circles Публикувано Януари 16, 2008 Share Публикувано Януари 16, 2008 Стана така че се сдобих с един такъв: Модела е МД-52а Въпроса ми е, някой знае ли нещо за него? Какви записи прави?? Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Caruso Отговорено Януари 16, 2008 Share Отговорено Януари 16, 2008 Чувал съм че има много добри руски микрофони дано този е такъв Сподели какво става!! Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Януари 16, 2008 Автор Share Отговорено Януари 16, 2008 ами в момента съм в процес на обурудване и скоро ще мога да записвам банда, та затова се чудех ако някой е записвал с такъв микрофон, за какво е подходящ.. така или иначе ще трябва да се пробва.. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
BREAKDOWN Отговорено Януари 17, 2008 Share Отговорено Януари 17, 2008 Този микрофон на времето е бил в комплект към някакъв съветски ролков магнетофон. Навремето ролковите магнетофони се продаваха с един или два микрофона според случая. Принципно би трябвало да е с кардиоиден поляритет, но що се отнася до звука - по добре му сложи нормален конектор и го пробвай. Не очаквай чудеса - все пак е много стар и не е ясно как работи. Някога идеята му е била да записва глас. В днешно време не съм сигурен че е добро решение но имайки предвид статива на който е монтиран би могъл да го ползваш като talk-back микрофон вероятно Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
circles Отговорено Януари 17, 2008 Автор Share Отговорено Януари 17, 2008 OK мерси за инфото Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Gatzo Отговорено Януари 21, 2008 Share Отговорено Януари 21, 2008 Имам два такива микрофона от ролков магнетофон,руски вертикален-Юность .не съм доволен, почти нищо не става. Казаха ми, че има микрофони Stagg в Малкия Цум на Пиротска-2 етаж за цени 40,50 ,60 лв. За тях ако има някой да каже нещо, но този направи си е нищо.Дори подарявам такъв ако му трябва на някой. Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Overdrive Отговорено Януари 30, 2008 Share Отговорено Януари 30, 2008 аз имам 3-4 подобни, но по-нов модел с по-модерен дизайн и за нищо не стават - както казаха - тва е микрофонче да се кефиш да се записваш на магнетофона, не за професионални цели Цитирай Адрес на коментара Сподели в други сайтове More sharing options...
Recommended Posts