Nikola Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Зор за кое? - За къщичките или за човека? Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) Няма зорове....И аз търсих фирмата и видях за къщите, но се изкефих за развитието на човека ...!!! Редактирано Януари 16, 2008 от Black Bird Цитирай
Nikola Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Има и една междинна серийка, точно преди да замине - не знам дали сте ги срещали - V.I.P. - Овърдрайв, компресор и енвелоп филтър. Мисля, че е разработка с Владо Балев - V.I.P. - Владо, Илич, Прожект - или нещо такова, също не са лоши ефектчета. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 не съм го виждал....снимки? Цитирай
Nikola Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Съжалявам, но нямам с какво да направя снимки. Цитирай
Nikola Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 ... те са отделни педалчета ... не е един комбиниран. Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Чух семпъла, понеже ми стана интересно. Не е кой знае какво според мен, но то за тея пари какво ли може да се очаква ? С софт симулации звучиш по-добре Успех с мод-а, който си предвидил. Цитирай
SviStyle Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 Сега като видях темата се сетих, че имах такъв (жълт).Помня как врънках по-големия брат на един приятел да ми го продаде (голямо чакане беше).Голям беше кефа като го взех, по цял ден кремоната, диста и грамофона.Звука много наподобяваше пържене на яйца.Не мога да се сетя на кого го подарих. Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 16, 2008 Автор Отговорено Януари 16, 2008 Звука много наподобяваше пържене на яйца. Цитирай
Overdrive Отговорено Януари 16, 2008 Отговорено Януари 16, 2008 (Редактирано) а скапва ли звука когато е байпаснат?? май нямаха тру байпас - помня че имах схемата и беше доста сложна колкото до скъпите ФУЗове - просто някой ги издигат в култ и им слагат нереална цена - вътре пак си има 2-3 транзистора Редактирано Януари 16, 2008 от Overdrive Цитирай
Wolfheart Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 (Редактирано) Баси.... Мите, от де го извади тоя звук. Много са здрави тия дистъри(в преносен и пряк смисъл) Сега като се сетя..... преди време,как сме дънили с такива камиончета и с кремоните. А за здравината си имам история....ххаха. С едно приятелче бяхме намери(в прекия смисъл-като се нанасяш на някой в бившата репетиционнна,какви ли неща не намираш завещани там) ли въпросния дистър.Беше леко поочукан и копчето за on-off не работеше. Е ние го изтормозихме,докато го накараме от време на време,когато му скимне,с божа или друга намеса - след петата кубинка,която отнасяше да се включва.И странното беше(а може и не толкова),че след всеки побой който отнасяше,се включваше с различен звук.Кога пълен shit ,кога задоволитен. Та един ден,след поредната доза ритане,тоя дистар взе та получи просветление ... извади баси якия звук(за тогавашните ни разбирания).Три месеца никой не смееше да го доближи и кабелите около него.Зоната около него беше обявена за свещенна и се пазеше зорко от всички в групата,от случайните и не толкова случайни посетители Скоро след това умря(след трите месеца) ....и го запомнихме само с добро ... ... ... Почти всеки ден минавам покрай бившото им място на производство.За жалост по-голямата част от терена се използва за паркинг. а останалото е изчезнало в неизвестна за мен посока.... Редактирано Януари 17, 2008 от Wolfheart Цитирай
Jordan_J Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 ... И странното беше ...,ч е след всеки побой който отнасяше, се включваше с различен звук ... Ей това тотално ме разби !! Аз като ученик си купих компресор от същата серия. Беше толкова гаден, че си мислех, че не работи и го върнах до фабриката за поправка ама той си бил 100% работещ и ми го върнаха същия ... Ужас ... Не знам дали не е нейде из нас още Митак, понеже си фен, и се опитваш да правиш от нищо - нещо (това определено ме кефи), ще ти подаря един руски педал, който на времето беше общо взето от най-добрите от соц лагера. Мисля, че е готина играчка - йй ти го подаръка: Цитирай
metalhammer Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 ^ Братушките съм ги признал за копи пейстъри. Тва е досуш босс драйв - докарали за кутията дори. Срещал съм руски дистове едно към едно със старите ДОД педалчета - вървяха на сносна цена ! Наскоро ми попада еди руски ДОД за ремонт ..... Цитирай
Black Bird Отговорено Януари 17, 2008 Автор Отговорено Януари 17, 2008 е Данчо разби ме!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! От къде го изкара тоя дист....малеееее...пази си го бре... Цитирай
Evtim Djerekarov Отговорено Януари 17, 2008 Отговорено Януари 17, 2008 Aбе да ви кажа, знаете ли тоя милин камък дали и той не е копие? Ще е добре да се погледне отвътре. Цитирай
Recommended Posts