Jump to content
Българският форум за музиканти

Кой ще се състезава?


KhanAttila

  

174 гласа

You do not have permission to vote in this poll, or see the poll results. Моля, впишете се или се регистрирайте, за да гласувате.

Recommended Posts

Дени, настръхнах докато пееше, просто гласът ти се лееше! Моите най-сърдечни поздравления и пожелания за достойно представяне утре! :thumbs_up:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

  • Отговори 349
  • Created
  • Последен отговор

Top Posters In This Topic

Дени наистина е страхотна певица,но искам да отправя една конструктивна критика към нея- снощи като гледах предаването и нали двете с едно русичко момиченце се състезаваха коя да остане и

направи ми неприятно впечатление начина по който Дени седна пред комисията - ако имаш запис погледни се- може ли певица да сяда по този начин ?Разкрачена пред журито и единия крак на една страна изкълчен ...много неестетична гледка повярвай ми !Една певица трябва да излъчва финес и елегантност !Може ли такова нещо !Момиче вземи си бележка и да не се повтаря !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Защото един път ще си затворят очите ама втори път няма да мине !Ако аз бях в комисията само заради начина по който седна накрая -щях да избера другата - разликата между двете не беше кой знае колко голяма !Понякога дребните камъчета преобръщат каруцата!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Лично моето мнение е, че Пей с мен е по-добрият избор. Имам такова усещане.

В Мюзик Айдъл има доста обвързвващ и нелицеприятен договор, какъвто нито аз нито повечето ми познати бихме подписали.

Миналата година някой беше преписал част от него тук във форума - изправиха ми се косите!!!

При Пей с мен няма договорни отношения след края на шоуто. Не мога да кажа дали няма да е поредната Славешка простотия и доколко профилирано ще бъде самото шоу, но все пак ... има една надежда, че няма да е такова разочарование като МА.

За наградата какво да ви кажа? - половин милион не са за изтърване, но едва ли този който пее най-добре ще ги спечели.

Важно е да се разбере как са измислили системата за гласуване. Не вярвам да е много интелигентно. Господи, те едни избори не могат да защитят, та камо ли някакво си шоу. Дори, напротив, със сигурност ще им е по-изгодно да си оставят вратичка.

Ако гласуването е като на МА, 5 смс-са от само 1 номер, то това не спира корупцията. "Другарчетата" на участника Пенчо например, могат да купуват ваучери като луди и да пуууууускат смс-си, колкото им душа сака. Тук въпросът опира до това, кой колко кинти може да затвори. И колкото по-голяма е сумата, която се е отделила за ваучери, толкова по-голям е шансът да се спечели. Може да се получи един вид надцакване, но всичко това няма нищо общо с музиката.

Това е чист хазарт.

Така, че... успех на всички, които се явяват и ... не се отчайвайте, ако не спечелите. Това не означава нищо.

Още веднъж, стискам палци и успех! Поне си изкарайте готино! :hysterical:

 

Отностно договора, когато го прочетох и аз - не вярвах на очите си! Правата са изцяло на bTV?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

^ Не знам, кой и защо очаква правата, да са на родителите му. Чии трябва да бъдат според вас? На човека занесъл задника си до НДК-то на културата или на продуцента Му?

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

На мен лично ми направи лошо впечатление, че снощи пуснаха онова момиче само защото майка й е банкер...и то самия Вили Казасян в прав текст си каза, че я пуска заради това.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Все едно аз да си пробия там, че Никола Гюзелев ми е роднина, а ми смешно изгониха едно сляпо момиче и изкарват неграмотен ром на преден план... Най-малкото трябваше да оставят на етапа със SMS от зрителите! С риск да се повторя аз за какво изгорих договора си в камината за, което не съжалявам.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Васе, това момиче мина не защото майка й е банкер, а защото пее добре. Може би не си разбрала, че комисията се шегуваше с нея. Не можеш да минеш, понеже мама е банкер, или защото учиш в определено училище, защото това не винаги гарантира качества:)

 

А относно сляпото момиче... Мисля, че е крайно време да спрем да съжаляваме хората - така не помагаме нито на тях, нито на себе си. Истината е, че девойката наистина не беше чак толкова добра, че да стигне до зрителско гласуване и да заеме мястото на някой, който е по-добър: вокално, или като някой, който потенциално ще предизвика по-голям зрителски интерес (защото при момчетата, специално, това се наблюдаваше - вокален гений тая година при мъжете не видях, или поне не видях да мине в осемнайската, избраха се предимно тези, които биха били по-интересни на зверителите....исках да кажа зрителите...). Така че, сляпата девойка има още малко да попее, за да стане конкурентна на доста от другите участнички, като това, че не вижда нито я прави онеправдана, нито бива и да я дърпа една крачка напред. Мисля, че тя самата призна, че е чула по-добри гласове от своя. А защо стигна толкова напред неграмотният ром (джин, текила...), не мога да си обясня, просто не си падам по такъв тип комедии. Но поне хората се нахилиха на воля...

 

 

Една певица трябва да излъчва финес и елегантност !

 

Точно като Азис :surprise:

 

 

 

Имаме десет минутки да продължим да правим разбор на кастингите, но мисля, че по-интересно е това, което ще се случи след тези десет минутки - първият малък концерт в Music Idol 2. Да стискаме палци за Дени, но само с едната ръка - другата ще ни трябва за да смс-ваме ;) Успех и на Тома! :)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Дени, успех и от мен. Пееш страхотно и имаш много хубав глас. Пожелавам ти не само да стигнеш до финала, но и много други бъдещи успехи.

А Тома аз поне досега не го чух. Успех и на него заради братството на метъла :surprise:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Точно две минути след изпълнението на Дени... Още не съм на себе си! БРАВО!!! СТРАХОТНА СИ, ДЕНИ!!!!!!

 

 

"Аз съм грозното патенце на Мюзик Айдъл..." . Не си, Дени, не си грозно пате! Ти си рокясал славей! Браво!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Настръхнах! Браво Дени! Страхотно изпълнение, удивителен глас, прекрасно излчване на сцената, артистична си, страхотна! От сега нататък - все по-нагоре! Най-добрата си! И тази, която получи най-много аплудисменти!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оф моля те омъжи се за мен!(ПС на 14 съм! :) ) Просто незнам,завиждам с цялото си сърце на Тома,толкова беше добра днес.............УаУ отвя ми шапката!!!!!

ПС:Много ти отива с изправена коса!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.