..

 

Иначе, подкрепям идеята за форумната униформа! Хайде, Дени, юни месец на концерта - да си с такава тениска :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Никой срещу никого не върви ;) Просто корекцията беше леко страшно изказана и не искам да се стиснете за гушите, че знаеш кой ще ви разтървава. А и те знам какво си пожар-пиле като се изнервиш.

То униформата - лесно... Ама ще й разрешат ли :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Май не... Като ги видях к'ви са люти стилистите...

Ама барем на интервюто, дето ще и правя за сайта на фен-клуба, може да я навием да е униформена :) :) :)

 

 

БТВ, Витторио, я сум най-спокойното пиле, дето познаваш, 'ич се не пра'й :Ь :Ь :Ь

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

:) Чалгата си е чалга.

Но искам да вметна, че Дени успя да изпее бездарното парче на кака ви Камелия по собствен и много по-добър начин, отколкото е в оригинал. :coolp:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

След вчера май всички сте без думи :(

 

ха-ха, много уместно! :thumbs_up:

 

честно казано - да, останах без думи още снощи, макар че хванах само края. но ми беше достатъчно. най-лошото е, че днес трябваше да затварям устата на колежката - средностатистическа българка в напреднала възраст и без собствено мнение - която каза нещо от сорта "Май чалгата се оказа най-трудна за изпълнение." едно изказване, подправено с обилна доза злорадство и самодоволство. точно на мен да ми говори така?! на таблото ми в офиса има надпис с огромни букви "ВНИМАНИЕ: ЧАЛГАТА НИ ПРАВИ НА ИДИОТИ".

 

да, оказа се предизвикателство пустата й чалга. заради ОБИДАТА, която айдълите трябваше да преглътнат. сякаш изпълнението на долнопробни текстове и хармонии е някакво мерило или здравословно предизвикателство за таланта им. заради простодушната преслава или която там беше безфамилната кифла, ЗАСЕГНАТА, моля ви се, от пренебрежителното отношение на фънки към нея и всички почитатели на тази "музика". ААААУУУУ, мъка, рев и сополи...

 

ето затова останах без думи... за момент :D

 

да ги мачкаме тъпите чалгари. стига търпимост. честно ви казвам, до гуша ми дойде от тяхното нахлуване в живота на всички ни, по всевъзможни начини.

Редактирано от ronia
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

аз пък изключително много се радвам, че са се "изложили" точно на чалгата. ако не бяха, щях да се притесня :-( удоволствие ми доставя фактът, че не можаха да се идентифицират с облъченото мнозинство около себе си или да усетят ^"тръпката в душата на простия човек". и понеже вече чалга няма да има, бих гледала с голям кеф истинските изпълнения, на каквито имахме не една възможност да се насладим.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

ronia, подкрепям ! :)

 

Само дето ми се струва, че Митьо Пайнера използва яко МА да си пробутва залязващите звезди, под формата на ментори. :-(

Кого ли не видяхме досега, Азисчо, Иванка, Преславка... и забележете, Айдълите трябваше да пеят с всички тях. :curse:

Те от дискриминирани май се превърнаха в дискриминиращи. Мюзика Айдъл-2 като цяло е такава отврат, че чак Биг Брадър могат да вземат пример от тях.

И в най-скандалните риалитита не бях виждала такива простотии и нагласени сценарии. Новите продуценти буквално се осраха във всяко едно отношение.

Чак ме хваща срам от Американ Айдъл и останалите, които ни гледат под лупа и се дивят на простотията българска, която освен това е и безгранична. :thumbup:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дени, наистина си страхотна, БРАВО.

Другите ми фаворити са Тома и Пламена, макар че последната ме издразни адски много с държанието си... :-(

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.