Jump to content
Българският форум за музиканти

Ел. Китара под 200 лв.


SJD

Recommended Posts

Ето как стоят нещата :

Търсих си в нета ел. китара, за да видя как са като цени, но никъде не намерих в лева да е цената. Така че исках да питам в рамките на 200-250лв. има ли хубави ел. китари и от къде могат да се закупят ?

 

(гледах темите за китари, но мненията бяха много стари и предположих, че и моделите и цени са стари... затова направих тази плс не я триите)

Редактирано от SJD
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Чак много хубави няма... но оглеждай раздел "Купувам-Продавам", и ще изпадне нещо на старо, ако си постоянен.

За около 250-300 има и нови, които обаче, не бих ти препоръчал да купуваш, понеже същите, да кажем използвани 1 година, и с 2-3 ожулвания, могат да се намерят на старо за 150-200, да не говорим, че на старо може за около 200-250 да изпадне китарка, която принципно се продава за да кажем 400-450 нова.

 

Зависи какво искаш -държиш ли да е лъскаво, за какво ти трябва....

Редактирано от Evtim Djerekarov
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Амиии трябва ми да издава звук :hysterical:

Всмисъл аз композирам музика и просто искам да вкарам истински звучаща китара в инструменталите, които композирам. Имам си Amp си имам и всичко, само нямам нещо, което да го прекарам през тоз Amp. Тъй че не искам да е кой знае колко качествена, но не е и да е дърво с прикачена тел към него с марка "Гаража до вас" нали :hysterical:

Бях гледал на едно място Squier Special или нещо подобно, за 149 долара, но в БГ сайтове неможах да я намеря и да видя в лева каква надценка слагат и т.н.

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Еми ако искаш ще ти продам моя берингър.Не е кой знае кво ама става за свирене.За 100 110 лева ако си навит пише лс.От пловдив съм аз.

Редактирано от Chrysalid
Нарушение на правилото за цитиране на предходен коментар!
Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

скуаяр спешъл - в РФ май е 230, в технополис тук-там по градовете също го има, никъде не пише спешъл, само скуаяр страт, но се отличава доста от другите и се познава

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Хайде и аз да се престраша и да питам, пък викайте колкото щете.

Свирех на китара преди много години, имахме дори група и се получаваха нещата в повечето случаи. Даже веднъж домакинът беше поканил 4-5 гости. Много ме досрамя, защото знам какво представлявам и застанах да свиря с гръб към тях. Бях притеснен да не се изложа, когато след първата песен (не я помня вече коя беше и какво беше) един от гостите каза "абе, добре е, но айде сега спрете касетофона и да ви чуем :) Ест., нямаше касетофон...

Та, всичко съм забравил. Имам едно дръвце, булшит марка (стаа за печката, направо ще заспи там). Бях я дал на един циганин (буквално) уж за един ден и тоя не ми я върна и се криеше като гърмян заек. След 1,5 г. ми я върна. Сгащих го и нямаше накъде. Направо щях да го убия като видях какво ми връща - нищо общо с моята китарка - без вътрешностите, няма ключета, скъсана струна, друго ключе за трета струна, ожулена и пребоядисана и отзад власинки от явно белия му пуловер...). Сега нищо не става от нея.

Затова да ви питам, пък който иска да отговоря, който иска да вика, който иска да псува ... мечка страх, мен не страх. Гледах едни подобия на фендер стратокастер (черни с бялата плочка, тремоло, три адаптера, никелирани ключета, светъл гриф, бла, бла...) в Техномаркет. 300 и кусур лева май бяха.

Стаат ли тия дървета като за мен - непретенциозен към качество на звука, но все пак да не е по-калпава от мен? Ако някой случайно ги е пробвал.

Това ми бе мъката, тенкю пипъл!

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

/офф

 

А какво стана с дъската с власинките? Аз приемам подаяния всякакви :recourse: Особено в момента търся една, да я правя лефтхендид...

 

Поздрави,

Влад

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Днеска преподавателя ми по китара ми каза, че сега имало няква оферта на Beringer китара + кубе + кабели и още един тон екстри забравих какви бяха за 300 и нещо лева. Звучи доста примамливо, но мисля да си взема тоя Squier Special-a за 230 лв. дето :metalist:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

в коменатара за тези китари обясних че може и да не са под всяаква критика , защото не са маркови - което показва че китаиците са зели от примерно фендер ( фалшиви части са направили) които наподобяват истинските и са ги бутнали за по 200 лева а и замислете се че може и да нямат надценка . Прочети внимателно темата на Тони за дилемите и тогава пак ще говориме ( само първия пост от самия Тони)

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Айде честита да ми е новата китарка :) Squier Bullet Strat черен за 250 лв. :o Днеска цел ден блъскам на него и нема грешка :help: Звука си му е супер :no:

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Отговорете в темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Предишното ви съдържание бе възстановено.   Свободно редактиране

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Създай нов...

Важна информация!

Поставихме "бисквитки" на вашето устройство, за да направим този сайт по-добър. Можете да коригирате настройките си за "бисквитките" , в противен случай ще предположим, че сте съгласни с тяхното използване.